|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Scully
|
Post subject: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 12:25 26. Jul 2010 |
|
|
Měl bych dva dotazy: - má každé NPC duši nebo jen některé? - zarazilo mě, že při získávání duše u nejmenovaného bosse mi to jednou zničilo kamínek (takže jsem předpokládal, že mám malý crft lvl a že se to povede jen někdy, že duše je v toleranci pro použitý kamínek nebo větší), ale podruhé mi to napsalo, že duše je moc malá na zachycení do kamínku. Je správně, že u jednoho NPC můžou nastat tyto dva případy? Jednalo se o legendární kamínek, do kterého už jsem párkrát duši chytil z jiných NPC.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 18:04 26. Jul 2010 |
|
|
Co ja vim tak kazde npc co se vzdy spawne ma proste nejaky rozmezi v kterem je ta duse. Takze nekdy je treba pod 80% nekdy nad 80% (uvádím tuto hodnotu jako hranici mezi dvěma kameny). To rozmezi je trebas 39%. Takze to ono npc zacina na 60% a konci na 99% a co spawn tak to se nahodne vygeneruje hodnota pro kazde npc zvlast.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 18:20 26. Jul 2010 |
|
|
tak tak, 10 potvor je moc slabých na kámen a ta 11 je zase tak silná, že se dá chytit i větším kamenem
|
|
Top |
|
Scully
|
Post subject: Re: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 19:44 26. Jul 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: ... to ono npc zacina na 60% a konci na 99% ,,,. Myslím že to rozmezí tak velké není, ze zkušenosti se pohybovalo např. pro 120% to bylo +-5%
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 21:40 26. Jul 2010 |
|
|
To byl jen příklad samozřejmě  Samozrejme ze tak velky neni, ale pro lepší pochopení 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Scully
|
Post subject: Re: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 11:46 12. Aug 2010 |
|
|
Tak mám další dotaz: Jelikož získávám teď 0 crftxp, tak předpokládám, že jsem na konci. Trubice mi píše max. 200%, ale kamínky mám třeba 215%. Jsou ty procenta navíc využitelná?
ED1: myslím samozřejmě třeba kamínek 220% a více, předpokládám že 20% je nejmenší použitelná jednotka
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Ještě k získávání duší z NPC Posted: 13:08 12. Aug 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Scully wrote: Tak mám další dotaz: Jelikož získávám teď 0 crftxp, tak předpokládám, že jsem na konci. Trubice mi píše max. 200%, ale kamínky mám třeba 215%. Jsou ty procenta navíc využitelná?
ED1: myslím samozřejmě třeba kamínek 220% a více, předpokládám že 20% je nejmenší použitelná jednotka max 200%
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|