Dobry večír, rad bych se optal na jednu vec. Jedna se o me sloty kouzel. Pro pochopeni udam priklad.
Jsem cerstve po meditaci (100%kouzel mam), jdu se vyspat a vse v pohode. ..ale pozor... mam rekneme 50% kouzel (z pulky sem vykouzlenej), jdu se vyspat (treba v hostinci, je jedno kde, jedna se o spanek pres "R") a po probuzeni mam jen cca 30%kouzel. Chci říci že mi proste zmizí 20%kouzel. Je to slot v tamtom kruhu, v onem, v jinem.
A proto se ptam zda o tom vite, zda do budoucna to chcete nejak opravit ci tak.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Hmm, to jsem nikdy nezkoumal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
To ti zmizí jen kouzla která máš "nakonci řádku" v daném okruhu a jsou to vlastně kouzla , která máš navíc díky navýšeným statistikám z předmětům ( prsteny na inteligenci atd. ) Ty to ve spánku nezapočítává , protože tělo odpočívá a dává si oraz od všech těch boostů , kterými ho přes den týráš
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum