|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: lvl up Posted: 22:36 25. Jan 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak, zhruba před půl rokem jsem tu psal, že by bylo fajn, mít učitele i pro monka nad 30. lvl...tak se po půl roce připomínám, jestli to teda bude, či nebude, bylo by to vcelku pěkné. díky
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 22:56 25. Jan 2010 |
|
|
Jen doplním, že se to netýká jen monka, ale i paladina a celkově každého povolání, které je single. Tedy například čistý mág má stejnou potíž. Naproti tomu míchaná povolání vyjedou nad level 30+- bez problémů (pokud jim nezáleží na tom, které z povolání pojedou).
Takže vzhledem k tomu, že je to z dlouhodobého hlediska poměrně významné pro shard. Jakou politiku hodlá v tomto případě DM tým uplatňovat?
Je v plánu dát učitele pro single 30+ level do hry?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 23:16 25. Jan 2010 |
|
|
kdesi v dm nebi kde jsem s Febrilioviel byl byli mistři všech povolani  takovy diamantoví golemove.. otazkou je zdali se k nim da dostat i jinak než s pomoci dm
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 23:16 25. Jan 2010 |
|
|
Politiku úplatků... Ano ví se o tom , ano je to v plánu , ano budete mít možnost singl classu na levelu 30+ ... ALE bude to "okořeněno" jistou specialní komplikací. Kdo už teď hraje na Thalii Vraha nebo Pána smrti na povrchu již tuší o co asi půjde. 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 23:24 25. Jan 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
díky za odpověď
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 23:38 25. Jan 2010 |
|
|
Cairon wrote: Politiku úplatků... Ano ví se o tom , ano je to v plánu , ano budete mít možnost singl classu na levelu 30+ ... ALE bude to "okořeněno" jistou specialní komplikací. Kdo už teď hraje na Thalii Vraha nebo Pána smrti na povrchu již tuší o co asi půjde.  Jen abych se ujistil. Pokud tedy budu hrat napriklad single klerika, budu se muset pri prestupu na level 31, 32, 33, 34... vyporadat se "specialnima komplikacema" (at uz to znamena cokoli) proto, abych si mohl rozdelit level. Pokud budu hrat klerika/fightera, budu moc mit level 40 bez "specialnich komplikaci"? Tim nijak neutocim, jen se ptam, zda toto je tedy zamer tymu. PS: mozna by stalo za to trochu upresnit, jaky typ komplikaci to bude pro ty, co vraha a podobne nehraji a nemaji predstavu. U vraha a pana smrti to bylo stanoveno hned na pocatku a je to jeden z duvodu, proc jsem ta povolani nikdy nehral, byt jsem vyzkousel temer vsechno ostatni. Protoze proste pokud vim, musi nekam patrit. Aby mohli nekam patrit, nesmi patrit nikam jinam (treba s jinou postavou), navic s konkretnim DM, ktere to ma na starosti si nemusim nutne sednout, jeho hra a questy mne nemusi bavit - to neni mysleno na DM co dela vrahy, to vubec neznam a to malo co jsem videl mne bavilo, je to jen priklad. Ted to ale vypada, ze misto proste odstraneni nevyvazenosti a nedostatku (nektere buildy mohou na 40. level a jine ne), je tu nejake nove pravidlo. A tak nevim, zda nepojedu 30. levelu postavu jen proto, abych pak zjistil, ze ja dal nemohu, ale moji spolecnici i souperi ano. Napriklad zda bude ten mnich muset patrit do konkretniho uskupeni v konkretnim geografickem celku a pokud napriklad budu mnich nebo klerik na povrchu, bojujici proti Karathe... cemukoli, mam smulu. Pripadne pokud budu mit nevhodnou subrasu, presvedceni... Jak DM zajisti, ze ten quest bude moct splnit jakakoli kombinace buildu/presvedceni/nabozenstvi/rp okolnosti? Ze ho bude moct splnit radovy paladin, zakone dobry mnich potirajici veskere zlo, stejne jako mnich desperat? Uz ted treba ty prestupy u elfu pro mnicha tieflinga rp nejsou uplne koser a chodim si tam spis OOC, protoze proste ten level, ktery je taky spis ooc nekde rozdelit musim a protoze je to udelane tak, ze preucit muze jedina postava na celem svete povrchnanskem, byt je to IMHO rp trochu nesmysl... Stejne tak, zda budu pokazde muset uhanet nejake konkretni DM a bude zaviset na jeho rozhodnuti, casu a chuti kdy logne, zada mi nejaky quest a pak mne necha/nenecha rozdelit level nebo zda je to nejak systemove osetrene, ten ucitel bude primo ve hre a ja si "jen" jednou musim nejak zaslouzit pristup k nemu. Nebo proste co predstavuji ty "specialni komplikace", jaky maji vlastne herni ucel a proc jsou jen pro single classy? Predem dekuji za odpovedi, snazim se resit to vecne, ale asi je jasne, ze takhle podavane se mi to nelibi a obavam se, aby se to nezvrhlo do stavu, kdy levely budou delat jen konkretni lide a zbytek utre hubu nebo bude neunosne dlouho cekat, az bude konkretni DM mit cas. Navic se mi ani nelibi to, ze ten problem maji mit jen nektera povolani a buildy a jine ne. Neprijde mi to systemove. Mozna to cele jen spatne chapu a vidim za tim proste to, ze par lidi si nerozdelilo uz dlouho svuj level. Prosim, pokud je to mozne, vysvetlete mi to. Rad bych tomu lepe rozumel. Dekuji.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 00:16 26. Jan 2010 |
|
|
Ano budeš se muset při singl povolání nad 30 lvl dostat přes komplikace. Nebudu prozrazovat o co půjde , ale u již hrajících postav ( Vrazi , Páni smrti ) to je spíš vítané spestření než tupé systémové řešení. Jestli budeš trapný PB klerika/fightera tak komplikace mít nebudeš ( proto se přeci staví PB aby nedošlo při hraní na komplikace že  ) , ale zase si moc neužiješ. Proč dávat například titul Arcimága kombu 11lvl zloděj/19 čaroděj a chystat pro něj speciální "komplikaci" ? Arcimágem bude prostě mág 30+.
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: lvl up Posted: 00:29 26. Jan 2010 |
|
|
Cairon wrote: Ano budeš se muset při singl povolání nad 30 lvl dostat přes komplikace. Nebudu prozrazovat o co půjde , ale u již hrajících postav ( Vrazi , Páni smrti ) to je spíš vítané spestření než tupé systémové řešení. Jestli budeš trapný PB klerika/fightera tak komplikace mít nebudeš ( proto se přeci staví PB aby nedošlo při hraní na komplikace že  ) , ale zase si moc neužiješ. Proč dávat například titul Arcimága kombu 11lvl zloděj/19 čaroděj a chystat pro něj speciální "komplikaci" ? Arcimágem bude prostě mág 30+. OK, budu ti věřit. PS: slo mi spis o to, ze vim, ze treba ja se nikdy nevesel do zadne skatulky. Kdybych hral povolani mag, zarucene to v rp bude neco uplne jineho, co ma proste jen ooc povolani mag. Stejne tak budu pravdepodobneji hrat spis nemrtveho druida nez normalniho. Spis hodneho zlodeje, ktery by nikdy nikoho neokradl... A to ne proto, ze bych za kazdou cenu hral extremy, ale spis proto, ze stereotypy povolani citim jako tupe svazujici a to, jak je bezne chapano presvedceni mne dohani az k nepricetnosti. Ale budu verit, ze to bude vyresene natolik rozumne, aby to hre a jeji rozmanitosti a vyvazenosti prospivalo. Mimochodem: Cairon wrote: ...( proto se přeci staví PB aby nedošlo při hraní na komplikace že  ) ... Hraní PB je pro mne jako jizda v luxusnim voze. Jiste, nekdo neda dopustit na svou starou skodovku nebo udrzovaneho veterana, ale.... Komplikace, adrenalin a napeti si stale muzes uzit, staci, kdyz pojedes dost rychle a riskantne. Jen tam kde u skodovky je riskantni sedesatka, tady muzes risknout devadesat.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|