|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Istvan
|
Post subject: Ocarovani Posted: 13:29 07. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dnes jsem docetl nove zmeny a predpokladal jsem, ze konecne pujde dat do zbrane i nejvetsi sutr a nebude omezeni. Predpokladal jsem, ze sutr pujde i napriklad 160% do treba dyky jen jeho efekt bude jinej nez v obourucnim meci. Ted jsem vykurvil sutr 160 a efekt pouzitej 60%, nestvalo by me, kdyby to byl prvni sutr, ale po poslednich zmenach, uz jsme v ocarovani vykurvil dost sutru. Docela drahe zjisteni. Bere me chut cokoliv zkouset.
Ale predpokladam, po nemilem zjisteni, ze ten craft asi jeste neni nahranej, tak snad to bude jine.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 13:47 07. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Do uprav sem nepsal, ez bude mozna dyku ocraovat na 200% !!
jen ze se zmenilo dmg, pro jednotliva % a u nekterych zbrani se trosku upravili max. % .
Nikde sem nepsal, ez na vsechyn zbrane zase bude mozne davat 200%
btw: kdyz to prodas, tak ti to da penize zpatky, takze investovane penize si neztratil. a craft jeste bohuzel neni nahranej.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 14:06 07. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A dal to vůbec už Rejty na server?
edit: Teď koukám, že mi to leží v mailu. Takže tak se to má se změnami.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 14:20 07. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nomis promin, ja se snazil jen pouzit zdravej rozum. Tahla uprava nici ocarovani, neni duvod proc trenovat vic. Vetsina lidi ma jednorucni zbrane. Vetsina lidi nebude trenovat ocarovani pro par lidi co ma obourucaky.
Ja pevne veril, ze kazda zbran pujde ocarovat 200sutrem jen u dyky bude mit efekt 1d4 u obourucaku 1d12.(napriklad)
Takhle to bere muj zdravej rozum, aby ocarovani nebylo jen o nejakem levelu co staci na bastardy a katany. Aby se uplatnil i jeho nejvetsi stupen.
A ocarovani bohuzel neni jen o elemntu, ale i o ruznych specialkach jako je omameni, strach na zbran a dalsi.
A pri tehle zmene tohle vse nema smysl, protoze s 60% se to na zbrani ani neprojevi, takze asi 30moznosti ma smysl jen pro obourucni zbrane coz je skoda a zduraznuju, zde se nejedna o element a jeho zraneni, ale o dalsi veci co nema smysl ted delat.(a je to skoda)
Uprimne zmena vase znicila ocarovani a ted ocarovani zmenila jen na zraneni na zbran (to proti cemu tu furt nadavate)
Omlouvam se, ale pripada me vase mysleni v tomhle smeru velmi kratkozrake.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 17:56 07. May 2010 |
|
|
Ten kluk ma pravdu. Treba pro vampiri obnoveni +1 je treba 80% duse, coz proste na polovinu zbrani (proste dost) nejde pouzit. Btw. Elementy na ocarovani, tech je jen 5 ne? Mozna 6.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 20:12 07. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
v jednani. asi se bude trosku jeste poslendi update, verim ze k oboustranne spokoejenosti.
nebudou nejvyssi % na nic, a urcite bude duvod se je naucit.
do konce tyden to bude rozresene. pockejte tedy. stejen sem tam musel udelat ted update, rpotoze jsme mluvili o stejne veci a kazdy to mluvil jinak, takze je stejnak update nutny..
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 20:44 07. May 2010 |
|
|
napul se tu řeší kravina, napůl ne. Rozhodnutí teamu znělo: zvýhodnit obouručky Je kravina se jakkoliv rozčilovat že teď jde na obouručku načarovat lépe nebo něco víc. Prostě to tak team chce a basta. Systémově souhlasím ale s vama, taky mi přijde logické že pujde nacraftit na weapon třeba ostrost. A nebo třeba nějakou slabou kravinu se strachem... třeba... Muj navrh zni zanechat možnost načarovat na zbraň 200procentni dušičku s tim že by davala dmg nějak takhle: (viz tabulka dole) čisilka jsou procenta duše s tim že keen lze dat 100 procenty a TO na kravinky by bylo rovno procentum děleno 10 (očarovani 120 procent=120/10= 12), takže by šlo udělat třeba až TO 20 Jinymi slovy, pokud by někdo uměl udělat 200procentni duši, mohl by ji nakombinovat třeba takto: Jednoručka z meteoru(+5AB) s 200procentni duší: 100procent-KEEN/100procent do element dmg(1k4dmg třeba ohněm) další příklad: obouručka z meteoru(+5AB) s 160procentní duší: 160procent enchant fear: třeba 25procentní šance že se zásahem strach s TO:16 Co vy na to? A Nomi? Asi zase řeším kraviny co?
Attachments: |

tabw.JPG [ 23.17 KiB | Viewed 7178 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 20:50 07. May 2010 |
|
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 21:01 07. May 2010 |
|
|
ta tabulka je delana jen pro nejaky absolutne jen hruby nacrt, vsechna ta čisla by musely byt pečlive zvažena a řešena. Spiš mi jde o ten princip craftu... Ono se totiž líp lidem chápe něco takového, než to že do simitaru ted jde dat maximalně 60 procent duše... Podle mě (a je to jen muj nazor a nikomu ho nenutim) je přece systemově ok když má třeba i jednoruční zbraň keen na ukor pridavneho dmg... A i obouručkaři by pak podle mě klido nosili zbraně dvě (s keenem na kritiky a devast, s elementem na nemrtvaky a imuni kritiky potvory) Jde o to že by si mohl človek vybrat co chce... A vedlo by to podle mě i k chuti enchanteru to dotahnout na 200 procent, protože by zvladli nejen dat dyce 1k4 dmg navic, ale treba ji dat i nejakou zajimavou kravinku jako bonus. Páni, vy jste to znovu přečetli až sem?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 21:37 07. May 2010 |
|
|
uz je to vyresene. snad to dneska i dodelam. budou i na dykach a podobynch malich vecech kravinky, a nebudou tam presilene.
zkusim to teda dle rozporuplnych reakci radsi poradneji pak vypsat do novinek, az to bude.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 23:03 07. May 2010 |
|
|
no, mě šlo hlavně Nomi o motivaci enchanteru. Víš, když někdo zvladne udelat 60 procent a dal už to nekuti protože neni duvod... Vzdyt enchanter ktery to umi lip by prece mohl takovou dyku udelat lip nez ten co to umi hur... Vubec mi nevadi ze je na dyce mala dmg elementem. Spiš mi jde o to, aby typek co ma enchant na 20 levlu byl v ocarovani takovedle dyky lepsi nez ten co umi jen na 60... Thats all, držim palce...
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 10:15 08. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak az dnes jsem se dostal ke compu, dekuju moc za znovuzvazeni. Ty vychytavky co na zbrane davat jdou nejsou a nebyli presilene ani drive a tesili me mnohem vic nez element, ten byl opravdu jen na creep. ja bych se i smiril se zrusenim elementu na zbran a ponechani jen vsechno ostatniho... to by uz nic nenabouralo. Ale jestli to nomis vyresi i s tema elementama budu nadmiru spokojen. Jeste jednou dik, ozvu se az zase po zmene. 
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 10:32 08. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Koukam, ze je nove nahrano ocarovani, nemam moc casu, mohl bych te prosim nomisi poprosit do PM o nejake hrube tabulky. Ve starem ocarovani, uz jsem vedel vse a nove zjistovani sebere moc casu a penez, kdyby jsi aspon neco mohl nahodit abych to mohl prokoumat a zhodnotit. Nezadal bych kdybych o starem ocarovani, uz vse nevedel.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ocarovani Posted: 20:35 09. May 2010 |
|
|
tak mi posli pres PM co si umel, a ja ti poslu co umi to stejne ted.
menil jsem jen elemnt. zrnaneni a kolik se vejde do jake zbrane. ostatni veci zustaly
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|