Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
Těch aur co maj NPC a nic to nedělá je spousta, at už normální nebo někteří bossové. A ano, bylo to kouzlo Koukej příště do logu, na auru by jsme házeli oba. Todle bylo kouzlo a tobě neprošlo přes SR a mně jo
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
Derken- wrote:
Těch aur co maj NPC a nic to nedělá je spousta, at už normální nebo někteří bossové. A ano, bylo to kouzlo Koukej příště do logu, na auru by jsme házeli oba. Todle bylo kouzlo a tobě neprošlo přes SR a mně jo
Mozna to byla aura pro pratelske bytosti. To ze to byla aura neznamena ze to musi hned nekomu skodit kdyz do ni vejde.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum