|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Gloirin
|
Post subject: Neznámé heslo Posted: 10:22 07. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj,
mám takový problém. Chtěl jsem se lognout na svůj starší účet a najedou na mě vyskoší hláška ''Jsi zaveden''. Tak se hci přihlásit na ten účet na thalii a 100% mám správné heslo ale podle systému není. Mohly by jste mě nějak pomoci ?
PS: jedná se o účet srubak
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 12:47 07. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Něco podobnýho se mi taky stalo, ale jak jsem na to chvilku koukal, tak jsem se zkusil lognou znova, protože jsem o tom tady na foru už něco četl a pomohlo to.
Zkoušel jsi se lognout vícekrát, třeba to pomůže.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 13:00 07. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nepomohlo... Tak co mám dělat ? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 13:53 07. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
viewtopic.php?p=48518#p48518kucik wrote: Acc: Srubak / Vitek
14. 11. 2008 Prohřešek: Nabourání se do cizího účtu hráče Zachy a zneužití jeho postavy (Derek), kažení herních zážitků nevhodným chováním a arogance vůči týmu.
Trest: Kompletní ban na server.
Postava poškozeného hráče byla obnovena ze zálohy. *************************** 25. 02. 2009 Jedná se o hráče vitek, který dostal už dříve Ban, ale byl mu zrušen. Jenže tento hráč je nepoučitelný. Jedná se o malého kluka, který viditelně na tuto hru ještě nemá.
Prohřešky:
- Nabourání se do cizího účtu hráče Zachy a zneužití jeho postavy (Derek), kažení herních zážitků nevhodným chováním. - Zabíjení PC i NPC ve městech a osadách. - Neustálé obtěžování ostatních hráčů a DM po tellu. - Neustálé spamování DM a party kanálu. - Drzé chování vůči DM i ostatním hráčům. - Totální nezvládnutí RP hry.
Trest:
Na tohoto hráče nepomáhá žádný trest ani domluva. Nenecháme ho již dále obtěžovat ostatní hráče a kazit jim hru.
Proto dostává permanentní IP Ban do hry.
16. 06. 2009 Prohřešek: - Pokus podvodem vymoci zrušení banu do hry Trest - IP Ban na fórum. Gloirin wrote: Tak co mám dělat ?  Ja ti nevim. Snad zkusit to bez lhani?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 14:03 07. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ano to vím, ale ban mě byl zrušen... teď hraju pod účtem Gloirin a ostatním hráčům se moje hra líbí...
Ale rád bych se vrátil ke své staré postavě na účtě srubak
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 15:20 07. Mar 2010 |
|
|
Kdy a kym byl ten ban zrusen? O nicem nevim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 15:53 07. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Psal jsem Rejtymu o zrušení banu.... ale neodepsal.
A pak po nějaké době co jsem to psal, jsem se zkusil přihlásit a šlo to... tak nevím
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 07:40 09. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jak se to teda vyřeší ?
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 08:22 09. Mar 2010 |
|
|
Jestli si mohu tipnout, máš ban.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 12:38 09. Mar 2010 |
|
|
Ban se ti v dohledný době nezruší ani náhodou! To, co si tu předvedl nemá obdoby a ani na varování a vysvětlování si nereagoval. Možná až vyrosteš a bude s tebou rozumná řeč, tak se o tom dá uvažovat, do tý doby ne. O snaze vymoci si zrušení Banu trapně průhledným podvodem ani nemluvě...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 15:03 09. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
A můžete mi vysvětlit proč se i povedlo připojit ? Jen to nechápu...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 15:27 09. Mar 2010 |
|
|
Protoze jsi zmenil IP adresu. Nebudu banovat cele rozsahy poskytovatele. Prijde mi to zbytecne.
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 16:29 09. Mar 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak to je blbost.... IP adresu jsem si neměnil.... mohli bysjte i napsat teda ty dvě odlišené IP adresy ?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 17:18 09. Mar 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Je to opravdu nutné? Mohla se stát chybka, poskytovatel internetu ti ji mohl na chvili změnit nebo co já vím. Myslím že kucik má určitě dost jiné práce než vyhledávat jak se logl do hry zabanovaný hráč. Důležité je že teď BAN funguje naprosto dobře. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Neznámé heslo Posted: 17:19 09. Mar 2010 |
|
|
BAN se nezruší, debata je bezpředmětná. Zamčeno!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|