|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
InHuMan
|
Post subject: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 17:06 08. Dec 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Při craftu plnoplátové zbroje (160% titan s mistrovskou kůží) se mi najednou v inventáři objevil předmět "bez reminku" (Viz. screen) Nic mi nechybí, zbroj v inventáři zůstala, jen tohle se objevilo navíc. Bohužel se mi tento bug už nepodařilo reprodukovat... Attachment:
bug.jpeg [ 181.02 KiB | Viewed 3594 times ]
P.S: Mam ten předmět pořád v inventáři, kdyby se někdo chtěl mrknout Account: InHuMan89 Postava: Grrg
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 18:48 08. Dec 2009 |
|
|
Mě se stalo něco podobnýho, ale myslim, že to bylo "bez nasady". Nevim, jak ty, ale když se to stalo mě, tak jsem měl dost velký lagy. BTW já jsem to normálně vyhodil do koše. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 18:59 08. Dec 2009 |
|
|
Stalo se mi to taky, když jsem musel ukončit výrobu "násilnou" cestou (odběhnutí), ale nenašel jsem žádnej způsob zneužití, tak jsem to vyhodil.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 15:39 09. Dec 2009 |
|
|
InHuMan wrote: Při craftu plnoplátové zbroje (160% titan s mistrovskou kůží) se mi najednou v inventáři objevil předmět "bez reminku" (Viz. screen) Nic mi nechybí, zbroj v inventáři zůstala, jen tohle se objevilo navíc. Bohužel se mi tento bug už nepodařilo reprodukovat... Attachment: bug.jpeg P.S: Mam ten předmět pořád v inventáři, kdyby se někdo chtěl mrknout Account: InHuMan89 Postava: Grrg Vysvětlení je jednoduché , jak vyplývá ze screenu : přerušil jsi výrobu a polotovar se přestěhoval z kovadliny do tvého inventáře. Nevšiml sis toho, a spustil další kování, aniž bys tam dal zpět do kovadliny ten polotovar, a tak kovadlina začala vyrábět zadaný předmět z nejnišžího kovu - cínu a to jako v první fázi výroby bez dodání kůže a přísady. Ten předmět klidně vyhoď, v inventáři najdi polotovar původního výrobku, dej ho do kovadliny a dodělej.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 11:34 18. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
proc predmet vyhazovat ? staci ho dat zpet do kovadliny, a dat "zavrit". vyroba se pak dokonci, protoze vse potrebne se uklada na tenhle predmet (napr, ayste ho mohli dodelat v jine dilne)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 16:28 18. Dec 2009 |
|
|
nomis_b wrote: proc predmet vyhazovat ? staci ho dat zpet do kovadliny, a dat "zavrit". vyroba se pak dokonci, protoze vse potrebne se uklada na tenhle predmet (napr, ayste ho mohli dodelat v jine dilne) A co bude dělat s celocínovou fulplate ?? Ještě do toho dodávat kůži a přísadu ??
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 13:30 19. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
monstera wrote: A co bude dělat s celocínovou fulplate ?? Ještě do toho dodávat kůži a přísadu ?? ja chapu, ze jsou lide, co to vyhazuji, ale obecne to jde dodelat a prodat. kdyby se mu to stalo treba s adamntinem, a tva rada by znela: vyhod to, je to na nic, tak mu teda moc nepomuzes. Proto ma rada byla obecneho typu: cokoliv, co vypada takhel, jde dodelat, a tedy neni to predmet "na nic".
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 14:58 19. Dec 2009 |
|
|
nomis_b wrote: monstera wrote: A co bude dělat s celocínovou fulplate ?? Ještě do toho dodávat kůži a přísadu ?? ja chapu, ze jsou lide, co to vyhazuji, ale obecne to jde dodelat a prodat. kdyby se mu to stalo treba s adamntinem, a tva rada by znela: vyhod to, je to na nic, tak mu teda moc nepomuzes. Proto ma rada byla obecneho typu: cokoliv, co vypada takhel, jde dodelat, a tedy neni to predmet "na nic". Pokud se to stane tímto mechanizmem, je to vždy z cínu, a tedy prakticky nepoužitelené, a bez dodání přísady a kůže i neprodejné. Nesmí se to splést s tím nedodělaným předmětem, který spadl do inventáře při přerušení výroby, ten je třeba dodělat...
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 15:02 19. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nomis a Monstera. Kazdý z vás má pravdu, protoze kazdy mluvi o necem jinem. Vim co ma na mysli Nomis (jedna se kdyz se prerusi craft). To co ma na mysli Monstera a i tvurce tohoto topicu (jedna se o cast, ktera vznikne asi lagem, proste priklad: Vyrabim mec, lagne se to. A mam 2veci z jednoho mece -> to co myslel nomis "mohu dodelat" a to co myslela Monster "mohu vyhodit")
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Platnéřina - Nepotřebný objekt Posted: 15:07 19. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: Nomis a Monstera. Kazdý z vás má pravdu, protoze kazdy mluvi o necem jinem. Vim co ma na mysli Nomis (jedna se kdyz se prerusi craft). To co ma na mysli Monstera a i tvurce tohoto topicu (jedna se o cast, ktera vznikne asi lagem, proste priklad: Vyrabim mec, lagne se to. A mam 2veci z jednoho mece -> to co myslel nomis "mohu dodelat" a to co myslela Monster "mohu vyhodit") Ne tak docela nemáš dvě věci z toho meče - nemusí to být lag, stačí jen nepozornost. Je to tak - přerušíš ( třeba dvojím kliknutím) kraft, aniž si toho všímneš, a znova klikneš na kovadlinu, která je prázdná, a ta začne nový předmět z cínu...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|