|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
hrusi
|
Post subject: Ztráta peněz při craftu. Posted: 11:35 08. Feb 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Vybíral jsem si v bance 6000 + v inventáři jsem měl cca 1400 u prodejce jsem nakoupil za 2000 potřeby na slévárenství normálka jsem šel craftit a pak koukam a v inventáři jsem měl jen 1600.
Šlo by to nějak dohledat a ty peníze cca 3800 mi nějak vrátit?
Díky za pomoc.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 12:01 08. Feb 2010 |
|
|
Neokradl tě někdo?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 14:01 08. Feb 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Neokradl tě někdo? Taky mě to napadlo, ale jedinej hráč, co byl nalogovanej v podtemnu byl klerik a pro jistotu jsem se ho i zeptal. Takže tuhle možnost jsem vyloučil.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 15:28 08. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkus si projít log ze hry - leda z toho poznáš, co se dělo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 16:16 08. Feb 2010 |
|
|
kucik wrote: Zkus si projít log ze hry - leda z toho poznáš, co se dělo. Log se mi neukládá a ve hře jsem to už nedohledal protože to vytlačil craft.  Mam jen vyfocený rozhovorový okno. Ty prachy už asi neuvidim co? 
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 16:57 08. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
hrusi wrote: kucik wrote: Zkus si projít log ze hry - leda z toho poznáš, co se dělo. Log se mi neukládá a ve hře jsem to už nedohledal protože to vytlačil craft.  Mam jen vyfocený rozhovorový okno. Ty prachy už asi neuvidim co?  Asi neuvidis. Ber to jako craftovou ztratu no. Ja takhle ztratil jako lowlvl 3k kdyz sem si menil zbroj u barvire a vona padla hra a jeste sem musel behat nahej pak 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 13:00 09. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
me to prijde divny. fakt nechapu, proc by ti mely zmizet.. ja treba nekdy nadavam, kdyz nakoupim omylem 10kusu misto 1 kusu.. a to pak leze do pnez taky.. nemuze to byt preklik pri nakupu ? kontroloval sis vypisy ?
Za tu dobu co je tu craft, tak ej to prvni pripad.. to mi prijde dost dlouhy cas, aby to nekdo zjistil, ez by se nahodne ztracelo zlato.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 19:19 09. Feb 2010 |
|
|
Nevim no... koukal jsem se a překontrolovával všechno.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 21:51 11. May 2010 |
|
|
Dobrej vecir, nejedna se o penize ale o craft exp. Nevim jak je to mozne. Dnes (ted uz nevim zda dopoledne, ci ted k veceru) sem si zpracovaval bylinky. Jelikoz zacinam de to celkem ztuha. Stravil jsem nad tim cca real hodku + nasbirani bylin (pres 100ks). Ale de o to, ze mi zmizelo kolem 500xp, nevim zda to je tim ze vecer byl restart, nebo byla zaloha? (to asi ne, protoze xp postavy mam v pohode)
Craft expy mi asi nevratite (hold si musim nasbirat nove bylinky a travit zas real cas dalsi), tak na to alespon upozornuji aby se o tom vedelo, protoze vazne netusim co mi to zpusobilo.
Hra mi nepadla a hru ukoncuji pres "/pc soul" a to treba 2x az 3x nez odlognu abych si zafixloval svoji pozici.
Diky za vyjadreni.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 21:55 11. May 2010 |
|
|
Doporučuji, pokud nemáš, řemeslnický denik, který koupíš u správce dílen. Tam se craftXP ukládají
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 13:31 12. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jop. u Alchymie neni automaticke ukladani crfat xpu jako u ostatnich remesel, muze tedy dochazet pri neplanovanych padech dojit k eztrate. Pc soul uklada nyni pouze xpy postavy, a ne craft xp.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ztráta peněz při craftu. Posted: 17:03 12. May 2010 |
|
|
Nevím jak teď,a le dřív mi to craft xp na alchymii obnovovalo...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|