|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Odhad ceny Posted: 17:46 19. Jan 2010 |
|
|
Ahoj ahoj není nějak upravený a nebo dokonce zrušený odhad ceny? Páč v obchodech nějak zmizelo ve výpisu jestli mám příznivou, neutrální a nebo nepříznivou cenu. A když si zvýším nebo snížím odhad ceny, tak se cena věci nijak nemění. Je to tak schválně nebo je to chybka? Dřív to fungovalo normálně. Díkas za odpověď 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 17:47 19. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kouknu na to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 17:47 19. Jan 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Ahoj ahoj není nějak upravený a nebo dokonce zrušený odhad ceny? Páč v obchodech nějak zmizelo ve výpisu jestli mám příznivou, neutrální a nebo nepříznivou cenu. A když si zvýším nebo snížím odhad ceny, tak se cena věci nijak nemění. Je to tak schválně nebo je to chybka? Dřív to fungovalo normálně. Díkas za odpověď  TAKY jsem to postřehl 
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 18:47 19. Jan 2010 |
|
|
divné, mě to tu hlášku normálně vypisuje...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 19:04 19. Jan 2010 |
|
|
Před pár dny jsem si toho taky všimnul. Pokud třeba Bahnak ten odhad ceny pořád má, tak je asi chyba u postav. U mě se nevypisuje ani hláška, ani se odhad ceny nezohledňuje na věci v obchodě. 8x za sebou mi padla stejná cena.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 19:32 19. Jan 2010 |
|
|
mě to tedy pro upřesnění funguje pořád stejně. Občas tam skočí příznivá a koupím lektvary lečení za 47, občas padne nepříznivá a mám to za 54, občas něco mezitím, určitě to tak fungovalo i dnes...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 20:31 19. Jan 2010 |
|
|
Jde nejspis o rozdilny scripty u ruznejch obchodniku.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 22:30 19. Jan 2010 |
|
|
Obdobný topic vznikl před cca rokem, zakládal jsem ho já, a řešilo se v něm jak a kde obchodování funguje. Dost věcí se pak měnilo a přenastavovalo a já mezitím založil novou postavu která obchodování neřešila. Teď hraji dole a ještě jsem si tam nudělal uplně obrázek, přesto pár postřehů mám:
Nejvíce se obchodování projeví u obchodníků kde je bedna s věcmi, item se dá k sobě a jde se k obchodníkovi koupit item přes dialog ("chci se zeptat kolik by stálo to co mám teď u sebe"), tam jsem alespoň zaznamenal opravdu velký rozdíl kdo to kupuje, jestli někdo kdo má bodíky a maxuje, nebo někdo uplně bez skillu. (příklad: plná plátová zbroj +1 stála hráče s obchodováním cca 24k a hrace bez obchodování 27k)
V podstatně menší míře se projeví u obchodníků typu obyčejný kovář, item v ceně cca 9000gp koupí jeden čistě za 9000 a obchodník za 8990...
Samozřejmě záleží na tom jak je skill maxly, da se samozřejmě boostit (milujme sveho barda) . Oba příklady uvedeny ze stejneho období, samozřejmě to není jen že by se zrovna nepovedl hod, jsou zde cca popsány příklady jak to vypada vzdycky a jsou velmi přibližné... Craftové přísady se daly kdysi také kupovat levněji, nevím zda je zachováno i dnes...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 12:27 20. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Bahnak wrote: Craftové přísady se daly kdysi také kupovat levněji, nevím zda je zachováno i dnes... není
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 08:25 25. Jan 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak problém s cenami sem neměl až do dneška.Jednou hláška o příznivý vyskočí (mám ji teda vždy díky bodům) jindy vůbec a cena se rázem u katalyzátoru například v počtu deseti kusů vyšplhá o 1000 výš.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 10:27 25. Jan 2010 |
|
|
Radim wrote: Tak problém s cenami sem neměl až do dneška.Jednou hláška o příznivý vyskočí (mám ji teda vždy díky bodům) jindy vůbec a cena se rázem u katalyzátoru například v počtu deseti kusů vyšplhá o 1000 výš. Kdyby jsi napsal kde se ti to stalo, tak to je i řešitelný Mimoto hod na skill aapraise se logicky neprovádí pokaždé, ale jen po určitém intervalu u toho samého obchodníka.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 10:34 25. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Prekupnik pro prodej veci od hracu jde nyni ovlivnit skillem appraise. Mozna by to u nej chtelo zrusit. Drive ho tento skill, stejne jako prodavace craft surovin nezasahoval.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 13:36 25. Jan 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
kucik wrote: Radim wrote: Tak problém s cenami sem neměl až do dneška.Jednou hláška o příznivý vyskočí (mám ji teda vždy díky bodům) jindy vůbec a cena se rázem u katalyzátoru například v počtu deseti kusů vyšplhá o 1000 výš. Kdyby jsi napsal kde se ti to stalo, tak to je i řešitelný Mimoto hod na skill aapraise se logicky neprovádí pokaždé, ale jen po určitém intervalu u toho samého obchodníka. Alchymista u Ivorskýho hřbitova 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 17:38 25. Jan 2010 |
|
|
Tam určitě nefungoval, to vypadá, že se zas nahrála nějaká stará verze.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odhad ceny Posted: 17:40 25. Jan 2010 |
|
|
Ne, já jsem jenom laboroval se scriptama, kde byl a nebyl odhad ceny na nevim kdo kde jaký použil.
|
|
Top |
|