|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rotona
|
Post subject: Pád hry Posted: 20:51 17. Jan 2010 |
|
|
Po padu hry dnes po 19 hodině se mi ztratila mula i s nakladem. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 00:14 18. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zachy, Agnoros, jogobello:
Mohli byste sakra aspon pockat, nez se ten server nacte? Je tak dulezity bejt ve hre v prvni vterine? Kua fix!
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 18:52 18. Jan 2010 |
|
|
kucik wrote: Zachy, Agnoros, jogobello:
Mohli byste sakra aspon pockat, nez se ten server nacte? Je tak dulezity bejt ve hre v prvni vterine? Kua fix! Jej tak to pardon  Ale holt ja pocitam s tim ze pokud uz nejsou na webu napsany % nacitani tak ze uz to je ready 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 19:22 18. Jan 2010 |
|
|
zachy wrote: kucik wrote: Zachy, Agnoros, jogobello:
Mohli byste sakra aspon pockat, nez se ten server nacte? Je tak dulezity bejt ve hre v prvni vterine? Kua fix! Jej tak to pardon  Ale holt ja pocitam s tim ze pokud uz nejsou na webu napsany % nacitani tak ze uz to je ready  taky se omlouvám nebylo to myšleno nijak zle
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 19:27 18. Jan 2010 |
|
|
Za trest do kouta klecat na hrachu a 30x odrikat Otcenas!
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 20:07 18. Jan 2010 |
|
|
zachy wrote: Jej tak to pardon  Ale holt ja pocitam s tim ze pokud uz nejsou na webu napsany % nacitani tak ze uz to je ready  Neni a zrovna v tu chvili tam bylo asi 30%. Kdybyste to podruhy nesejmuli, tak to sem nepisu, ale vy tri jste tam meli asi deset pokusu pri obou nacitanich. To mi prislo fakt prestreleny. Tak kdyzuz jsem linej podivat se na stav na webu, tak to aspon nezkousim co par vterin.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 17:08 19. Jan 2010 |
|
|
Sorrow wrote: Za trest do kouta klecat na hrachu a 30x odrikat Otcenas! *rozsype vysušený hrách do kouta* a začne Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé, přijď království tvé, buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi. Chléb náš vezdejší dejž nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim viníkům a neuveď nás v pokušení, ale chraň nás od všeho zlého. Neboť tvé je království i moc i sláva navěky. Amen. Pater noster qui es in cælis, sanctificetur nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua sicut in cælo, et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem sed libera nos a malo. Quia tuum est regnum, et potestas, et gloria in sæcula. Amen.
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 23:03 19. Jan 2010 |
|
|
36 pokusu o prihlaseni behem dvou minut nez se server nacetl. Ok, zacnu za to rozdavat bany.
|
|
Top |
|
Minde
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 23:10 19. Jan 2010 |
|
|
tady má nekdo absták trest: ban, Za co: snažil se přihlásit na náš server 
_________________ Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 02:21 20. Jan 2010 |
|
|
kucik wrote: 36 pokusu o prihlaseni behem dvou minut nez se server nacetl. Ok, zacnu za to rozdavat bany. Jen do nich Kuciku, ja bych za tohle taky vraždil... bobek servr...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 08:02 20. Jan 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Hele kuciku a jen tak ze zvědavosti. Dělá to něco tomu serveru, když se tam někdo snaží lognout? Já měl vždy za to, že jaara to nějak ošetřil. viewtopic.php?f=38&t=2305
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 08:16 20. Jan 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tretas wrote: Hele kuciku a jen tak ze zvědavosti. Dělá to něco tomu serveru, když se tam někdo snaží lognout? Já měl vždy za to, že jaara to nějak ošetřil. viewtopic.php?f=38&t=2305Typnu si... Když ten server ještě není plně rozběhnutej a snaží se tam někdo hned vervomocí nalogovat, hrozí další pád a pád to může být třeba ztráta nějaký dat nebo tak něco... ale je to jen moje domněnka  )
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 10:11 20. Jan 2010 |
|
|
Jednak ho můžeš znova shodit (což se povedlo minule a server se kousknul) a druhak ho to může trochu nakopnout.
Takže když to nějakej jouda sejme a já nebudu k dispozici, tak prostě server nepojede. Přijde mi to zkrátka trochu sobecký.
Tu ochranu jsme s jaarou kdysi dělali, ale nezdá se mi, že by tam fungovala.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 11:48 20. Jan 2010 |
|
|
ze zkusenosti: když jeste neni servr poradne nabehlej, nacitaji se tam data, potvory, perzistence, tuny hovadin a do tehle zateze se tam neuproste loguje deset nedockavcu tak je asi 99 procentni pravdepodobnost ze to zase zuchne...
A nemyslim si ze dát si kafčo ksyž začne server nabíhat a počkat dokusd nenahraje vse potrebne je takovy problem. Ted kdyz se bossove spawnuji nezavisle na restartu tak ani neni duvod tam byt prvni, takze pleas, s rozumem...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pád hry Posted: 17:07 21. Jan 2010 |
|
|
Sorrow wrote: Za trest do kouta klecat na hrachu a 30x odrikat Otcenas! Thalenáš...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|