Jsem moc ovlivneny ruznyma rp shardama a tak mam problem dlouhodobeji hrat cokoli, co funguje tak, ze kdyz s postavou prijdete k baru, ke stolu a podobne, tak postava na nej automaticky vyleze. A v cem se vsichni v hospode pohybuji skakanim pres stoly, bar a chovaji se stylem rozjivenych parchantu tak moc, ze bych je okamzite napadl, pokud by to ovsem systemove bylo mozne.
Proste tohle je muj problem s vetsinou velkych MMORPG, ze zkratka je to udelane tak, aby tam mohla masa, ktera se tam chova jak dobytek a nikomu to nevadi, protoze si navzajem ti dotycni vlastne ani nemohou ublizit. A ze i samotny system je udelany tak, ze nevadi ze vsichni lezou na bar a na stoly, hlavne aby nemuseli obchazet.
PS: ano, zustal jsem se hned v uvodni hospode, po uvodnim questu, kde jsem znechucene odlogl.

Jinak musim rict, ze mi moc nevyhovuje ani to, jak je to udelane po strance pribehu. Kazdy kdo logne se objevi na brehu more, nasleduje nejake povidani, pak kazdy znovu vyvrazdi tu samou jeskyni skretu, vzdy dostane ty same pomocniky, kteri se vzdy na stejnem miste chovaji stejne prekvapene, ze se uz po 51 215. stalo... Proste nelibi se mi hry, ktere jsou jakoze multiplayer, ale kazdy v nich prochazi stejnym pribehem nalinkovanym...
Da se to jeste u urciteho typu ukolu, ktere se i z hlediska logiky mohou opravdu opakovat, jenze na to pri tomto typu her mam pocit nikdo vubec nehledi. Proste nejak mi to neprijde jako skutecne zivy MMO svet, ale spis jako svym pojetim klasicke multiplayer rp. Prijde mi, ze jak se do toho navalila masa do podobneho typu her, tak ten zanr stagnuje a upada. Sice vic penez v tom, hezci grafika, ale mene skutecnych inovaci. To uz i Thalie je mnohem skutecnejsi a opravdovejsi a uveritelnejsi svet, nez to, co se vydava komercne.