|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dark_Sidius
|
Post subject: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 11:05 03. Aug 2010 |
|
|
Může se na to někdo podívat? Teď jsme tam pochcípali.
Potvory tam jsou hned za přechodem a to se fakt nedá, když se logujete už s půlkou životů a nestihnete skoro nic udělat.
Boss ve velitelství tam sesílá útočná kouzla v timestopu, navíc jich má několik. Tam vběhnete a dokola hází timestop a útočná kouzla, takže se skoro nepohnete. Zabila mě mlátící pracka seslaná v timestopu a do toho do mě mlátil meč katastrof taky v timestopu.
Díky!
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 11:07 03. Aug 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dark_Sidius wrote: Může se na to někdo podívat? Teď jsme tam pochcípali.
Potvory tam jsou hned za přechodem a to se fakt nedá, když se logujete už s půlkou životů a nestihnete skoro nic udělat.
Boss ve velitelství tam sesílá útočná kouzla v timestopu, navíc jich má několik. Tam vběhnete a dokola hází timestop a útočná kouzla, takže se skoro nepohnete. Zabila mě mlátící pracka seslaná v timestopu a do toho do mě mlátil meč katastrof taky v timestopu.
Díky! Všechno se nedá... jen ten závěrečnej boss je problém no, to máš pravdu.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 12:12 03. Aug 2010 |
|
|
Utocny kouzla z timestopu svinarna sice jsou, ale od ceho mate magy v druzine ...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 12:23 03. Aug 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Utocny kouzla z timestopu svinarna sice jsou, ale od ceho mate magy v druzine ... Od toho, aby nám nedali ani imunitu na mysl nebo ochranu pred kouzlama. 
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 14:14 03. Aug 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Dark_Sidius wrote: -darkvision- wrote: Utocny kouzla z timestopu svinarna sice jsou, ale od ceho mate magy v druzine ... Od toho, aby nám nedali ani imunitu na mysl nebo ochranu pred kouzlama.  Jsi si o ní měl říct, když jsi takovej odborník.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 14:28 03. Aug 2010 |
|
|
hrusi wrote: Jsi si o ní měl říct, když jsi takovej odborník. Příště vám napíšu seznam. Zapomněl jsem na to, že k neustálýmu kolečkování zvířat ve hvozdu tyhle kouzla nejsou potřeba. A nezapomeň hodit celý družině implozi pod nohy, ty experte. 
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:18 03. Aug 2010 |
|
|
Dark_Sidius wrote: hrusi wrote: Jsi si o ní měl říct, když jsi takovej odborník. Příště vám napíšu seznam. Zapomněl jsem na to, že k neustálýmu kolečkování zvířat ve hvozdu tyhle kouzla nejsou potřeba. A nezapomeň hodit celý družině implozi pod nohy, ty experte.  Tě na tom kolečnování trápí, že nemůžeš taky co? Tě sejme i blbá bludička. Jsi schopnej jen stát v tom domě a čumět do zdi co? Možná by jsi mohl vědět, když hraješ klerika, že klerik takový kouzlo nemá. Tu implozi bych tam tobě s radostí hodil.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:21 03. Aug 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
A to sem si dneska říkal, jakej ste celek, že se domluvíte, po dnešním ranním nástupu drowů na serveru a ono tohle 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:24 03. Aug 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
|
hrusi
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:26 03. Aug 2010 |
|
|
Nic není dokonalý.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:32 03. Aug 2010 |
|
|
Quote: Tě na tom kolečnování trápí, že nemůžeš taky co? Tě sejme i blbá bludička. Jsi schopnej jen stát v tom domě a čumět do zdi co? Jo, to jsi hrdina, když dokážeš kolečkovat furt dokola tupý zvířata. Na to potřebuješ velkou zručnost. Ono to není jen o kolečkování víš? Quote: Možná by jsi mohl vědět, když hraješ klerika, že klerik takový kouzlo nemá. Kdybys uměl číst, tak ses dočetl, že píšu o mágovi. Quote: Tu implozi bych tam tobě s radostí hodil. Alespoň je vidět, co jsi zač. Nech si ty planý výhružky od cesty. Stejně se zmůžeš jen na sprostý telly. 
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:36 03. Aug 2010 |
|
|
Možná by jsi se měl taky naučit číst a zjistil by jsi, že to nebyla výhruška. Je tam napsáno "vám" to mi nepřijde to samý jako mágům a kdyby jsi někdy vylez z baráku víckrát zjistil by jsi, že tak trochu všechny NPC jsou tupý.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:44 03. Aug 2010 |
|
|
hrusi wrote: Možná by jsi se měl taky naučit číst a zjistil by jsi, že to nebyla výhruška. Je tam napsáno "vám" to mi nepřijde to samý jako mágům a kdyby jsi někdy vylez z baráku víckrát zjistil by jsi, že tak trochu všechny NPC jsou tupý. Jak víš, kde hraju a co dělám? Jsi snad DM? Jinak tu mám nahráno daleko víc času jak ty, tak si nech tyhle řeči pro někoho jinýho. Prosím, vysvětli mi, co jsou ty "VÝHRUŠKY". Nějaká nová odrůda hrušek? 
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:46 03. Aug 2010 |
|
|
Dark_Sidius wrote: hrusi wrote: Možná by jsi se měl taky naučit číst a zjistil by jsi, že to nebyla výhruška. Je tam napsáno "vám" to mi nepřijde to samý jako mágům a kdyby jsi někdy vylez z baráku víckrát zjistil by jsi, že tak trochu všechny NPC jsou tupý. Jak víš, kde hraju a co dělám? Jsi snad DM? Jinak tu mám nahráno daleko víc času jak ty, tak si nech tyhle řeči pro někoho jinýho. Prosím, vysvětli mi, co jsou ty "VÝHRUŠKY". Nějaká nová odrůda hrušek?  Stačí mi kouknout v partě po hodině hry kde pořád stojíš a je mi to úplně jasný. Upozorňuju, že jsem si toho nevšimnul jako jedinej.  S tím nahraným časem bych dával bacha. Nevíš kolik mám na účtu postav.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:48 03. Aug 2010 |
|
|
hrusi wrote: Dark_Sidius wrote: hrusi wrote: Jsi si o ní měl říct, když jsi takovej odborník. Příště vám napíšu seznam. Zapomněl jsem na to, že k neustálýmu kolečkování zvířat ve hvozdu tyhle kouzla nejsou potřeba. A nezapomeň hodit celý družině implozi pod nohy, ty experte.  Tě na tom kolečnování trápí, že nemůžeš taky co? Tě sejme i blbá bludička. Jsi schopnej jen stát v tom domě a čumět do zdi co? Možná by jsi mohl vědět, když hraješ klerika, že klerik takový kouzlo nemá. Tu implozi bych tam tobě s radostí hodil. Elundrien nevim na koho si oteviras usta, ale potom co jsem te videl dvakrat v akci, ne dekuji s tebou nikam nepujdu. Jsi klerik, klerika bys mel hrat, to co hrajes ty? Jo to snad ani hvezdy nevedej co to je. Fakt, mel by ses to zacit ucit hrat ten svuj build. Pardon za off, ale tohle mi nedalo, kor kdyz predvadi, co predvadi ... EDIT: Jo tak s tim ze mas hafec nahrano casu sis to uzemnil  To z tebe dela totální lamu ted ... Zaundari kteri videli, vedi a myslim ze se ted jen smeji OLOLOLOLOLOL ....
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 15:50 03. Aug 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|