|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: deep halfling exp Posted: 17:06 04. Feb 2010 |
|
|
Postava Žakelína, účet Jeanes. Za nově objevené lokace dostávám cca o 15% méně exp, než ostatní. Za potvory dostávám cca 15-25 exp méně než charaktery na mém lvl. Při srovnávání lvl beru v potaz ECL. Moje rasa je Deep Halfling. Týhle rase to dřív expilo víc než ostatním rasám, a teď to zase expí moc málo. Můžete na to prosím ještě jednou kouknout? Dikys
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: deep halfling exp Posted: 18:17 04. Feb 2010 |
|
|
*kyvne* a pokud se do toho někdo dá, tak na stránkách není u hlubineho pulčika uvedeno ECL a přitom ho jako vše v podtemnu má...
Stejně tak u HIRANA je uvedeno ECL 1 a skutečnost je ECL 2
Jestli on ten hlubinej nebude mít taky nastavenou dvojku? (což doufám že nemá, protože by to byl hodne neveselý překlep)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: deep halfling exp Posted: 20:34 04. Feb 2010 |
|
|
jak to koumám tak se děsím, protože moje Žakelína tam tu dvojku nastavenou má! :/ když jsem v partě s duergarem lvl 16 +2, proti mojim 17ti, dostávám polovinu exp než on. Když jsem v parte s nešlechticem lvl 17 +1 proti mojim 17ti dostávám polovinu exp než on. Hobit by neměl mít vůbec žádné ECL, ne?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: deep halfling exp Posted: 21:23 04. Feb 2010 |
|
|
To je to, podle stráneky by mít neměl, ale někde v jinem vlaknu co si pamatuju se řešilo, že všechno dole to ECL má, akorát to na netu není napsáno... I když v případě toho hlubineho hobitka vážně netuším proč to ECL má...
Hlubinny: +2 smlouvání +2 hide +2 tichý pohyb ultravison
Kobold: -2 charisma +2 skryvani +2 tichý pohyb imunita na nemoci a jedy
Mít dole imku na jedy a nemoci je co si budem říkat k nezaplacení, tam to ECL chápu, ale ten hlubinny ma prdky a ještě ECL2? Tak budem trpělivě čekat na vyjadřeni teamu...
Si pamatuju ty flejmy ohledně kobolda, kurňa, sme to měli řešit už tenkrát...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|