|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 22:57 21. Mar 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Avatar života a smrti tvrdí, že lze jeho předměty z krámku koupit a zase prodat za stejnou cenu. No není tomu tak. Koupen luk za 450 zlatek, ale zpátky vykoupen za 1 zlatku. Viz screen: 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 10:32 22. Mar 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 00:30 22. Mar 2010 |
|
|
Nj, to je taková příprava na krutost světa... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 00:42 22. Mar 2010 |
|
|
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 10:11 22. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
No ono to pro tu postavu zase taková sranda není, když dostane 2K do začátku a 1/4 přijde. Taky se mi to stalo a tu postavu jsem radši založil znova.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 10:22 22. Mar 2010 |
|
|
Bylo to zavadeno kvůli systemu sundávání přehozů ze zbroje, kde byla u avatara chybka: koupis zbroj asi za 650, sundáš přehoz, ten prodáš asi za 450 a pak mužeš prodat opět zbroj za 650. Taže se tam dala taková rychá záplata
Možná by bylo dobrý tam dát truhly s možností vyzkoušení zbroje jak je tomu v obchodech (tam se taky nedá sundat přehoz) nebo podobně jako na EQ: "Mužeš si vybrat 3 běžné předměty a jeden vzácnější"
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 10:25 22. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Spíš asi úplně zrušim přehozy a vrátim výkupní ceny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 10:31 22. Mar 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Díky Hrusi. že v tom nejsem sám. Nic tak nepotěší jako cizí neštěstí. Mno, přiznám, zaskočilo mě to, ale jak se znám, čekají mě horší ztráty. Jen mi přišlo správný toho sedmilháře kostěnýho naprášit jako "nesrovnalost mezi prohlášeními a skutky", aby to neděsilo "nováčky". Jinak se mi líbí, že DenGrasse má stejnou reakci jako moje mladá: "A cos čekal, když chceš hrát drowa, že můžeš věřit každýmu, že to co ti tvrdí do očí je opravdu pravda? Moc nekoukej a si zvykej!"  Jestli oni nejsou příbuzní! (všichni tři  !!!!) to kucik: Hlavně pak uprav rozhovor i Kosťovi. Mimochodem, hrozně jsem se nasmál tomu jak je s ním veden rozhovor. Kdo to psal měl smysl pro humor  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 11:21 22. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Ještě co nechápu je to, že na začátku 2000,- a v tom krámku jsou předměty nad tuhle částku což je trochu blbost.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 11:26 22. Mar 2010 |
|
|
hrusi wrote: Ještě co nechápu je to, že na začátku 2000,- a v tom krámku jsou předměty nad tuhle částku což je trochu blbost. kdyby to =) jsou tam i předměty pro 2.lvl 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 11:53 22. Mar 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Luelle wrote: hrusi wrote: Ještě co nechápu je to, že na začátku 2000,- a v tom krámku jsou předměty nad tuhle částku což je trochu blbost. kdyby to =) jsou tam i předměty pro 2.lvl  tak to si koupis, vyexpis se na 2lvl a pak teprve zacnes použivat . v tom problem nevidim. ale predmety jez jsou drzsí nez si muzes dovolit..to je divny no...ale kdo vi treba se tam dá nějak vydělat 
|
Luelle
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 12:57 22. Mar 2010 |
|
|
Práček wrote: Luelle wrote: hrusi wrote: Ještě co nechápu je to, že na začátku 2000,- a v tom krámku jsou předměty nad tuhle částku což je trochu blbost. kdyby to =) jsou tam i předměty pro 2.lvl  tak to si koupis, vyexpis se na 2lvl a pak teprve zacnes použivat . v tom problem nevidim. ale predmety jez jsou drzsí nez si muzes dovolit..to je divny no...ale kdo vi treba se tam dá nějak vydělat  musíš udělat avatarovi striptýz =P
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Avatar na začátku "lže" o vlastním krámku. Posted: 14:51 22. Mar 2010 |
|
|
Práček wrote: ale predmety jez jsou drzsí nez si muzes dovolit..to je divny no...ale kdo vi treba se tam dá nějak vydělat  To je easter egg. Když u Avatara nabereš dost časovek na 2. level, tak získáš 10 tisíc.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|