|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Gardiste Posted: 16:28 31. Jul 2010 |
|
|
Gardiste pred Karatou jsou temer nenapadnutelni.
Jsou modri - to je v poradku.
Ale nevztahuji se na ne v podstate zadna utocna kouzla, ani ty, ktere zrani dokonce i sesilatele. Nic s nimi neudelalo hrozive vadnuti, ledova boure, boure strel, firebrandy... Proste nic to neudela a stale jsou modri.
Po utoku lukem jeden az dva zcervenaji, ale zbytek je stale modry a modri take utoci.
Mozna maji nejak zvlastne nastavenou frakci nebo nevim.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Gardiste Posted: 21:40 31. Jul 2010 |
|
|
Mají nastavenou normální frakci Obránce.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Gardiste Posted: 11:13 01. Aug 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Mají nastavenou normální frakci Obránce. Jeste to priste vyzkousim.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Gardiste Posted: 11:44 05. Aug 2010 |
|
|
*V křoví jsou vidět jen dvě zelené vystrašené očka, křoví se lehce chvěje.*
Zlý škaredý Gardista a já mu to pořád říkám, nestůj za tím hřbitovem, vleze ti to na mozek a on si nedá říct a nakonec mu tam ten zlý duch do hlavy vlezl. On se tak škaredě dívá a jiní gardisti sou hodní a nebo spíš neutrální, ale tenhle na mě pořád něco křičí a mele něco o božích kladivech. Já mu sice rozuměla boží koule, ale stejně to bylo čudné. Bolelo to *mnoukne* Chjo.
*křoví odcupitá do lesa*//nešlo by prosím toho posledního gardistu nějak opravit? za tím hřbitovem má asi špatnou frakci. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Gardiste Posted: 11:57 05. Aug 2010 |
|
|
Hledal jsem ho tam už několikrát ale nenalezl jsem ho. Asi ho vždycky někdo zabije... Patrně je to nějaká rebelská provokace, jako vždy 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Gardiste Posted: 11:59 05. Aug 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Hledal jsem ho tam už několikrát ale nenalezl jsem ho. Asi ho vždycky někdo zabije... Patrně je to nějaká rebelská provokace, jako vždy  Cheche jo je to možné, já do něj nedávno narazil s Arii. A pak s Alicí sem ho viděl kousek od Ivory, mazlil se tam se zdí hřbitova. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Gardiste Posted: 15:15 05. Aug 2010 |
|
|
Jo, potvrzuju kempuje u hrobů za zdí směrem k lesu. Ještě jsem je viděl v Karathských hrobkách (ale tam jsem od odstranění nebyl). V severní části - je tam i vyplej spawn příšer.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|