|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Agnoros
|
Post subject: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:04 21. Nov 2009 |
|
|
Chtěl jsem se optat co si myslíte o této hře tady jsou ukázky, je to od stejných tvůrců jako nwn http://www.youtube.com/watch?v=-iFrHRaH0Os&translated=1http://www.youtube.com/watch?v=hNWppHev3ZA&translated=1a taky napište čím byste chtěli být  já poněkud masochystickou čarodějkou  a když tak vložte další hezká videjka co s evám líbí .. jelikož jich je přez 50 něchtěl jsem je sem dávat všechny sám
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:45 21. Nov 2009 |
|
|
všechny videa se daj najít na domovský stránce http://eu.dragonage.com/ a někteří už to hrajem (například já  ) a někteří už to dokonce dohráli, co já vím tak daanri a rejty někteří dokonce máme staženej i toolset ale eště nebyl čas ho potrápit já sem teprve na začátku, překvapivě hraju městskou elfku, zloděku (to by do mě nikdo neřek) a zatim se mi to dost líbí trošku mi vadí ovládání pravým myšítkem ale dá se na to zvyknout a omezený možnosti quicklaunch slotů, taky ovládání kamery by mohlo bejt zmáknutý líp jenom doufám, že má bioware do budoucna v plánu multiplayer, i když by to asi znamenalo definitivní konec nwn ale to je holt cena za to, že se zbavíme toho debilního DnD systému, kterej se tvůrcům bohužel zcela vymknul z kloubů
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:48 21. Nov 2009 |
|
|
Ahaa a mysliš že by z toho šlo udělat něco jako thalii v novem kabatku?  to by bylo přímo užasný
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:53 21. Nov 2009 |
|
|
Já už to dohrál a hraju za další postavu, akorát mi ta hra občas padne a nemůžu zjistit proč. Jinak v by v tom byla určitě Thalie v super kabátku... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:56 21. Nov 2009 |
|
|
zatím multiplayer není a bioware ho nikde neslíbilo když se ale podíváš, kolik práce investovali do pozadí, světa a všeho kolem, nezdá se, že by dělali kvůli jediný hře taky adresář pro moduly se jmenuje single, to dává naději, že by vedle něj někdy v budoucnu moh bejt i adresář multi nicméně už je možno vytvářet singlový dobrodružství, možnosti zatím nevím, neni čas se s tim poprat
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:14 21. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
No kdo tohle zacne hrat, tak od Thalie na nejaky cas odejde. Ten svet DAčka ho tak pohltí, že nebude chtít nic jiného. Co se týče Multáku, jak tu nekdo rikal, Bioware zatím nic neslíbilo a pokad vůbec někdy bude, taaak to je hodne daleko. V řádu let. Takze tak. Jinak příjemna hra, uvazuji o koupi, ale neudelal jsem tak do ted, kvuli Thalii 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:15 21. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ta rudovláska je dobrá  taká lučištnice 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:30 21. Nov 2009 |
|
|
Co jsem viděl v traileru mě docela odradilo, teď je na řadě borderlands s coop modem... I když bioware nevydala jedinou hru co by nebyla herní pecka, takže možná jen blbej trailer  Edit: myslim v traileru na gametiscali, nebo jestli to byla prewiev recenze  Edit2: Nějak mě to začíná lákat, škoda že mi nejede pořádně net... Thalie na enginu DA *zamyslí se* Hmm že jsem si nešetřil peníze a nekoupil lepší NB
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 12:49 21. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:41 21. Nov 2009 |
|
|
No DA je proste pecka, uz to drvim nejaky ten den a proste uzas, ten svet je nadherny. Akurat slubili vydanie noveho pridavku na Vianoce tak sa tesim este viac.  Co sa tyka nakej buducnosti tak vraj to ma byt taktiez trilogia. Co sa tyka multiplayeru tak hracska zakladna po nom krici ale ci sa bioware necha obmakcit tazko povedat. Hlavne preto, ze zaciatkom buduceho roku vydaju Star Wars: Old Republic, co ma byt prave masivny multiplayer. Avsak nake naznaky na ten multiplayer existuju, napr. v debug konzole vraj existuje prikaz na vypnutie obmedzenia 4 clenov party atd. Toolset mam uz taky stiahnuty, ale zatial neodskusany. Vyhoda je ze v tomto toolsete sa vraj daju robit cele videosekvencie do hry na spestrenie hrania, takze som hodne zvedavy. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:56 21. Nov 2009 |
|
|
Tato hra je aj v ponuke pre PS3. Az doteraz som vahal ci si ju objednat... Objednane 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 13:33 21. Nov 2009 |
|
|
Online svět ve Star Wars bych si taky nechal líbit... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 13:44 21. Nov 2009 |
|
|
Rejty wrote: Online svět ve Star Wars bych si taky nechal líbit...  tak kukni:) http://www.swtor.com
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 14:52 21. Nov 2009 |
|
|
Až vyjdou SW, zařizuju kartu a nikdo mě několik měsíců neuvidí 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 14:57 21. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jéééé  uff hehe star wars ty mě naštěstí nikdy nebraly  ale ten dragon age mi láká 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 15:06 21. Nov 2009 |
|
|
Už pár měsíců šetřím na nový stroj z důvodu Dragon Age. U trailerů mi naskakovala husí kůže  . A uplně nejvíc mě štve že už to někdo hrál a já ještě ne protože můj chudáček neutáhne  . Hrála bych asi za nějakou elfku a asi bojovnici. A Thalie v DA? Ty... bláááho! Jestli to někdy bude a bude to povedené, tak se asi rozloučím s nwn, bohužel. Ale co jsem zatím viděla mě totálně dostalo a chci to!
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|