|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Dexaři a jiný odpad Posted: 18:15 12. May 2010 |
|
|
Jak to tak tady ctu, tak se celkem bavim. Tam si nekdo ztezuje ze ma male ac, tam zas ze je velke ab atd apod. Noo popravde, kdybyste umeli hrat ty svoje postavicky, tak dle me si tedy stezovat nemusite. Jen pro priklad: Aria nekde psala o ab 50. No tak ma nejake NPC ab 50, to neznamena ze nejde vytvorit pc s AC 70 a vsema ruznejma vychytavkama. atd. Jen tak dál, rád se bavím 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 18:39 12. May 2010 |
|
|
Ikstremist wrote: Tak královna brouků ohniváků, vs. Rastalien největší pat na světě. Ona promáchává, já promáchávám. Když ji nahodou trefim, ma regenreaci. Když si sebou vezmu kamarada zloděje aby ji střelil zezadu do hlavy zakeřnakem, ma imunitu na zakeřnaky. Lol chapu jeji posileni, ale proč ma sakra imku na krit a zákeřnák? To se mi nakonec ještě budou zasekávat kamy v krunýři? protože dexteři jsou odpad a je třeba je vymýtit, silák ji rozmlátí kriťák nekriťák
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:19 12. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
sandoftime wrote: protože dexteři jsou odpad a je třeba je vymýtit, silák ji rozmlátí kriťák nekriťák Jojo, jak pozoruju zmenu v dungeonech mám pocit že thalie je server postavenej čistě na plechovky. Měl jsem z toho stejnej pocit už předtím, ale když koukam na ty zmeny v dungeonech začinam silně přemejšlet o barbarovi/wm nebo klerikovi. Holt prostě dexaři tu asi nejsou chtění. Nebo neznám dungy kde maj dexaři výhodu, zatím jsem nepotkal ani jeden, na těch cca 10 co jsem zatim prošel to bylo vždycky o plechovce. Je to proste podle me trošku neuvažene jednani, ale pokud je zaměr vymytit dexaře ok, mlčim. (a to vubec nemluvim a evil vrazich atd, kteři třeba nechtěji z jasnych ic duvodu partu, proč tu nejsou dungy kde by mohli aspon trošku cvičit? Ale takove kam vleze plechovka sama a exne okamžitě jako jen trošku neopatrnej dexař všude jinde....)
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:20 12. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
sandoftime wrote: pohádky vyprávěj až někdy budeš aktivně zloděje hrát  No ... ja te prkvapim asi hodne, kdyz ti reknu, ez mam na thalii uplne, ale uplne vsechny povolani... nektere sem dotahl dal, nektere ne.. to nepopiram, ael orpavdu sem zkousel uplne vsechno.. Nejsem sice uplne old schoolovej hrac Thalie, hraju tu cca jen 6 let, ale prece jen verim, ez nejakej ten nadhled nad tento server sem uz dostal. 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:28 12. May 2010 |
|
|
mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, ok  já už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:29 12. May 2010 |
|
|
sandoftime wrote: mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, ok  já už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavy jak vypadá takový dung pro dex?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:30 12. May 2010 |
|
|
sandoftime wrote: ... Ikstremist wrote: ... Mě by zajímaly spíš nějaký konstruktivní návrhy než jen výkřiky do tmy typu ,,já, já, já jsem znevýhodněnej, ty máš víc než já, blabla".
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:34 12. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Dobra rejty, popřemyšlim nad tim..
žačneme třeba tim, proč maji skoro všichni imky na zakeřňaky - ono to jde ruku v ruce s imkou na critical? jesli ne, tak proč nemaj některy třeba jen imky na crit a na zakeřnak ne? mě samotnyho s monkem to zas až tak nebolí, ale partu to bolí až moc.
Proč by nemoh bejt dung, nebo nějaka jeho část, ve které by se třeba muselo zatáhnout za páku aby se parta dostala dál postavenej tak, že by se do něj systemově dostal jen dexař? Přikladem uvedu - do dungeonu se dá dostat jen po velmi nebezpečném skalním převisu, ze kterýho cokoli co neověří dex spadne a pro jistotu si to ublíží?
Očarování malých zbraní a jejich omezení - má logický smysl, ale systémově je to naprosto prasečí omezení dexařů (imho).
To jsem jen tak vyplac co mi přišlo na mysl, ještě nad tim hodně popřemyšlim. Samozřejmě si ale vážím vaší práce a hraju thalii stejně i po změnách i před nimi a jsem rád že tu hrát můžu.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
Last edited by Ikstremist on 19:41 12. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:37 12. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
je pro vás tak důležité s jednou postavou samostatně zabít každýho? 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:38 12. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Luelle wrote: sandoftime wrote: mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, ok  já už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavy jak vypadá takový dung pro dex? doupe ohnivych brouku, pro zlodeje idealni, expoval sem tam vsechny svoje zlodeje, ono i wara, ale ten to zvladal o par lvl dele nez zlodej
_________________ nwn
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:39 12. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: sandoftime wrote: mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, ok  já už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavy jak vypadá takový dung pro dex? nejde o dung  jde o to že dexař neuplatní sneaky, má slabé věci OPROTI plechovkám, nwn JE o věcech dexař nemá pořádné zbraně a bez sneaku nedá skoro žádný dmg, no prý je to s tou nejnovější upravou očarování malinko lepší ale to zas bude pár dní trvat než se zjistí kolik lze dát třeba elementu případně zvuku do nějaké zbraně co lze jet přes finty nemají ale roby! pořádné věci na obratnost, šije se tu přes moudrost, což taky dexterům moc nepomáhá a to nemluvím o tom že krejčovina je v nedohlednu, za to samozřejmě nomis nemůže(bez ironie) já chápu žeje to jen člověk ale tohle všechno sečteno a podtženo dostává dexaře do pruseru dung jako dung, dexař i silák se za normálního stavu liší v pár drobnostech a stylu hry ale jsou schopní zvládnout stejnou obtížnost, jenže předměty nejsou vyvážené a z toho čím se tu ohání tým dostávám, že je to dokonce cíleno, tedy siláci jsou protěžování, pak ale nelze neočekávat, že si silák poradí všude, protože je modul koncipovaný na něj, zatímco dexter který je proti němu oslaben si ve stejně obtížném dungu už neporadí dung pro dextera? *zavrtí hlavou* špatně položená otázka, takový dung neexistuje, tady je zabráněno dexařům v rozletu a oni si prostě neporadí tam, kde silák ano a výmluvy že silák nemá UMD, sneaky nebo odstranění pastí jsou ZCELA zcestné, protože ani jedna z těchto věcí není nic, co by silák ve skutečnosti nemohl mít pgčko si vždy najde cestu, třeba přes zloděje pastičkáře na sílu, nebo zloděje/klerika s kouzly, který toho fakticky odpastí víc než normální chudák tulák, zato tenhle přístup zabíjí originalitu kde je nějaký d´Artagnan v přehozu s rapírkem, bez zbytečných sneaků? nikde, protože tady se upřednostňuje archetyp upoceného smradocha s velkou sekerou v plátech, a vsichni ostatní at nevylézají z vesnice edit: k broučkům, to není o dexaři ale o úniku, postava s unikem tam je za vodou, jestli věříš tomu, že je třeba kdovíjaká obratnost abys těm plivancům uhýbal, tak není a zase, únik může mít i silák, stejně jako může existovat dexař bez úniku... teda na thalii nemůže
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:44 12. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Pajule wrote: je pro vás tak důležité s jednou postavou samostatně zabít každýho?  Jo a nejvíc mě štve že nemůžu být silnější jak DM postavička!!!!! 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:51 12. May 2010 |
|
|
Si tu tak procitam to forum, kdyz se nemohu lognout, a rikam si kdy se tu objevi nabusenej devaster s magem za prdelí a vybije Ivory a pak celou Karathu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:52 12. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ikstremist wrote: Očarování malých zbraní a jejich omezení - má logický smysl, ale systémově je to naprosto prasečí omezení dexařů (imho). Posledni uprava je podle me posilujici od minula a to o dost.. momentalne jsme nejblize puvodnim NWN zbranim. ale chapu, porad nejde udelat zbran: dyka 1k4 , + 2k10 zvuk a tak je to likvidacni...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: SPAM Posted: 19:52 12. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: je pro vás tak důležité s jednou postavou samostatně zabít každýho?  jak chceš využít snaky,když jsi tam sama? to asi těžko,že... navíc dexová postava nemusí automaticky snaky mít to co píše Ikstremist mi přijde relevantní
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|