|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:20 03. Jun 2010 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
zdravim dneska po náhlém restartu v 17:59 moje poostava ztratila vše co získala za poslední hodinu hry zhruba jde o 1200xp, 15000 zlatých, 5 librové srdce půldraka z krynských hor a kůže samice sněžného tygra nevim co z toho mam reálnou šanci získat zpět ale pokud aspoň něco byl bych rád kdybych se ktomu dostal bohužel nemam screeny ale aspoň ty věci mi dosvědčí dva další hráči dyžtak Edit: teda pardon 1700xp
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Last edited by mandos on 18:27 03. Jun 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:22 03. Jun 2010 |
|
|
Já ztratil mnišské rukavice když jsem si opravoval věci...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:31 03. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Muzu to Stanovy dosvedcit...minimalne hodinu sem ho tahal po krynu aby neco naexpil ....posledne pred padem mi teloval ze mu chybi zhruba 1500exp do lvlu....Srdce z puldraka mel taky a kuzi sem mu daval ja osobne....co se tyce zlata by to nak odpovidalo pulce z pokladu co sme nasly.
Divne je ze mne expy nezmizely ..co se tyce veci zadne sem stejne nezbyral a zlato sem nechal Wuanovi a Stanovi.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:35 03. Jun 2010 |
|
|
Ja môžem len potvrdiť, že to v poslednom čase neskutočne blbne, mne klasicky miznú craft XP po páde, ale s nižšími postavami som zažila aj straty klasických XP
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:36 03. Jun 2010 |
|
|
Mě většinou zmizej xp co sem dal tak 10-15 minut před pádem
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:38 03. Jun 2010 |
|
|
teda ještě nevim jestli to stim má společné ale až na chvilkové výjimky jsem celou tu hodinu byl proměněný a taky mívám problémy že mě to po každém restartu hodí o několik lokací zpět ale jinak mi pak nic nechybí to jen teď
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:45 03. Jun 2010 |
|
|
Taktéž jsem měla pocit,že se mi ztratily nějaký xpy po pádu,ale já ne to až tak nekoukám....pravda u low lvlíku to celkem bolí,ale co už. Občas se mi ztratí kouzla.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:49 03. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
White wolf wrote: Taktéž jsem měla pocit,že se mi ztratily nějaký xpy po pádu,ale já ne to až tak nekoukám....pravda u low lvlíku to celkem bolí,ale co už. Občas se mi ztratí kouzla. prave ze u low lvlu to zas moc neboli...ale na 20 lvlu prijit treba o 10K xp to uz je docela rana:D
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 08:15 06. Jun 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ano tohle se opravdu stava me se taktez stalo po vyrobe lektvaru DM Maku se toho ujl a zacal vracet to co mohl tohle je proste ublb serveru a myslim ze se na tom asi uz i pracuje
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 18:04 07. Jun 2010 |
|
|
mohl bz se mi někdo z týmu vyjádřit jestli je návrat těch věcí a expů možnej? zatim mi nikdo neodpověděl na žádný moje snahy tak aspoň říct jestli to jde nebo ne 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 08:25 08. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jachyra wrote: mne klasicky miznú craft XP po páde tohel ej podle me uz osetreno, staci jen "tuknout" do daneho remesla, pripadne pouzi remeslnicky denik a do vypisu se ti napise, ze sjou navraceny. Je tam on-line ukladani, takze by nemelo ani po padech dochazet ke ztratam xpu.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 08:28 08. Jun 2010 |
|
|
mandos wrote: teda ještě nevim jestli to stim má společné ale až na chvilkové výjimky jsem celou tu hodinu byl proměněný a taky mívám problémy že mě to po každém restartu hodí o několik lokací zpět ale jinak mi pak nic nechybí to jen teď Zkus ukládat přes duši bytosti, dokud jsem ukládal přes Esc. tak mi to dělalo taky, od doby co ukládám přes duši bytosti , tak mě to nikdy zpátky neháže 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 14:46 10. Jul 2010 |
|
|
mandos wrote: mohl bz se mi někdo z týmu vyjádřit jestli je návrat těch věcí a expů možnej? zatim mi nikdo neodpověděl na žádný moje snahy tak aspoň říct jestli to jde nebo ne  Vraceni veci, xp a reseni dalsich problemu spojenych s necekanymi pady serveru se vetsinou provadi primo po nabehnuti serveru, ale samozrejme mas pravo na navraceni. Staci si ve hre pozadat DM a meli by ti pomoct.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: po restartu ztráta věcí asi za hodinu hry Posted: 02:04 12. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bluud_Elf wrote: mandos wrote: mohl bz se mi někdo z týmu vyjádřit jestli je návrat těch věcí a expů možnej? zatim mi nikdo neodpověděl na žádný moje snahy tak aspoň říct jestli to jde nebo ne  Vraceni veci, xp a reseni dalsich problemu spojenych s necekanymi pady serveru se vetsinou provadi primo po nabehnuti serveru, ale samozrejme mas pravo na navraceni. Staci si ve hre pozadat DM a meli by ti pomoct. To je prave problem byly sme tam a psaly dm jeslti nekdo neodpovi a bouzel zadne DM nejspise nebylo ve hre protoze se nikdo ani neozval pro nahradu crafterum coz vetsinou hodna dmka delaj.....Proto sem mu poradil at to pisne na forum....Uz je to delsi doba te nhrac je ted mimo tak az se vrati snad si to precte.)
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|