|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
ATom
|
Post subject: Výcvik Posted: 18:54 05. Jan 2010 |
|
|
Udělal jsem si zbroj, ta má výcvik +10 ale když si ji na sebe dám tak mi přičte výcvik pouze +8
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 19:11 05. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nejsem si jist, ale nejde soucet bonusu k dane veci max +20? Minimalne u armor bonusu to tak je. Zkus sundat neco jineho co ti pridava a uvidis.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 19:29 05. Jan 2010 |
|
|
Jj, skilly se daj boostnout jenom o 20 nad základní skill+featy.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 20:30 05. Jan 2010 |
|
|
Jenže já je mám boostnute zatím jen na +18. Zbroj +10, chrániče +8. A když jsem měl helmu +1 vycvik tak mi to normálně přidalo ještě +1 takže jsem měl +19.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 23:03 05. Jan 2010 |
|
|
http://nwn.wikia.com/wiki/Skill_rankThere is a +50 cap to skill bonuses. This only includes magical bonuses from spells and items, not the ability modifier nor bonuses from feats (e.g. alertness).
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 09:45 06. Jan 2010 |
|
|
A není to na Thalii nějak upravené? Ehmm ATome, šak to máš dobře ATom wrote: Jenže já je mám boostnute zatím jen na +18. Zbroj +10, chrániče +8. A když jsem měl helmu +1 vycvik tak mi to normálně přidalo ještě +1 takže jsem měl +19. Tak bud to špatně chápu nebo nevím Jinak jde dát těch +50, jak píše LDamian, jak jinak by se bard dostal na umění 100, kde využije nejvíc svou písen? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 10:50 06. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, můžu vzít tvojí postavu a podívat se jak se ti to tam skutečně sčítá, ale vzhledem k tomu, že je to jedna z hardcoded vlastností hry, tak se s tebou klidně vsadim o basu piv, že ses prostě jenom špatně podíval.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 11:20 06. Jan 2010 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
bude to tim že téměř každá zbroj má tzv. penalizaci obrany je to postih k některejm skillům mezi něž patří i kryt
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výcvik Posted: 11:27 06. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Armor Check penalty se aplikuje jen na skilly odvozené z obratnosti. (hide, move silently, parry, pick pocket, set trap a tumble). Disciple je závislý na síle a AC penalty se na něj nevztahuje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|