|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jkerry
|
Post subject: Volby 2010 Posted: 09:30 20. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 09:57 20. May 2010 |
|
|
Připojuji se k tomuto apelu.
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 09:58 20. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:08 20. May 2010 |
|
|
Volit jak ODS tak ČSSD tak KSČM je dle mě cesta do pekel. ČSSD a ODS nebudu volit už z principu pro jejich nechutné manýry. Volil bych ODS ale znechutila se mi jako ČSSD a jestli o tom nevíte, kampaň stála ODS a ČSSD podobné prachy. Když už se ptáš, kde na to vzal paroubek, ptej se také kde na to vzala ODS. Pro mě jsou tyto strany špinavé, poskvrněné a příliš toho ani jedna nedokázala, když byla umoci. Stále jen sliby ale skutek utekl. Komunisty volit člověk s mozkem v palici nebude. A když už nevíte koho volit, odevzdejte aspoň hlas nikomu. To taky jde. Jinak je to mnoho zajímavých nových stran. Dle mě je lepší volit nějakou takovou menší se zajímavým programen jako je třeba TOP 09
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:31 20. May 2010 |
|
|
U draka to chcete volby řešit tu? No proč ne hehe. Já osobně ještě nevolil a ani volit nehodlám. Pro mě to vyjde nastejno, každá strana má dobré nápady, ale sem tam vymyslí i blbosti. Horší je pak ty dobré věci prosadit, páč mi někdy přijde, že si navzájem všichni škodí, jen proto aby návrh té druhé strany neprošel....většinou to pak odserou normální lidi. A taky mám názor, že každý se v politice zkazí. Ti politici ví že tam sou jen na dobu určitou a že příští rok tam být nemusí, tak jen hrabou hrabou a co nejvíc pro sebe. Nejvíc je o nich slyšet hlavně před volbama, kdy se potřebují zviditelnit. Trošku mi to přijde jak jeden vtip. Chlapík umře a jde do nebe...tam jsou všichni tiše a jen rozjímají a je tam mír, ticho a klid...a nuda. K chlapíkovi příjde dábel a nabídne mu, že jestli se nechce ještě podívat do pekla, tak chlapík souhlasí a dábel ho tam vezme. No v pekle tam samé nahé ženské, pivo víno teče proudem, všude tam voní pečené kuřata a tak dále. Chlapík na to hledí a jen nahoru na nebe zavolá "na vás kašlu já zůstanu tady". V tom ho dábli chytí za ruce a hodí do kotle a začnou ho tam vařit a chlapík na ně řve "Co to děláte?". A oni mu jen odpoví "No co předváděcí akce skončila, teď poznáš jak to tu opravdu chodí". To samé ti politici, naslibují hory doly a pak se lidi díví, kolik platí daní, že mateřská klesla, že musí platit i v nemocnicích a tak, vidí jak peníze letí luftem na věci, co jsou k hovnu a na věcech co sou třeba se šetří a tak dále a tak dále. Za mě si představuju vládu takovou, kde se dosadí lidi vykazují výsledky a bud se to lidem libí a stát prosperuje, tak tam ti politici sedí. Jakmile si lidi začnou stěžovat, tak prostě se vláda změní. Pravda na druhou stranu je to asi problém, že by vláda mohla vykazovat zkreslené informace a vymývat lidem mozek....no to se myslím děje i ted. Si představit že bych měl firmu a chodil si tam jen tak, vykazoval bych ročně mínus x milionů a pohoda klídek, nic se neděje. Takže pro mě sou volby mrtvá věc  Holt se mi prostě nelíbí ani jedna strana. PS: Hmm sem se teda nějak rozepsal o kravinách 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Wolf
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:39 20. May 2010 |
|
|
Takže až vyhraje strana KSČM (nedej bože), volby pro tebe stále budou "mrtvá věc"? Je to škoda. Někdy muže jít i o jedinej hlas...
_________________ Elisia Relvenith - duchovní vůdce
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:44 20. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jestli to správně chápu, tak se ti nelíbí jednání současných politiků, rád bys je vyměnil a proto nejdeš volit. Taky názor.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:54 20. May 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Pokud ovládáte trošku základy politologie, tak se zamyslete se mnou... Pokud volby vyhraje jedna velká strana a to tak, že by byla schopná prosazovat zákony, tak bychom měli velice stabilní a schopnou vládu. Pokud vyhraje ta strana tak, že k sobě přibere nějakou menší a rozumně se dohodnou, tak stejně tak. Pokud vyhraje velká strana tak nějak o fous a bude muset složit koalici s hafo dalšíma malejma stranama (protože ta druhá velká strana je proti srsti), tak máme zase klasický brodel, který tu už pár let trvá, kdy ty strany mají místy odlišný program a nejsou schopny se dohodnout na společných bodech. Čistě za zamyšlení stojí, jaký program má ODS ve srovnání s ČSSD a naopak. Když přejdete všechny sračky kolem kampaně, dojdete k tomu, že obě strany chtějí nějakou reformu tady, tady a tady. Jsou pro stejný druh daně, jen mají trošku rozdíl v tom kolik a komu atd. Ideální stav by asi bylo, aby v parlamentu byla tak jedna dvě malé strany s minimem křesel, pak nějaká trošku větší, která by tvořila hlavní část opozice.. a nakonec dvě velké strany spojené v koalici, které by konečně udělaly nějakou práci. Problém je, že lidi chtějí změnu a tak spousta volí ty mneší nové "nezkorumpované" strany, jenže to k ničemu nevede, pokud tu jednu novou stranu nezvolí naráz třeba třetina voličů, aby ta strana byla k něčemu v parlamentu, nejenom k hádání se o blbostech. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:57 20. May 2010 |
|
|
do tohohle bordelu jsme se stejně dostali posledníma volbama, kdy ODS sice vyhrála volby, ale kvůli idotskýho systému stejně musel Topolánek tancovat, jak Paroubek pískal volit stranu blondýn, lásky ke zvířátkům, fialových je sice sexy, ale jak říká Nalk nikam to nevede.... Kdyby aspon KONEČNĚ někdo udělal to rozhodnutí a ty rudý prasata poslal na jatka a postavil mimo zákon...
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 10:58 20. May 2010 |
|
|
Já myslím že každý hlas komukoliv jinému než je ČSSD, nebo KSČM je dobrý a stojí ho hodit do té urny. Podle mně má dnešní člověk strašnou kupu práv a jen málo povinností. Volit za sebe zástupce je, dle mého, jedna z nich. Já osobně jsem volil ve všech volbách od svých 18ti let a hodlám v tom pokračovat. Názory typu "jeden hlas nic nezmění" mají sice pravdu. Ale tohle to je o uvědomělosti celého národa, kdyby vymizel tenhle názor máme volební účast někde úplně jinde. Pak by politické strany, jež mají omezený počet voličů chodících k volbám pravidelně, měli smůlu.
// Když už debatovat o změně počtu stran, tak jedině dvě velké a nic víc.
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:01 20. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: Kdyby aspon KONEČNĚ někdo udělal to rozhodnutí a ty rudý prasata poslal na jatka a postavil mimo zákon... Tak nám to posere situaci ještě víc, neboť by všechny ty hlasy šly rovnou k ČSSD a jak je známo náš systém je takový, že čím je strane silnější, tím méně hlasů potřebuje na jeden mandát (oproti menším stranám), takže by ČSSD dostala takových křešel, že by mohla dost realně vladnout sama. Už takhle má KSČSSD +/- 100 mandátů, pokud se ale vše přelije jen na ČSSD (v případě zrušení KSČM), tak ČSSD bude mít sama 100+ a to přeci nechceme, že? 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:01 20. May 2010 |
|
 |
Pomocník |
|
|
S volbou malé strany, která nemá šanci se dostat nad 5% nesouhlasím, protože pokud ta strana nedostane dost hlasů, tak se nedostane ani do 1. kola rozdělování mandátů a ty hlasy propadnou ve prospěch větších stran. To už radši volit tu větší stranu rovnou a vybrat si pořádně. Líbí se mi ten nápad se zaškrtnutím spodních jmen, aby tam nahoře začala proudit nová krev, ale je zase třeba, aby se domluvilo hodně lidí, jinak to nebude k ničemu, ale zas to neuškodí. Vhodit prázdnej volební lístek je stejný jako nejít k volbám. Takže taky špatný řešení. Jinak budu volit Stranu zelených, možná nemá velkou šanci dostat se nad 5%, ale větší než některé menší strany, tak to aspoň zkusím a uvidím jestli budu zaškrtávat nějaký spodní jména...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:06 20. May 2010 |
|
|
cmon wrote: Jinak budu volit Stranu zelených, možná nemá velkou šanci dostat se nad 5%, ale větší než některé menší strany, tak to aspoň zkusím a uvidím jestli budu zaškrtávat nějaký spodní jména... jak říká kamarád "Zelení jsou jak meloun - zvenčí zelení a venitř rudí" ale nic proti jo ČSSD nechceme, ale stejně mě neustále irituje, že jako země s komunistickou minulostí si ty kterény držíme hezky ve vládě a kolikrát ještě hrozí to, že maj nějakou rozhodovací moc ovšem jak říká krásné přísloví (perské? myslím že je to perské) "Blízko si drž své přátele a nepřátele ještě blíž...." já bych třeba ráda šla volit, ale prostě se nedostanu z Prahy do LBC...
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:12 20. May 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Luelle wrote: já bych třeba ráda šla volit, ale prostě se nedostanu z Prahy do LBC... Když se prokážeš atd. tak můžeš do Parlamentu volit i mimo trvalé bydliště ne? no ona by byla prdel, kdyby KSČM jednou vyhrálo... dá se očekávat, že by došlo k tomu samému, k čemu došlo ve Francii - zjistilo by se, že ty jejich řeči, jsou nerealizovatelné blbosti, tím by ztratily veškerou důvěryhodnost rychlejc, než Topol a Bradavica dohromady a pak by byl už klid Jinak já osobně nevím koho budu volit, ale levice to spíše nebude.
_________________ .
|
|
Top |
|
Wolf
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:14 20. May 2010 |
|
|
cmon wrote: ...................... Já také volím stranu zelených *přimhouří oči na Luelle* A co jsem slyšel okolo, tak většina co znám volí TOP09 a zelený... EDIT: Co vím tak zeleným houří koudel u pr*ele, aby dostali vůbec těhc 5%. Muže tam rozhodnout i jedinej hlas.
_________________ Elisia Relvenith - duchovní vůdce
Last edited by Wolf on 11:15 20. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|