|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Koník a rychlost Posted: 07:09 05. Feb 2010 |
|
|
Ahoj ahoj nevím jestli se to tu už někde řešilo, ale jistě to skoro každý zná. Mám koně, tedá já ne, ale Aria. Když jede na koni, tak má myslím standartně +20% rychlost. To je fajn věc, ale když si nakouzlím spěch a nebo spěšný ústup, tak nevím jestli se to sečte na 70% a nebo mám klasicky 50%, no o to mi nejde, to je detail. Problém je v tom, když to kouzlo vyprší, tak přijdu i o těch 20% a pak se ten kůn vleče jak lemra s normální rychlostí, jako bych šel pěšky. Šlo by to prosím opravit? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 09:52 05. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Je to u vsech postav i koňů. Stačí seskocit a znova naskocit na koni. To same kdyby ses na koni modlil (meditoval) tak ti to taky ta rychlost padne a bezis normalne jako kdybys koně neměl. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 11:55 05. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, nekdy se na to podivam. Akorat ted zas nevim co driv.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 12:01 05. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tohle Kuciku nespecha (myslim ze v tomhle mluvim i za RoFa), klidne to odsun nekam do zadu. Fakt staci seskocit naskocit a rychlost je pak v cajku zas. 
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 12:09 05. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
-RoF- wrote: Ahoj ahoj nevím jestli se to tu už někde řešilo, ale jistě to skoro každý zná. Mám koně, tedá já ne, ale Aria. Když jede na koni, tak má myslím standartně +20% rychlost. To je fajn věc, ale když si nakouzlím spěch a nebo spěšný ústup, tak nevím jestli se to sečte na 70% a nebo mám klasicky 50%, no o to mi nejde, to je detail. Problém je v tom, když to kouzlo vyprší, tak přijdu i o těch 20% a pak se ten kůn vleče jak lemra s normální rychlostí, jako bych šel pěšky. Šlo by to prosím opravit?  Když jedeš na koni tak máš +20%, nakouzlíš haste, ale stejně máš 20%. Nesedíš na koni, kouzlíš haste a nasedneš tak máš 50%, haste padne a +0%. Sedíš na koni a medituješ, tak ti to padne na 0%. Jak řiká Necroo. Opravdu myslím, že to nespěchá. Prostě jen slezeš a naskočíš, otázka 10sekund při lagách max 15. Déle mi to fakt nikdy netrvalo. Ps: Do boje s tim stejně většinou nejezdíš.. Moc velký riziko, že se něco zvrtne a přijdeš o koníčka. A do jeskyní s nim nesmíš.
Last edited by Alviara on 12:12 05. Feb 2010, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 12:09 05. Feb 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Tohle Kuciku nespecha (myslim ze v tomhle mluvim i za RoFa), klidne to odsun nekam do zadu. Fakt staci seskocit naskocit a rychlost je pak v cajku zas.  V boji seskočit a naskočit není sranda  Ale jinak jo no, není to tak důležité, já jen aby se o tom vědělo, že tam tahle chybka je 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 17:54 05. Feb 2010 |
|
|
jop, když Nordova kladiva jezdila po krynskych na ponicich tak vždy před meditaci se ozvalo: "Sesednout!" O tom hastu a naslednem zpomaleni slyšim prvně, muj trpaslík (budiž mu země lehká) v hastu a na ponikovi proplouval alwem jako nuž maslem a nikdy jsem si ani na vteřinku nevšiml že by po skončeni hastu přestal jeho ponik běhat rychle...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Silfein
|
Post subject: Re: Koník a rychlost Posted: 13:41 11. Feb 2010 |
|
|
Myslim, že to haste mu stejně nepomohlo, když na něm seděl ten trpoš  Ale jo, je to prostě tak, sesedneš, nasedneš, žádnej problém... U Okřídlenýho se to sčítá, tim myslím jeho bonus a bonus za koně, ale po sesednutí se Okřídlencův bonus anuluje a běhá jako normální člověk, tudíž další chybka....
_________________ Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu. Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|