Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:12 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 81 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Dexaři a jiný odpad
PostPosted: 18:15 12. May 2010 
Bůh
 Profile

Jak to tak tady ctu, tak se celkem bavim. Tam si nekdo ztezuje ze ma male ac, tam zas ze je velke ab atd apod. Noo popravde, kdybyste umeli hrat ty svoje postavicky, tak dle me si tedy stezovat nemusite.

Jen pro priklad: Aria nekde psala o ab 50. No tak ma nejake NPC ab 50, to neznamena ze nejde vytvorit pc s AC 70 a vsema ruznejma vychytavkama.
atd. Jen tak dál, rád se bavím :lol:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

Post subject: Re: SPAM
PostPosted: 18:39 12. May 2010 
Urozený
 Profile

Ikstremist wrote:
Tak královna brouků ohniváků, vs. Rastalien největší pat na světě.
Ona promáchává, já promáchávám. Když ji nahodou trefim, ma regenreaci. Když si sebou vezmu kamarada zloděje aby ji střelil zezadu do hlavy zakeřnakem, ma imunitu na zakeřnaky.
Lol chapu jeji posileni, ale proč ma sakra imku na krit a zákeřnák? To se mi nakonec ještě budou zasekávat kamy v krunýři?

protože dexteři jsou odpad a je třeba je vymýtit, silák ji rozmlátí kriťák nekriťák

Reply with quote  

PostPosted: 19:19 12. May 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

sandoftime wrote:
protože dexteři jsou odpad a je třeba je vymýtit, silák ji rozmlátí kriťák nekriťák

Jojo, jak pozoruju zmenu v dungeonech mám pocit že thalie je server postavenej čistě na plechovky. Měl jsem z toho stejnej pocit už předtím, ale když koukam na ty zmeny v dungeonech začinam silně přemejšlet o barbarovi/wm nebo klerikovi. Holt prostě dexaři tu asi nejsou chtění. Nebo neznám dungy kde maj dexaři výhodu, zatím jsem nepotkal ani jeden, na těch cca 10 co jsem zatim prošel to bylo vždycky o plechovce.
Je to proste podle me trošku neuvažene jednani, ale pokud je zaměr vymytit dexaře ok, mlčim.
(a to vubec nemluvim a evil vrazich atd, kteři třeba nechtěji z jasnych ic duvodu partu, proč tu nejsou dungy kde by mohli aspon trošku cvičit? Ale takove kam vleze plechovka sama a exne okamžitě jako jen trošku neopatrnej dexař všude jinde....)

Laelaan Caana

Reply with quote  

PostPosted: 19:20 12. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
sandoftime wrote:
pohádky vyprávěj až někdy budeš aktivně zloděje hrát :)

No ... ja te prkvapim asi hodne, kdyz ti reknu, ez mam na thalii uplne, ale uplne vsechny povolani... nektere sem dotahl dal, nektere ne.. to nepopiram, ael orpavdu sem zkousel uplne vsechno..

Nejsem sice uplne old schoolovej hrac Thalie, hraju tu cca jen 6 let, ale prece jen verim, ez nejakej ten nadhled nad tento server sem uz dostal.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 19:28 12. May 2010 
Urozený
 Profile

mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery

přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě

ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, ok :) já už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to

Reply with quote  

PostPosted: 19:29 12. May 2010 
Velmistr
 Profile

sandoftime wrote:
mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery

přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě

ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, ok :) já už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to

ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavy

jak vypadá takový dung pro dex?

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 12. May 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

sandoftime wrote:
...

Ikstremist wrote:
...

Mě by zajímaly spíš nějaký konstruktivní návrhy než jen výkřiky do tmy typu ,,já, já, já jsem znevýhodněnej, ty máš víc než já, blabla".

Reply with quote  

PostPosted: 19:34 12. May 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Dobra rejty, popřemyšlim nad tim..

žačneme třeba tim, proč maji skoro všichni imky na zakeřňaky - ono to jde ruku v ruce s imkou na critical? jesli ne, tak proč nemaj některy třeba jen imky na crit a na zakeřnak ne? mě samotnyho s monkem to zas až tak nebolí, ale partu to bolí až moc.

Proč by nemoh bejt dung, nebo nějaka jeho část, ve které by se třeba muselo zatáhnout za páku aby se parta dostala dál postavenej tak, že by se do něj systemově dostal jen dexař? Přikladem uvedu - do dungeonu se dá dostat jen po velmi nebezpečném skalním převisu, ze kterýho cokoli co neověří dex spadne a pro jistotu si to ublíží?

Očarování malých zbraní a jejich omezení - má logický smysl, ale systémově je to naprosto prasečí omezení dexařů (imho).

To jsem jen tak vyplac co mi přišlo na mysl, ještě nad tim hodně popřemyšlim.
Samozřejmě si ale vážím vaší práce a hraju thalii stejně i po změnách i před nimi a jsem rád že tu hrát můžu.

Laelaan Caana

Last edited by Ikstremist on 19:41 12. May 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 19:37 12. May 2010 
Bůh
 Profile

je pro vás tak důležité s jednou postavou samostatně zabít každýho? :shock:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 19:38 12. May 2010 
Šlechtic
 Profile

Luelle wrote:
sandoftime wrote:

doupe ohnivych brouku, pro zlodeje idealni, expoval sem tam vsechny svoje zlodeje, ono i wara, ale ten to zvladal o par lvl dele nez zlodej

Reply with quote  

PostPosted: 19:39 12. May 2010 
Urozený
 Profile

Luelle wrote:
sandoftime wrote:

nejde o dung :) jde o to že dexař neuplatní sneaky, má slabé věci OPROTI plechovkám, nwn JE o věcech

dexař nemá pořádné zbraně a bez sneaku nedá skoro žádný dmg, no prý je to s tou nejnovější upravou očarování malinko lepší ale to zas bude pár dní trvat než se zjistí kolik lze dát třeba elementu případně zvuku do nějaké zbraně co lze jet přes finty

nemají ale roby! pořádné věci na obratnost, šije se tu přes moudrost, což taky dexterům moc nepomáhá a to nemluvím o tom že krejčovina je v nedohlednu, za to samozřejmě nomis nemůže(bez ironie) já chápu žeje to jen člověk ale tohle všechno sečteno a podtženo dostává dexaře do pruseru

dung jako dung, dexař i silák se za normálního stavu liší v pár drobnostech a stylu hry ale jsou schopní zvládnout stejnou obtížnost, jenže předměty nejsou vyvážené

a z toho čím se tu ohání tým dostávám, že je to dokonce cíleno, tedy siláci jsou protěžování, pak ale nelze neočekávat, že si silák poradí všude, protože je modul koncipovaný na něj, zatímco dexter který je proti němu oslaben si ve stejně obtížném dungu už neporadí

dung pro dextera? *zavrtí hlavou* špatně položená otázka, takový dung neexistuje, tady je zabráněno dexařům v rozletu a oni si prostě neporadí tam, kde silák ano

a výmluvy že silák nemá UMD, sneaky nebo odstranění pastí jsou ZCELA zcestné, protože ani jedna z těchto věcí není nic, co by silák ve skutečnosti nemohl mít

pgčko si vždy najde cestu, třeba přes zloděje pastičkáře na sílu, nebo zloděje/klerika s kouzly, který toho fakticky odpastí víc než normální chudák tulák, zato tenhle přístup zabíjí originalitu

kde je nějaký d´Artagnan v přehozu s rapírkem, bez zbytečných sneaků? nikde, protože tady se upřednostňuje archetyp upoceného smradocha s velkou sekerou v plátech, a vsichni ostatní at nevylézají z vesnice

edit: k broučkům, to není o dexaři ale o úniku, postava s unikem tam je za vodou, jestli věříš tomu, že je třeba kdovíjaká obratnost abys těm plivancům uhýbal, tak není a zase, únik může mít i silák, stejně jako může existovat dexař bez úniku... teda na thalii nemůže

Reply with quote  

PostPosted: 19:44 12. May 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

Pajule wrote:

Jo a nejvíc mě štve že nemůžu být silnější jak DM postavička!!!!! :roll: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 19:51 12. May 2010 
Bůh
 Profile

Si tu tak procitam to forum, kdyz se nemohu lognout, a rikam si kdy se tu objevi nabusenej devaster s magem za prdelí a vybije Ivory a pak celou Karathu :lol:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 19:52 12. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Ikstremist wrote:
Očarování malých zbraní a jejich omezení - má logický smysl, ale systémově je to naprosto prasečí omezení dexařů (imho).

Posledni uprava je podle me posilujici od minula a to o dost.. momentalne jsme nejblize puvodnim NWN zbranim.

ale chapu, porad nejde udelat zbran:
dyka 1k4 , + 2k10 zvuk

a tak je to likvidacni...

Reply with quote  

PostPosted: 19:52 12. May 2010 
Velmistr
 Profile

Pajule wrote:

jak chceš využít snaky,když jsi tam sama? to asi těžko,že...

navíc dexová postava nemusí automaticky snaky mít

to co píše Ikstremist mi přijde relevantní

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 81 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]