|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: TimeStop - kouzleni Posted: 16:26 07. Jun 2010 |
|
|
par dotazu pro ujasneni: 1. je nak systemove vosetreni ze v timestopu dou sesilat jen neutocny kouzla ? (mimo NPC ktery si sesilaj co chtej) 2. je prohresek proti pravidlum seslat v PvP na protivnika z timestopu utocny kouzlo, je poruseni pravidel seslat to i na NPC ?  esi JO...je to nekde napsany ? Berserk si uvaril lektvar TimeStopu teste se 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 16:33 07. Jun 2010 |
|
|
někde to tu na foru je.. už jsem to jednou hledala..
pokud si to dobře pamatuju.. sesílat útočná kouzla v Timestopu je prohřešek.. jak v PvP, tak i proti NPC prohřeškem není vyvolání summona, který zaútočí...
pokud jsem to pochopila špatně, tak mě někdo opravte...
jinak pokud zakouzlím Timestop, tak můžu seslat útočné kouzlo.. to lze, zkoušela jsem to..takže to nijak systémově ošetřené není
_________________ Thea
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 16:42 07. Jun 2010 |
|
|
Seslat utočné kouzlo v TimeStop je prohřešek pokad je to v PvP. Pokad to kouzlis na NPC tak si nic zleho neprovedl.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 17:04 07. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Seslat utočné kouzlo v TimeStop je prohřešek pokad je to v PvP. Pokad to kouzlis na NPC tak si nic zleho neprovedl. Řekl kdo?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 17:22 07. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
A co takovej utok na blizko (popripadne utockna akce typu srazeni) v timestopu? treba kdyz mne mag pujde umlatit holi? smi se to?:D
Bo jinak ten timestop je tu naramne osekanej no ale azs na druho ustranu by stim prskavky byly nejvetsi imby ....
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 17:24 07. Jun 2010 |
|
|
Žádná útočná akce se v něm nesmí provádět. Nevím, proč ještě nefunguje oprava.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 17:59 07. Jun 2010 |
|
|
A když z TimeStopu zakouzlím útočné kouzlo na npc, tak jsem se přohřešil proti čemu?
V pvp to je následovný, ani jedna strana to nesmí, takže to je ok. Ale npc? Ty kteří si dělaj co chtěj? Už jenom to, že když já jako mág nabehnu k npc a on kolem me vidi předtuchu, ochranu elementu, tak jde po me dispellem. Ale jakmile muj summon ma jen ochranu elementu, rozjasneni, ii a mnoho dalsich kouzel, ktere nejsou videt vzhledove tak proti nemu dispellem nejde? Proste na utocnym kouzlu z TimeStopu proti npc nevidim nic spatneho. Proti hracovi to uz je jiná...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 18:01 07. Jun 2010 |
|
|
Jo rejty a na co ten TimeStop vlastne je? Na nic Jelikoz kdyz je ve hre 30+ hráčů, tak trva tak málo, ze stihnes zakouzlit jedno max dve kouzla a uz konci. Takze defakto skoro nevyuzitelnej ...
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 18:04 07. Jun 2010 |
|
|
I taková chvilka ti dokáže zachránit kejhák 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 18:18 07. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Jo rejty a na co ten TimeStop vlastne je? Na nic Jelikoz kdyz je ve hre 30+ hráčů, tak trva tak málo, ze stihnes zakouzlit jedno max dve kouzla a uz konci. Takze defakto skoro nevyuzitelnej ... Je videt ze hrajes maga poprve v zivote kdyz dovedes tohle napsat 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 18:22 07. Jun 2010 |
|
|
Bersi nechce se mi to hledat v koši,ale vím a pamatuji si dobře jak se to tu řešilo a Dengrasse a Kucík k tomu měli jasný verdikt. -Sesílání útočných kouzel se v timestopu ať už na pc nebo npc nesmí. -Sesílání omamných kouzel se v time stopu ať už na pc nebo npc nesmí. -Boostění sebe nebo jiných pc se v timestopu smí. -Vyvolání a používání summona při timestopu se smí. -Útočení pěstí, zbraní, holí se v timestopu na pc a npc smí. Kdyby to někdo vytáhl z koše a hodil sem bylo by to fajn. Nebo ještě lépe dát to do pravidel. 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 18:24 07. Jun 2010 |
|
|
Sorrow wrote: -darkvision- wrote: Jo rejty a na co ten TimeStop vlastne je? Na nic Jelikoz kdyz je ve hre 30+ hráčů, tak trva tak málo, ze stihnes zakouzlit jedno max dve kouzla a uz konci. Takze defakto skoro nevyuzitelnej ... Je videt ze hrajes maga poprve v zivote kdyz dovedes tohle napsat  A nebo mam třeba s tím takový zkušenosti, že vím, že v takovémhle případě se Ti TimeStop nevyplatí mít naspanej a radsi tam máš jiné kouzlo. (každej mame svůj názor na to  )
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 19:06 07. Jun 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Lolipop wrote: Bersi nechce se mi to hledat v koši,ale vím a pamatuji si dobře jak se to tu řešilo a Dengrasse a Kucík k tomu měli jasný verdikt. -Sesílání útočných kouzel se v timestopu ať už na pc nebo npc nesmí. -Sesílání omamných kouzel se v time stopu ať už na pc nebo npc nesmí. -Boostění sebe nebo jiných pc se v timestopu smí. -Vyvolání a používání summona při timestopu se smí. -Útočení pěstí, zbraní, holí se v timestopu na pc a npc smí. Kdyby to někdo vytáhl z koše a hodil sem bylo by to fajn. Nebo ještě lépe dát to do pravidel.  Tak tak, jak pises tak i ja si to pamatuju. Takto se to tenkrat vyresilo a ja podle toho hraju. Pripada me to jako rozumne a nevidim proc by se to melo menit, kdyz uz se to jednou tak dalo. Ale chtelo by to nekam napsat do pravidel ci uprav kouzel.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 19:09 07. Jun 2010 |
|
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: TimeStop - kouzleni Posted: 19:13 07. Jun 2010 |
|
|
Lolipop wrote: Útočení pěstí, zbraní, holí se v timestopu na pc a npc smí. No to snad ne
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|