Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:21 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vysvětlení prosím
PostPosted: 12:41 05. Dec 2009 
Urozený
 Profile

včera jsem si vycraftil těžce vydělaný prachy na low lvlu a jdu teda na tarten z karthy a na farmě před karathou před stráží na přechodu do další lokace, mě sejme friendly kostlivec, obere mě o prachy a strhne o expy, nakonec jsem vynadal někomu kdo tam potom přišel, že mě takhle na přechodu smahne a přitom mě jen našel a oživil :? (to jsme se zase teda předved, omlouvám se)

Tak by mě zajmalo co se teda tam jako stalo, když jdu a pár kroků před přechodm se tam spawne kostlivec náčelník, ještě k tomu friendly, já se naněj podívám a on mě useká na pozdrav přátelsky končetiny a ještě obere o prachy. Nevim co ten strážne kus za mnou na to, doufám že si taky přátelsky popovídal s kosťou :lol:

Prosím osvětlit tohle :idea:

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

Post subject: Re: Vysvětlení prosím
PostPosted: 12:57 05. Dec 2009 
Nováček
 Profile

Tak po rozhovoru s infrou jsme se dostali k tomu, že to byl můj odvalaný kostlivec nejspíš. Můžu se zeptat jak to s tím je? Kliknu na přechod lokace a běžím tam, než doběhnu k přechodu tak kliknu na kostlivce a dám odvolat, pak se mi načítá lokace. Po načtení lokace stojím na přechodu u karathské farmy a vedle mě mrtvola a můj kostlivec už odvolán. Tak jí vemu, že ji oživím, napišu tell: *nese mrtvolu* Aby dotyčný nešel přes toho démona nebo jak se to jmenuje. Na to, že sem lawful evil nenarážejte, Adrias pro to měl svoje důvody a nebudu je tu zvěřejňovat. Jen nám jde o to jak kostlivec, který byl už odvolaný může někoho zabít a při tom pro něj být ještě "přátelský".

Reply with quote  

PostPosted: 13:06 05. Dec 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tož sú věci medzi nebom a zemou, ktoré sú nadovšetko poznanie ľudské.... Tož tak.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 14:18 05. Dec 2009 
Bůh
 Profile

no mně se občas stane , že na mě začne útočit přítelíček bud můj a nebo mága z party,tak to taky nechápu :roll:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 14:43 05. Dec 2009 
Ďábel
 WWW  Profile

pokud klikneš napřed na přechod a až pak na kostlivce - odvolat, chápu, že napřed načítáš lokaci a pak teprve odvoláváš... co k tomu říct? že i pokud to tak není a nastala nějaká systémová chyba, počínal sis s kostlivcem hodně lehkovážně. to že ho odvoláváš v lokaci před farmou na jejím konci ve skutečnosti znamená, že tě voják stojící u farem s kostlivcem musel vidět. trochu uvažování do té hry, prosím! nekromancie je v karathském království stíhaná trestem smrti upálením (permanentní smrt postavy!).
Kdo si počíná lehkovážně, nesmí se pak divit!!!
:!: :!: :!:

Reply with quote  

PostPosted: 16:02 05. Dec 2009 
Urozený
 Profile

Dobrý ale byl v lepším útočišti, takže ho ten strážnej vůbec neviděl...
BTW už jsem viděl horší nekromancii na mnohem lepším místě, takže mi to připadá k smíchu :twisted:
Se stalo hold... jen blbý že to bylo, pár kroků před přechodem a neměl jsem jakoukoliv šanci reagovat a ani Alviara neměl šanci něco ovlivnit... Můj názor na to je takovej že Alviara neudělal nic špatně a ještě dostal odemne vynadáno :oops:
Jsou věci v systému od bioware, který jsou daný a hráč co je dopodrobna nezná(nevšimne si jich), tak nemá šanci takovýhle průběh ovlivnit...
Proč jsem to tu psal, bylo že jsem viděl přátelskýho sumona, nikoho kolem jsem neviděl, přitom Alviara měl odpor... viděl bych to že než se stačila nastavit i frakce u mě, tak jsem neměl na svým lvlu šanci cokoliv udělat a tudíž bych to neřešil... stanou se horší věci .-)
Jsem to sem postnul protože jsem nevěděl vůbec která bije, až jsme si to pak s alvírou vyjasnili...

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 16:06 05. Dec 2009 
Měšťan
 Profile

DenGrasse wrote:
...

Z toho co psal Alviara jsem pochopil, ze klikl na lokaci (coz de nekdy ve 2/3 mapy uz) a pak dal hned odvolat. Prebehl lokaci a tam stal odvolany kostlivec s tim ze on ho v parte jiz nemel.

Tak jsem to pochopil tedy ja.
Na coz me napada, jak je tedy mozne ze defakto ze summona se stalo samostatne npc?

Reply with quote  

PostPosted: 16:19 05. Dec 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jestli ho taky odvolal a jen nevyhodil z party, ze jo :wink:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 07:54 06. Dec 2009 
Bůh
 ICQ  Profile

Pokud to je summon (to co si vyvoláš jako přítelíčka nebo kouzlem) tak by tam něměl zůstat a po načtení nový lokace by měl zase bejt u tebe nebo při odvolání zmizí.Jestli byl ale jen ovládnutej tak není co řešit a holt je to smůla,že byl tak blbě za přechodem...určitě neúmyslně :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 12:14 29. Dec 2009 
Bůh
 ICQ  Profile

Chci aby mi tady Polynikes52 vysvětlil to co dneska proved.Protože když vidím jak se něco řeže s potvorou a přiběhnu v polovině jejich životů a dorazím ji s tím že seberu trofej a postava promluví *já ji zabil* mi přijde trošku divné.
Nejde mi o tu trofej,ale o princip a nechápu jak v tomhle případě hraje ta postava v nějaké větší družině.To jako co najdu a zabiju je moje?

PS:příště tě sejmu a ty screeny s porušením pravidel kterými ses oháněl tak klidně je sem hoď,vyhrožování totiž není na místě a trest rád přijmu

Zdrávas

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]