Dneska se jeden nováček na chatu ptal jak se vaří lektvary přes ten feat vaření lektvarů... Museli jsme mu vysvětlit že to tady nefunguje.
Takže jsem si trošku pohrál, a schoval některé podle mě nepoužívané featy a skilly.
Jedná se o skilly craft armor, craft weapon a craft trap. A featy brew potion, craft wand, a scribe scroll.
Tady je výsledek:
http://quinfx.sweb.cz/2da.rarJeště napíšu co jsem přesně upravil:
1) v cls_feat_* jsem "vynuloval" všechny řádky s výše zminovanými featy(jednalo se jen o kouzlící classy a harper scouta) s výjimkou wizarda, který dostává scribe scroll na prvním lvlu, což zrušit nejde, ostatní u něj taktéž zrušeny.
2) ve skills.2da jsem nastavil u výše zminovaných skillů jsem nastavil parametr "AllClassesCanUse" na 0
3) v cls_skill_*.2da jsem "vynuloval" všechny 3 výše zminované skilly což v kombinaci předešlou úpravou způsobí jejich "zešednutí" a tím zamezení výběru
4) ve feat.2da jsem u featů které dávali spellfocus a epic spell focus na výše uvedené skilly nastavil "AllClassesCanUse"na 0, čímž jsem je vyřadil z oběhu a nakonec jsem v cls_feat_* (u zloděje a shadow dancera) jsem odstranil bonusové featy, které dávali zaměření a epické zaměření na výše uvedené skilly
Doufám že jsem na nic nezapoměl.