|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Awadar
|
Post subject: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 08:54 10. Apr 2010 |
|
|
Nevím jestli to tu už někdy nebylo, ale prostě mě to nedá to sem dát znovu. V prvé ředě nevím co u toho obchodníka dělají balíčky?   Za druhé, chápu většinu cen co tu jsou, věci se nedají běžně koupit a tedy si je buď koupíš, nebo seženeš sám. Ale co mě tedy naprosto dostalo, že 10 ampulí nebo 10 lahví které stojí běžně 60 zl, je někdo schopný prodávat za 400 zl. Proto prosím hráče, aby se zamysleli nad cenou svých podružných výrobků(polotovarů, …) a dále bych požádal někoho z vedení zda by mohli občas na tyto věci kouknout a postě je smazat. Dle mého tam akorát tyto věci zabírají místo a dotyčný spoléhá jen na to, že když si někdo bude kupovat věci z normální cenou, že se uklepne a koupí i toto. Myslím, že vyjadřovat se k mému příspěvku je zbytečné, jen prosím zapřemýšlejte.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 09:00 10. Apr 2010 |
|
|
Taky sem tam viděl hovadiny, jako šutry z pokladů (Zirkon etc). A malý formy za 375 zlatek za kus taky nikdo kupovat nebude... Chtělo by to čas od času promazat.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 10:42 10. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak balíček jsem tam viděl cpát postavu Orakul (to ho velice rád prásknu  ) a vubec si myslim, že by bylo fajn, pokud by to šlo logovat a nejvtipnější prodejce po zásluze odměnit nějakym banánkem, strženim levelu nebo tak.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 11:43 10. Apr 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Dečka wrote: odměnit nějakym banánkem. BAN za vložení "špatného" předmětu k obchodníkovi?? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 11:51 10. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tretas wrote: Dečka wrote: odměnit nějakym banánkem. BAN za vložení "špatného" předmětu k obchodníkovi??  Já o tom přirozeně nerozhoduju, ale ano pár dní klidu určitě prospěje expertovi, kterej umyslně nakoupí o patro níž deset flašek za 60 a nahoře je dá za 400. Tohle udělá dvacetkrát za sebou a tím zacpe obchodníkovi možnost mít tam jinejch 20 předmětů. Jestli tobě to přijde normální...mně určitě ne.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 12:47 10. Apr 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Normální mi to přirozeně nepřijde, samozřejmě je to blbost. Avšak navrhovat za to trest BAN mi přijde taky ujeté.  Ale jak jsi psal, my o to nerozhodujeme necháme to na týmu.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 22:09 10. Apr 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dečka wrote: Tak balíček jsem tam viděl cpát postavu Orakul (to ho velice rád prásknu  ) a vubec si myslim, že by bylo fajn, pokud by to šlo logovat a nejvtipnější prodejce po zásluze odměnit nějakym banánkem, strženim levelu nebo tak. Takze misto abys neco vysvetlil nováčkovi, tak bys ho radši zabanoval? Jo chlape! Dobre ty! Ses fakt borec! 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 23:36 10. Apr 2010 |
|
|
Myslím, že IC se brzy zjistí, jak zachází dotyčný se zásilkami, které mají přijít do konkrétních rukou...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 09:53 11. Apr 2010 |
|
|
zdravit, ja tam dávat veca čo sem tam pri prechádzka nakopat a tiež dať cena rôzna, nepoznať cena každá tu, tak to tam dať hala bala ako ma napadnúť
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Noob
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 12:39 11. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dečka wrote: Tak balíček jsem tam viděl cpát postavu Orakul (to ho velice rád prásknu  ) a vubec si myslim, že by bylo fajn, pokud by to šlo logovat a nejvtipnější prodejce po zásluze odměnit nějakym banánkem, strženim levelu nebo tak. Čau jop k obchodníkovi jsem cpal nějaký blbosti: nějakej ten balíček drobností ale nedával jsem tam balíček pro krále.... a už vůbec ne ampule za 400.. Prodej balíčku drobností jsem zkonzultoval s kamarádem a další den jsem ho odkoupil... 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 13:57 11. Apr 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jen dodatek z pohledu nováčka: je těžké určit cenu výrobku, když tam zrovna není stejný výrobek.. já jsem cenu nějak odhadoval právě z cizých výrobků, ale momentálně mi příjde, že u obchodníka není jako dřív celá sorta věcí, ale jenom omezený výběr.
_________________ .
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 08:53 12. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dečka wrote: Tak balíček jsem tam viděl cpát postavu Orakul (to ho velice rád prásknu  ) a vubec si myslim, že by bylo fajn, pokud by to šlo logovat a nejvtipnější prodejce po zásluze odměnit nějakym banánkem, strženim levelu nebo tak. co je na tom špatnýho? Když někdo prasí tak porušuje pravidla, BAN na 2 dny dotyčného podle mě umírní  , ale jen při opakovaném problému.. na poprvé bych ho třeba jen killnul nebo mu strhnul lvl 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 18:39 12. Apr 2010 |
|
|
Ale to už si ze mě děláte srandu, ne? Probohy když už tam házíte hovadiny, tak aspoň v nějakým větším stacku! Děkuji za pochopení.
Attachments: |

aas.PNG [ 280.37 KiB | Viewed 3493 times ]
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 21:40 12. Apr 2010 |
|
|
kůže nejdou stakovat
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 22:20 12. Apr 2010 |
|
|
asi měl na mysli formičky po jedný a flašky po deseti
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|