|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maku
|
Post subject: Rudné nánosy Posted: 15:48 20. Feb 2010 |
|
|
Zdravím, nešlo by nějak upravit to spawnování rudných nánosů? Většinou jsou v dungu na takovém vyvýšeném místě ... většinou má moje postava (předpokládám, že i jiné postavy) se k nim dostat a začít je težit. Většinou postava misto težby začně tak nějak divně do rudného nánosů narázež tělem, jakoby začně pořád běhat. Buď tohle nebo mi postava nějak odmítá těžit, prostě se k te rude postaví, v ruce má krumpáč ale nějak nechce mlátit.
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 18:37 20. Feb 2010 |
|
|
To holt musíš jít k nánosu trošku jiným úhlem, nevím proč to tady blbne třeba u rud kovů to je v pohodě
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 18:55 20. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
w,a,s,d to jisti. Jinak jsem na to upozornoval asi pred rokem uz, chci tim rici, ze to proste neni nijak nalehave asi. Vzdyt pro nas hrace to je par sekund navic nez se postavime jinak k te rude 
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 18:57 20. Feb 2010 |
|
|
Necrooo wrote: ...: w,a,s,d, mi nepomůže, ty jistoto - aspon mě tedy ne  Někdy to zkouším i pár minut, což je docela otravné. Jasně, že se nejedná o žádnou zásadní chybu .. ale myslím, že by se mohlo opravovat i to, co ti znepříjemnuje hru. A tohle mezi ty menší potíže patří. Proč s tím něco neudělat, ať nejsou zbytečné potíže.
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 19:36 20. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opravovat se to da tezko, kdyz nenapises, kde kterej rudnej nanos to dela. Prohledavat vsechny lokace kvuli tomu nebudu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 19:52 20. Feb 2010 |
|
|
znam ten problem, sam jsem ho milionkrat resil... Reseni: po kliknutí kdy postava bezi misto tezeni a nejak tam nedochazi mackejte klavesu "Q" a nebo "E" jsou to ukroky do strany, pak znovu kliknete na sutr, postava se k nemu rozbehne z jineho uhlu a driv nebo pozdeji (5-50 pokusu) se vam ho podari natrefit z 90 procent se postava snazi dostat k sutru a bere to jakoby spatnym smerem a tohl ji obvykle pritukne do toho spravneho smeru. Zatim se mi nestalo ze by tohle nevyšlo.... Jinak pro kucika: Neblbne ani jedna ruda kovu, jílu, dreva...(alespon z tech co jsem odzkoušel na povrchu i dole) Blbnou VŠECHNY šutry (alespon me to zahaprovalo opravdu uplne alespon jednou u kazdeho kaminku co jich na Thalii je)
(nebude to nic lokalniho, spiš nějaka chyba, podle mě je nejak vtipne nastaveny model toho kamene, postava se tam snazi dostat pres takovy ty krystalovy vycnelky a moc ji to nejde, ale po kliknuti ma porad "nasledovat" a snazi se dojit k urcenemu bodu, ale ponevadz je ten model sutru fakt blbej tak se ji to obcas nepovede)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 19:55 20. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha, to muze bejt nejaka chyba v modelu. Tezko rict co.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 12:05 23. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jde o to, ze se da tezit "pouze" pod jedinym uhlem. Vetsina rud je vsak u kraje zdi, apod. Pro budouci rozmistovani by se hodilo, kdyby rudy byly uprostred jeskyne (dal od zdi).
Problem vsak stejne pretrva, protoze tento placeabl rud se tezko obiha, a kdzy je to natocene na Sever, a postava jde z jihu, nechce to obejit , ale chce se dostat "skrze " k misto spravneho natoceni.
Lec umisteni dlae od zdi by se hodilo.. nebo pak zmena skriptu, aby se spoustelo tezeni i pri "on attacked" a ne pouze na "on used" (utocit tusim se da ze vsech moznych uhlu natoceni) - ale to je otazka na kucika, zda to takhel jde osetrit.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 17:11 26. May 2010 |
|
|
Asi je to kvůli předělání kopání v GS, ale u rudných hornin přestala fungovat animace kopání. Tzn. postavička stojí u horniny, těží horninu, ale sama se s krumpáčem ani nehne
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 08:23 27. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hmpf, to je zajimave.. mozan to souvisi s tim, ze se autoaticky prirazuje akce : "vylezeni ze stinu".
Predelam to na nejake postihy, at to nerusi kopani.
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 08:38 27. May 2010 |
|
|
Já včera kopala a postavička těžila normálně, tzn. mlátila krumpáčem do rudy....
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 08:50 27. May 2010 |
|
|
hm tak to necham byt... ono vim ze i predtim to nekdy nastartovalo a nekdy ne.
BTW pls muzete nekdo vyzkouset to GS , zda se to opravdu zrusi pls ?
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 09:43 27. May 2010 |
|
|
Kouknu dnes a pisnu, ale vcera odpoledne to Gs nerusilo jeste. Tak jsem myslel ze Kucik to tam jeste nepridal.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 10:40 27. May 2010 |
|
|
Já to zkoušela večer, a taky nerušilo....
_________________ Thea
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 16:53 27. May 2010 |
|
|
Takze Gs to stale nerusi. To kopani rud, ale co je divne, ze nektere rudne nanosy se daj kopat, vykopes z nich rudu, ale neziskas ji. Proste to napise: Podarilo se ti vykutat pekny kus rudy xxx. A to je vse, do invu ti uz nic se neprida.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|