|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: artefakty Posted: 08:53 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
vím, že se už o tom tady mluvilo...ale nenašel jsem topic, tak snad vás to tu nebude moc prudit.. Dnes jsem složil další artefakt a když jsem se kouknul co umí, začal jsem litovat že jsem zaplatil za ukutí toho...no..."artefaktu"...zbraň, která NEmá bonusové zranění třeba elementem, sice dává slepotu na 25% s TO 24, ale když ty hody 1 na Thalii zrovna dvakrát neplatí, že? Na to, kolik času jsem věnoval a věnuju sbíráním jejich částí a kolik peněz stojí, je s podivem co "umí" (tato zbraň neni jediná, úplně na nic je třeba Carsomyr, hůl mrazíka...)
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 10:58 23. Feb 2010 |
|
|
Pokial viem tak sila predmetov sa bude menit...momentalne by som povedal, ze je to vo vyvoji.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 12:12 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Daanri wrote: Pokial viem tak sila predmetov sa bude menit...momentalne by som povedal, ze je to vo vyvoji. odhaduju, že craftové výrobky půjdou dolů se silou a artefakty nahoru...tady se nabízí 2 otázky: 1) bude se měnit dodatečně i již existující artefakty a craft výrobky? 2) viděl jsem co "umí" craftové nejlepší bojové rukavice...a jsou naprosto nepoužitelné (bez bonusu na útok)...je to také ve vývoji nebo již je to "hotové"??
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 12:54 23. Feb 2010 |
|
|
1. Ano bude sa to menit aj dodatocne. Kazdemu bude poskytnuta adekvatna nahrada. 2. Nove veci by mali byt viacej vyvazenejsie a pokial viem mali by existovat aj rukavice s bonusom k utoku.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 13:39 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Daanri wrote: 2. Nove veci by mali byt viacej vyvazenejsie a pokial viem mali by existovat aj rukavice s bonusom k utoku. je to jen dobře, že se ty přesílené věci odstraní..a nechci se tady moc rýpat v craftu...ale napsal jsi, že existují i rukavice s bonusem na útok..to znamená, že si budu moct vybrat jestli dmg nebo bonus k útoku? neumím si představit, že epic monk bude mít DMG třeba 1-20 + 3 nebo vyšší DMG ale AB, kterým moc netrefí...ale to je samozřejmě má spekulace... šlo by na základě výrazné úpravy craftu pak třeba udělat relevel? postava by se chtěla naučit bojovat jinou zbraní / jiným stylem...třeba s částečnou ztrátou zkušeností..tady se ptám jen na možnost, nechci působit nějak vypočítavě
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 13:44 23. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
černý vlk wrote: 2) viděl jsem co "umí" craftové nejlepší bojové rukavice...a jsou naprosto nepoužitelné (bez bonusu na útok)...je to také ve vývoji nebo již je to "hotové"?? Je těžké opravovat chyby, které nikdo nenahlásí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 13:59 23. Feb 2010 |
|
|
černý vlk wrote: je to jen dobře, že se ty přesílené věci odstraní..a nechci se tady moc rýpat v craftu...ale napsal jsi, že existují i rukavice s bonusem na útok..to znamená, že si budu moct vybrat jestli dmg nebo bonus k útoku? neumím si představit, že epic monk bude mít DMG třeba 1-20 + 3 nebo vyšší DMG ale AB, kterým moc netrefí...ale to je samozřejmě má spekulace...
šlo by na základě výrazné úpravy craftu pak třeba udělat relevel? postava by se chtěla naučit bojovat jinou zbraní / jiným stylem...třeba s částečnou ztrátou zkušeností..tady se ptám jen na možnost, nechci působit nějak vypočítavě Nechcem tu vysvetlovat cely system ako to bude fungovat, ale budu jak s bonusom k utoku tak s bonusom k dmg. Neviem co rozumies vyrazna uprava, ale skor to bude vyvazenie a ja osobne to nevidim ako dovod k relevelu. Samozrejme nikto nebrani postave naucit sa bojovat s inou zbranou, ale pochybujem ze zabudne bojovat s tou starou. Ale o releveli nerozhodujem, je to len moj nazor. 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 14:09 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nechám se překvapit  už aby to bylo
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 14:10 23. Feb 2010 |
|
|
černý vlk wrote: nechám se překvapit  už aby to bylo Chvíli to potrvá...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 14:19 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Rejty wrote: Chvíli to potrvá... lepší důkladně promyslet a vyvážit systém než to udělat rychle a špatně..škoda jen že se někde nezobrazují "ochutnávky" z vývoje 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 14:20 23. Feb 2010 |
|
|
černý vlk wrote: škoda jen že se někde nezobrazují "ochutnávky" z vývoje  Ještě byste se přežrali a bylo by vám špatně! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 14:29 23. Feb 2010 |
|
|
černý vlk wrote: Rejty wrote: Chvíli to potrvá... lepší důkladně promyslet a vyvážit systém než to udělat rychle a špatně..škoda jen že se někde nezobrazují "ochutnávky" z vývoje  Pak by ste sa nemali naco tesit. 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 19:23 23. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No.. vono tech uprav v craftu asi bude ted pul roku chodit vice, ale predelani cele postavy napr. na 30 lvlu, protoze nejni amulet +8 AC, ale jen +7AC (placam) tak to nepovazuju za produktini vytizeni DM. Chapu, predelani postavy, pokud napr. je nejakej feat, kterej blbne, nebo martial weapons, kvuli tezeni.. ale neni to jen na mne.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 19:31 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nomis_b wrote: No.. vono tech uprav v craftu asi bude ted pul roku chodit vice, ale predelani cele postavy napr. na 30 lvlu, protoze nejni amulet +8 AC, ale jen +7AC (placam) tak to nepovazuju za produktini vytizeni DM. Chapu, predelani postavy, pokud napr. je nejakej feat, kterej blbne, nebo martial weapons, kvuli tezeni.. ale neni to jen na mne. já to vidím takhle: postavu jsem dělal průběžně podle toho, co bylo k dispozici a vždy byly lepší rukavice (zbylo více featů, lepší AB apod..)..když se ovšem udělá zásah, který rukavice zdiskerituje, pak si myslím, že ta změna by měla být nabídnuta..nemyslím tím kosmetickou změnu v craftu, ale kupříkladu rukavice z nejlepšího kamene a nejlepší kůže, které teď všeho všudy přidávají jen DMG (a to konkrétně 5)...je zřejmé, že kama +5 a 2d10 bude asi jasná volba...ale jak mi bylo řečeno, stav craftu jak je teď, není uzavřený a změny budou, tak nebudu se domáhat relevelu předem, když ještě ani nevím jak to dopadne  to je nesmysl..proto jsem se ptal an tu možnost, ať můžu vklidu hrát a nemusím myslet na to, že za chvíli má postava bude k ničemu...to bych rovnou začal hrát něco jiného 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: artefakty Posted: 19:51 23. Feb 2010 |
|
|
Ohledne tech rukavic mas trochu stare informace. To ze pridavaly jen damage byla chyba v kraftu. Ohledne nejsilnejsiho kamene. Chce to mozna vyzkouset i jine kameny, neni jen nejslabsi a nejsilnejsi kamen, ale proste kazdy ma sve vlastnosti.
Vzhledem k tomu, ze hraci nevi co to ma vlastne delat tak to nenahlasili jako chybu a brali to proste jako soucast razantniho oslabeni. A diky tomu to tak nejaky cas zustalo neopravene. Soucasne rukavice pridavaji jak bonus k AB, tak bonus k damage. +- srovnatelne se zbranemi /velmi zhruba/ az na to, ze snad stale neni povolene jejich ocarovavani /tim si nejsem jist/, takze proto za zbranema pokulhavaji. Ale to neznamena, ze ocarovavat nepujdou v budoucnosti.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|