|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Necrooo
|
Post subject: Prasárna na entou. Posted: 11:28 17. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Brej den, tak me docela zklamalo dnešní dopoledne. Pochopím, když nekdo jde na boss, pak tam nekdo po hodine prijde, boss neni, zazil jsem mnoho takovych situaci, ale v pohode.
Co mi vadí, jako ze prasárna. Muj spolecnik dnes rano byl u alansijsky, tak mi dal vedet, logl jsem a bezel za nim, on vysel z boss lokace a cekal pred jeskyni v invisu. Kdyz jsem tam dobehl a vlezli jsme dovnitr, tak vse vyvrazdeny, lokaci pred nikdo nic nevyvrazdil. Nekdo bud v invisu, nebo hipsu tam prosel a zabil jen bosse. Dodatek: My jsme trebas nejdrive zabijeli ty pred jeskyni.
Lidi co byli ve hře, vsichni říkaj že nikdo to z nich neudelal. Ale nekdo nam to z nich pred nosem vybral. Jeste ten dotycny musel probihat kolem meho spolecnika (kerej byl v invisu).
Tohle s emi zda jako prasarna, nechutna prasarna, to nekomu vybilit pred nosem - kor kdyz kolem toho cloveka projde jeste.
A pokad se mi tohle bude opakovat, tak bez milosti zabijim a řežu hlavy za tohle, pro příště.
Last edited by Necrooo on 11:47 17. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 11:39 17. Jan 2010 |
|
|
když byl v invidu, tak ho taky nemusel vidět...
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 11:45 17. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
loadr wrote: když byl v invidu, tak ho taky nemusel vidět... Kdyz kolem nekoho probihas kdo je v invisu. Tak nejenom ze ti to udela hezkej zvuk, ale taky se ti ten druhej ukaze. Jako me se spis ejdna vo to ze jestli tyhle veci tu sou normalni tak fajn, reknete. Ja je taky zacnu provozovat 
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 11:53 17. Jan 2010 |
|
|
jestli nebuguje ten spawn, uz jsem zaslechn neco podobneho ve hre
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 11:55 17. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
loadr wrote: jestli nebuguje ten spawn, uz jsem zaslechn neco podobneho ve hre Nemyslim si, protoze tam lezeli dve tela tygru prirpavenych na stahnuti, jen je nikdo nestahl.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 12:00 17. Jan 2010 |
|
|
byt jsem o toho nebyl, jako tak velke prasarna mi to neprijde, pokud teda neslo o bug spawnu ktery podle me je ted asi nejvic pravdepodobny...
Vem si treba wizarda ktery neumi stahovat, proč by mel vybijet vsechny tygry, kdyz z nich trebas uz nema expy a defakto bez stahovani ani zadny gold? Proste jen vbehne dovnitr, povola summona, vybije, vezme loot a kuzi samice a muze bezet domu... Neprijde mi na tom nic divneho... Wizard je v neviditelnosti porad, nema jediny duvod nebyt neviditelny. Pokud nekdo neprobehl ve VELMI tesne blizkosti tak se obe neviditelne postavy nevidi.
Dale to mohl byt kdokoliv s nabušenym skryvanim... toho neobjeviš bez naslouchani nijak...
Jsem spiš zvedavy jestli to ale neni chyba toho respawnu... Kucik rikal ze na to mrkne, tak mu dejte lidi čas...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 13:16 17. Jan 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Co mi vadí, jako ze prasárna. Muj spolecnik dnes rano byl u alansijsky, tak mi dal vedet, logl jsem a bezel za nim, on vysel z boss lokace a cekal pred jeskyni v invisu. Kdyz jsem tam dobehl a vlezli jsme dovnitr, tak vse vyvrazdeny, lokaci pred nikdo nic nevyvrazdil. Nekdo bud v invisu, nebo hipsu tam prosel a zabil jen bosse.
Metagame mi přijde jako nechutnější prasárna... Necrooo wrote: Pokad se mi tohle bude opakovat, tak bez milosti zabijim a řežu hlavy za tohle, pro příště. LoL
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 13:46 17. Jan 2010 |
|
|
Miki, vzal jsi mi slova z ust, respektive z prstu na klavesnici Ovsem jako pobaveni v nedeli po ranu mi tenhle "flame" poslouzil 
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 13:59 17. Jan 2010 |
|
|
Hezký den přeji , takže ... něco o třech prasátkách: Necrooo wrote: Muj spolecnik dnes rano byl u alansijsky, tak mi dal vedet, logl jsem a bezel za nim. První prasátko - metagem s partou přes celou planetu Necrooo wrote: Lidi co byli ve hře, vsichni říkaj že nikdo to z nich neudelal.. Druhé prasátko - obtěžovaní tellem za účelem zjištění IC informací Necrooo wrote: A pokad se mi tohle bude opakovat, tak bez milosti zabijim a řežu hlavy za tohle, pro příště. Třetí prasátko - vyhrožování na fóru hráčům za to že někdo přišel IC o pokládek. Necrooo wrote: Tohle s emi zda jako prasarna, nechutna prasarna, to nekomu vybilit pred nosem - kor kdyz kolem toho cloveka projde jeste. Drahý hráči jistě sis četl že na Thalii je momentálně znemožněno zlodějům kradení takže pokud je někdo z nich takto šikovný a vybere vám bosse a poklad dříve než vy vůbec vlezete do jeskyně a to i s rizikem že se tam každou chvilku objeví naštvaný čaroděj a válečník zaslouží POTLESK A OBDIV. To že jste neviděli neviditelného a spoléhali na bug s přiblýžením se a zviditelněním a ono to nevyšlo je něco co ani nebudu komentovat. A jistě při svém vyhrožování s uřezáváním hlav počítáš i se stejným metrem u sebe že ? Jinak celou skvělou akci jsem osobně sledoval a dotyčnému šikulovi zakázal se přiznávat...neměl důvod se udat ani IC ani po tellu.
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 14:34 17. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Jo Cairone to ze me nemas rad to uz vim davno. Ale nevim kdes prisel na to ze vyuzivame bugu. My jsme invis meli a nespolehali jsme se na to ze uvidime nekoho jineho v invisu, to si asi spatne pochopil. Jinak tedy diky za vysvetleni ze je vse ok. Uz si nemusim lamat hlavu nad tim jak si vybilim cestu k bossu.  Edit: Abych dodal. Nikomu nevyhrozuji, jen jsem napsal jak se priste zachovam. Coz je docela podstatny rozdil. A kdyz uz jsem se rozepsal. Ano hraci se nekam svolavaj pres ruzne komunikace jako je icq a tak, ze jdou do hry, ze pujdou bose. Ja nemam nic proti Kucikovi a zmenam co nastali. Ja je naopak vitám, jen po techto zmenach mam co se tyce zachyceni bossu smulu, tak jsem se přizpůsobil tomu. 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 14:56 17. Jan 2010 |
|
|
Přizpůsobení se, neznamená to, že budu porušovat pravidla a svolávat se OOC, že žije gorila a pojďme jí zabít. Prostě musíš chodit častěji to kontrolovat a když tam není, tak máš hold smůlu, jsem rád za tenhle systém a až se odchytají i ty mušky s poklady, bude to dosti super, zatím jsem neměl moc příležitost ty bose otestovat, ale co jsem šel 3x na gorilu, tak tam byla 2x a dokonce jsem tam nebyl sám, a což jsem velice šťastný, že jsem nevybil celý dung sám. Cairone k těm prasátkům: Ano, taky jsem vyhrožoval zlodějům co se stane, když mě okradou, ale jen po tom co, to nějak IC zjistím. Ale to toho zloděje někdo nejdřív musí IC všimnout a nahlásit to, pak je to jasné. Sice je nemám rád, ale to neznamená, že je OOC vyprasim, aby bylo jasno. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 15:12 17. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tady ale nikdo o OOC vypraseni nemluvil. To ze si to Cairon prekroutil k obrazu svemu je pouze vec jeho. Ja sem ooc si zjistoval kdo to mohl byt abych si na takoveho cloveka dal jen pozor, pze se to me osobne nezdalo fer vuci moralnim kodexím. Ale co clovek to jiny nazor. A na druhou stranu sem zas rad ze se k tomu Cairon vyjadril. Alespon jsem se posunul krokem blize do komunity Thalie a zjistil dalsi rekneme veci ktere nejsou proti "moralnim kodexim" 
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 15:14 17. Jan 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Jo Cairone to ze me nemas rad to uz vim davno.
Až tě začnu nemít rád tak si opravdu všimneš  Mám dojem , že se snažím pomoci každému jak to jen jde i když občas to jsou šílenosti a úlety přesto se všem snažím měřit stejně ( tiefling , drow , paladin , vrah , krafter , necromant - padni komu padni ). A na tvém místě bych opravdu nepsal že tě nemám rád. Asi už si zapoměl na to že jsem ti nechal projít slušně velkou věc v Kelu , na to že tě ZATÍM nechávají Růže courat ve zdraví po Karatě atd... A jestli opravdu máš pocit že moje vysvětlení co byla na tom tvém příběhu prasárna bylo z důvodu "on mě nemá rád" tak prosím je to tvůj názor.
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 15:27 17. Jan 2010 |
|
|
Ono vubec tady prochazi spoustu veci,ktere drive byli nemyslitelne.....at uz se jedna o to co se pise na foru,nebo se deje ve hre...nechci a nebudu konkretni,ale mozna by dmka a hlavne take nase hlavni dmko, meli trosku pritvrdit...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 15:53 17. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
s radostí 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|