|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Grunt
|
Post subject: Summoni Posted: 15:29 12. May 2010 |
|
|
Zdravím měl bych dva takové napůl dotazy/návrhy.
1. Síla povolaných monster
Tohle není rozhodně nějaké škemrání, nebo naříkání. Jen mě napadlo že by se síla povolaných monster měla o něco zvýšit, když se posílilo vše kolem. Přeci jen nevypadá moc dobře, když lední medvěd roztrhá Starého krokodýla.
2. Nemrtví
Nešlo by podobně jak je vyřešeno povolávání "obyčejných" monster, vyřešit i povolávání Nemrtvých? Tzn. nějaký výběr pomocí knihy? Myslím že by to ocenili hráči nejen v podtemnu.
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Portis
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 15:56 12. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tady bych se nejspis priklonil i k uprave zvirecich pritelicku. Nevim jak sou u magu ale u druida a hranicare se mi zda pritelicek naprosto nevyuzitelny. Jen pro priklad medved AC 15 a vic s tim nehne, dire wolf maximalni AC 24 na 21.lvl. S timhle AC po nich de kazdy nepritel a tim padem jdou hned k zemi.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 16:32 12. May 2010 |
|
|
Mag je na tom tak samo s přítelíčkama. Jediné využití je odpasťování 
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 16:56 12. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Grunt wrote: Mag je na tom tak samo s přítelíčkama. Jediné využití je odpasťování  Mág má standartní NWN (skoro všechny) přítelíčky od prvního lvlu s redukcemi 5/1 či dokonce 10/1 a posléze až 20/1, případně i s regenerací. Hlavně ty redukce hoooodně pomáhají. Hraničář+druid má originál NWN přítelíčky opravdu tak akorát na RP  . Hlavně hraničář, protože druid od určitého lvlu svého přítelíčka "boostne" aspoň kamenkou či aspoň tím kouzlem "souznění s přítelíčkem" (bo jak se to jmenuje). Na Thalii mě ale "velmi mile" překvapil Thalijský hraničářský přítelíček, kterého jsem si u hraničáře vzal částečně ze zvědavosti JAK vypadá "modelově" a částečně, že se hodí k "drobné" elfce...a musím smeknout, překvapil "mile" i svými vlastnostmi, které z něj nedělají úplné ořezávátko...teda aspoň na nižších lvlech protivníků. Jen WB tým ví, zda se dotyčný přítelíček s lvly postupem času zlepšuje = zda se mu zvyšují redukce, AC apod., tedy zda krží krok jak jeho páníček "potkává" drsnější a drsnější protivníky. //ještě jednou - smekám - pro low lvl hraničáře/druid jsou "někteří" Thalijští přítelíčci (teda aspon ten jeden, s kterým mám tu čest) víc než použitelní  i v boji (//já vím, hlavně to RP, ale..  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 17:34 12. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
musím přiznat, že summona nepoužívám (zaklínač)..je to zbytečné..a po nejnovějších změnách se to tím jen pojistilo  až teď se konečně pozná, co je v hráčích mágů 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 17:43 12. May 2010 |
|
|
AD přítelíčci: Jo jo na nižších levelech se přítelíčci použít dají... to neříkám ale redukce i 150/1 je na prd..
Tohle ale primárně není o přítelíčcích. Zajímají mně hlavně ti nemrtví...
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 12:23 22. May 2010 |
|
|
čau lidé, jsem líný psát znovu ale k tomuhle jsem něco pastoval na Eq fórum, tak to jen vodcituju ad Nemrtví: Quote: Čau! Na jednom světě funguje krásná vychytávka nekromancie, která hráčí doopravdy umožňuje hrát něco jako nekromancera. Je to poupravené kouzlo Animate Dead. Na některých opuštěných a zlých místech (nebo občas z potvor!) se dá získat item "těla" nějakého specifického tvora. Pokud je na takovýto item sesláno kouzlo Animate Dead, vyvolá toho specifického nemrtvého namísto obvyklého kostlivce/zombie? Tak a tady zábava teprve začíná! Protože toho specifického nemrtvého můžete pomocí temných praktik "corruptovat" - např. mu přigraftit mu silnější ruku, lepší nohy atd. A v závislosti na moci nekromanta (např. tam konkrétně závislé na Spellcraft,Lore a Alchemy) dokáže tyto síly prokombinovat a udělat si uplně unikátního nemrtváka. (udělané přes dialog s nemrtvým) Další lahůdka je, že pokud je humanoidní, tak mu můžete přes dialog dát i zbraň. Málem jsem umřel blahem, když jsem to viděl v akci! Vepředu se přes dvě pomalu belhající zombie s obouručáky prorve nemrtvý zlobr (který si kdesi utrhnul strom) a za vydatné podpory tří kostěných lučištníků drtí nepřátele na paštiku (ano, multiple summoning je taky nádherná věc, ale o tom jindy a jinde  ) Nenavrhuji tu kopírování cizích systémů, spíš to uvádím jako příklad, že s nekromancií by se dalo krásně vyhrát. A ne jen s nekromancií, ale i se sumony obecně. ad summoni: Quote: Tahle věc mi tady strašně chybí, ovládat summony tím, že chodím před nimi a tím je nasměruju je tak zoufale krkolomé. Co jsem viděl, tak to fungovalo takhle: Pomocí craft menu si měl možnost hrác navolit různé svoje možnosti (10 prázdných featů vpodstatě, jestli je tu ještě nějaký volný, tak by to možná šlo na něj) a jedna z nich byla právě kontrola summonů nebo čehokoliv vyvolaného.
Fungovalo to jako feat, označil jsem feat a pak summona, tím se stal označeným a dalším klikem featu někam tam summon odešel, případně klikem an někoho na to zaútočil. Určitě by to šlo i jinak, tohle je jedna možnost. Hrozně by to pomohlo, imo. +připadně ukázka multisummoningu k promyšlení! viz níže  
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 17:46 22. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, tohle je hodne zajimavy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 18:04 22. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak nemuselo by to jít jen pro nemrtvé, ale třeba i jiné druhy..elementálové, chaos (démoni), zvířata...
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 19:14 22. May 2010 |
|
|
Jo jo. Ancy a jeho zástup nemrtvých.. muhehe. Jen by to silně zrušilo vyváženost
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 20:00 22. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Grunt wrote: ... ani by nemuselo..multisummon tak maximálně 3 potvory pro lvl 30+ (pro lvl 20+ 2 potvory třeba)...nikdo nechce, aby ti nemrví byli tak silní jak prohnilé zombie že..  EDIT: a vyvolání takového summona by mohlo mít své TO, které by musel kouzlem hodit nekroušek
|
|
Top |
|
Portis
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 20:45 22. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 20:56 22. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 08:37 24. May 2010 |
|
|
Takze zase neco aby to podporovalo solovani Imho, neco takoveho tu uz bylo a po case se to odbouralo, pac to bylo hrozny, kazsa carujici postava nepotrebovala nikoho k sobe.Snazte se vic hrat s ostatnima a je po starostech.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Summoni Posted: 20:05 24. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: Takze zase neco aby to podporovalo solovani Imho, neco takoveho tu uz bylo a po case se to odbouralo, pac to bylo hrozny, kazsa carujici postava nepotrebovala nikoho k sobe.Snazte se vic hrat s ostatnima a je po starostech. já ti nevím...je super podpora party, ale tlačit někoho od solo hry nejrůznějšími úpravami, to se mi nezdá jako šťastný nápad. Takový nekromant se moc do party nehodí...maximálně je zabije a vytvoří si z nich poslušné miniony. Takových příkladů bych našel hodně. Stačilo by, aby v partě bylo více expů než v solo hře a měli byste nenásilné skupinky postav a v menšině i solisty. Navíc kolik kouzlících postav by používalo "zakázanou" magii?
|
|
Top |
|