Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:43 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Tajemný lučištník vs pravidlo dual class
PostPosted: 13:51 06. Apr 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Kdysi dááávno se tu řešilo (viz Staré věci: viewtopic.php?f=1&t=350&p=2903&hilit=Tajemn%C3%BD+lu%C4%8Di%C5%A1tn%C3%ADk#p2903 ), že Tajemný lučištník v nastavení maximálně "dvě" povolání může být jen nad bardem, sorckou nebo wiznou a WB (ať jsem konkrétní - Daanri) tam s DMky meditovali, že na úpravě se pracuje. Dopracovali se někam (třeba podmíněno "arcane" povolání maximálně jeden lvl, a základ pro lučištníka může být hraničář/bojovník) nebo to odumřelo a Lukostřelec i nadále může být jedině v dual classu s bardem/sorckou/wiznou?

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

Post subject: Re: Tajemný lučištník vs pravidlo dual class
PostPosted: 16:08 06. Apr 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Odumrelo a moze byt jedine dual class bard/sorc/wiz.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 17:37 06. Apr 2010 
Ďábel
 Profile

Hmm no nevím, to bych pak mohl říct, že bych chtěl upravit abych mohl 1 lvl bard a pak si dát učedníka rudého draka a k tomu třeba bojovníka.
A nebo 1lvl čaroděj, dát pána smrti a k tomu dát zloděja.

Myslím že solidní AA jde postavit i na ten dualclass :wink:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 17:48 06. Apr 2010 
Velmistr
 Profile

mě osobně hodně baví lučištnická povolání, AA je moje nejoblíbenější, ale jedině ve spojení s hrandou a ten dual class se mi taky hrubě nelíbí

protože z principu nerada hraju kouzelnická povolání, protože se snažím hrát povolání se všemi dovednostmi IC a na ta kouzla mi prostě chybí ta matematická a astrální dovednost vymýšlet, jak to kouzlo vzniká kolik má telfů a bláblábláb

určitě znáte na nwnwikipedii ta různá povolání navíc...

mě by se moc líbilo tohle LINK

když se to upraví, vyškrtají se ty pitomosti o výrobě a za ně se nedá NIC předešlo by se, aby si to někdo bral pro powerbuild a ten kdo chce hrát hrandu/lučištníka by byl nadmíru spokojen...

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 18:03 06. Apr 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Luelle wrote:
mě osobně hodně baví lučištnická povolání, AA je moje nejoblíbenější, ale jedině ve spojení s hrandou a ten dual class se mi taky hrubě nelíbí

protože z principu nerada hraju kouzelnická povolání, protože se snažím hrát povolání se všemi dovednostmi IC a na ta kouzla mi prostě chybí ta matematická a astrální dovednost vymýšlet, jak to kouzlo vzniká kolik má telfů a bláblábláb

určitě znáte na nwnwikipedii ta různá povolání navíc...

mě by se moc líbilo tohle LINK

když se to upraví, vyškrtají se ty pitomosti o výrobě a za ně se nedá NIC předešlo by se, aby si to někdo bral pro powerbuild a ten kdo chce hrát hrandu/lučištníka by byl nadmíru spokojen...

Tak budeš mít 10bard/30AA, jedna z jejo zálib bude třeba zpěv a ty kouzla vůbec nemusíš používat, když bys chtěl prostě lučištníka. Ale ten Arcane archer je právě o tý magii, povznáší se nad normálními střelci a dokáže tu magii vstřebat do jeho šípů a jeho luku. Tak to vidím já, ale třeba nemám pravdu :)

Ps. Ten link co si postovala je docela zajímavý, ale mě to nějak nesedí :) Ikdyž by to asi bylo dobré.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 18:14 06. Apr 2010 
Urozený
 Profile

já bych prostě povolil hraničáři od levelu 9 si dát AA a je to, to určitě upravit jde

žádná složitost, žádné zbytečné vyjímky na triple class atd.

Reply with quote  

PostPosted: 19:13 06. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

hranda bojovník na luk přece není tak špatný ;) pěkně zhouba nepřátel a rázem je to nebezpečný soupeř...za válečníka DMG +6 za specky, to máme proti nepříteli zranění opravdu ultimátní, u nikoho nevídané ;)

Reply with quote  

PostPosted: 10:06 07. Apr 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Podle myho nazoru je to AA i z barda dost silnej class a zatim jsem nevidel smysluplnou upravu, aby to nerozhazovalo neco jinyho.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 10:18 07. Apr 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Z buildovacího hlediskla chápu že AA je WM na dálku a u AA je podmínka "arcane" magie, aby v NWN tu nevznikaly strašná zvěrstva typu Druid/Klerik+Mnich+AA.
Trochu nerozumím některým reakcím o "přesílenosti" AA. Koneckonců nad buildem Fighter+WM (+Devast), nejlépe na kamy :wink: , se tu nikdo nepozastaví a jaký je takový WM prasopes :twisted: . Ale to jsem OT, sorry.

Z RP hlediska mi k AA sedí buď fighter nebo ranger. Dělat AA nad sockou/prskavkou mi přijde (čistě pocitově, takové...minimálně divné). Zbývá bard, mno proč ne, ale... :) Proto jsem se ptal, zda se tu povolila výjimka. Nejlépe i buildově ošetřená, kdy a "co" se z toho Arcane povolání smí vzít do "trojpovolání" (aj třeba na povolení DM, jako jsou dneska půl-démoni/andělé).
Pro mě odpověď dostačující, že vyjímky (zatím :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) nelze.

P.S.
A stejně se točí! :lol:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 12:14 07. Apr 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

Daanri wrote:

wiz ? když čaroděj může jen kuši, ne luk ?

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 12:35 07. Apr 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

monstera wrote:
Daanri wrote:

wiz ? když čaroděj může jen kuši, ne luk ?

Ještě je požadavek elf a ten může luk používat jako rasovou zbraň. Půlelf si musí vzít feat.

Reply with quote  

PostPosted: 17:13 07. Apr 2010 
Urozený
 Profile

KaTo wrote:
Trochu nerozumím některým reakcím o "přesílenosti" AA. Koneckonců nad buildem Fighter+WM (+Devast), nejlépe na kamy :wink: , se tu nikdo nepozastaví a jaký je takový WM prasopes :twisted: . Ale to jsem OT, sorry.

tady s tebou nesouhlasím, AA je povolání které vytáhne jak největší útočné číslo ze všech a to opravdu nejvyšší, tak také nejvyšší dmg, kritický zásah od opravdu vysokolevelového AA je takový minidevast sám o sobě a normální rány dávají ťafky, o kterých se bojovníkům může jen zdát a co je nejhorší, trefí opravdu všechno, trefí sei tam kde bojovník ne

jeho jediná konkurence může být WM s opravdu hodně levely WM, s tím rozdílem, že AA přidává za 3 epické levely +1 jak k utoku, tak k výslednému dmg, WM pouze k utoku

Reply with quote  

PostPosted: 17:22 07. Apr 2010 
Velmistr
 Profile

sandoftime wrote:
KaTo wrote:

tady s tebou nesouhlasím, AA je povolání které vytáhne jak největší útočné číslo ze všech a to opravdu nejvyšší, tak také nejvyšší dmg, kritický zásah od opravdu vysokolevelového AA je takový minidevast sám o sobě a normální rány dávají ťafky, o kterých se bojovníkům může jen zdát a co je nejhorší, trefí opravdu všechno, trefí sei tam kde bojovník ne

jeho jediná konkurence může být WM s opravdu hodně levely WM, s tím rozdílem, že AA přidává za 3 epické levely +1 jak k utoku, tak k výslednému dmg, WM pouze k utoku

ovšem srazíš ho na zem a končí a každej kdo jede na obratnost to OČ nemá nijak valné

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 18:28 07. Apr 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

pokud je to AA pres barda tak ma docela pekne AC.
Tak nebo tak maxuje DEXTRu, díky bardovi má peknou akrobacii a co mu schazi to si dozpiva umenim...
V PvP težko řict, nezkoušel jsem, ale proti NPC ve skupině je AA hodne hustej. Prave diky vyššímu AC na nej NPC docela dlabou a zpivani uvita kazda grupa. Nemluve o boostech kterymi muže pomahat jak sobe tak ostatnim...
Ono když to zapne rychlou střelbu a předtím se boostne HASTEm... ne nadarmo ma přezdívku kulomet...

Reply with quote  

PostPosted: 18:29 07. Apr 2010 
Urozený
 Profile

Luelle wrote:
ovšem srazíš ho na zem a končí a každej kdo jede na obratnost to OČ nemá nijak valné

dexter má vždycky větší OC než silák, pokud ne, je špatně postavený ;)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]