|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Dispell Posted: 02:02 06. Apr 2010 |
|
|
Tak, tohle se mi stalo dneska, chytl jsem od potvory jed na snížení odolnosti a od jiné potvory chorobu. Všechno v pohodě, vyběhl jsem z lokace a metelil do banky uložit nasyslené zlato. Uložím, běžím z banky pryč, projdu asi dvě lokace a najednou koukám, po chorobě ani po jedu ani stopy. Nevím kde přesně jsem o to přišel, jestli v bance, nebo předtím a nebo poté, zato vím že jsem se nijak neléčil ani na mě nikdo nic nekouzlil, prostě najednou byla choroba i jed pryč. Ve výpisu jsem ani neměl žádné záchrané hody nic, prostě to zmizlo jak pára nad hrncem.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Dispell Posted: 14:25 06. Apr 2010 |
|
|
Když ďábel dopustí tak tieflinga jed i nemoc opustí ... 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Dispell Posted: 19:09 06. Apr 2010 |
|
|
na chorobu a na jed se hází na výdrž. Pokud jsi měl chorobu a hodil sis dobře, uspěješ v záchraně a máš na tak 15 minut pokoj. Pak tě to zkusí znova a pokud hodíš i znova dobře tak tě choroba opustí  Co se týče jedu tak některé jedy maj už základní penalizaci(pavouci), některé až pokud si hodíš na výdrž podruhé špatně (např hákový ďas šedý) nooo a nebo za tebě nekdo meditoval 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Dispell Posted: 01:09 07. Apr 2010 |
|
|
řikám, že jsem neházel, neumíš číst?  a co se týče jedu, ten už byl dávno aplikovaný
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|