|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Zmizelý předmět Posted: 20:36 13. Apr 2010 |
|
|
Dnes jsem se po delší době nalogoval do hry a neměl jsem brnění, které používám do boje. Byla to zbroj hbitosti trošku vzhledově upravená. Jsem si jistý, že jsem ho neztratil. Ani při známém přeplnění inventáře a položením přebytečného itemu na zem, jelikož jsem byl delší dobu před tím v dílnách a zkoušel lektvary a inventář jsem měl dostatečně prázdný. Mužu poprosit, aby mi někdo tu zbroj vrátil z nějaké starší zálohy? Přidávám ještě jméno postavy: Azhael Morten
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Zmizelý předmět Posted: 23:25 15. Apr 2010 |
|
|
Vyřešeno... Díky Luelle 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|