|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 10:21 13. Aug 2010 |
|
|
Dobry den Týme. Mel bych zde jednu připomínku a zaroven dotaz:
Dnes jsem si byl obehnout nejaky bosse, malé i vetsi. U toho posledniho co se mi ale nestalo. Kdyz jsem vedl fight s bossakem, seslal jednoho plosnaka a znicil par pokladu, objevily se pozustatky. Onoho bose jsem zabil. Dve truhly byly zamceny, tak jsem je rozmlatil, vznikly pozustatky A ted to prichazi. Ani v jednom pokladu jsem nemel penize, nic, prazdny (asi jako tehdy kdyz jsem dosahl loot limitu), ale pozor, v pozustatcich byly penize tak jako kdyby to byl poklad (pred tim nez byla ta schranka znicena).
Proto me napada otazka a zaroven zadost na vas. Dosahl jsem zase loot limitu nebo se poklady bugnou ci buglý jsou?
acc: -darkvision- postava: Izzrar Zau'ndar
Ps: Naposledy jsem lootil, jako ze fakt lootil před srazem letním, je to 14dní, sem tam jsem si skočil bossáka nějakýho, dosáhl jednoho až dvou lvl. Je mi divné abych byl zas přes limit.
Ps2. Pokad jsem přes limit, tak bych poprosil, aby se mi někdo na moji postavu lépe podíval, prosim. Nejde mi do hlavy, abych se dostal pres limit uz nekolikrat, ne po letosnim sraze. Kde jsem se dozvedel jak nekteri koleckuji prahvozd a ani nevedeli ze nejakej loot limit je.
Dekuji
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 10:29 13. Aug 2010 |
|
|
to se zeptám znovu na Zuřivou gorilu, z šesti pokusů vždy v jiném čase a den tam nebyla ani jednou. To je tak snadne ji sejmou že ji furt někdo looti, nebo tam fakt neni?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 10:57 13. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
-darkvision- wrote: Ani v jednom pokladu jsem nemel penize, nic, prazdny, ale pozor, v pozustatcich byly penize tak jako kdyby to byl poklad (pred tim nez byla ta schranka znicena).
Moc ti nerozumim. Takže jsi všechny bedny rozmlátil a zbyly z nich jen pozůstatky. V pokladu(v jakém, když jsi je rozmlátil?) nebyly peníze, ale v pozůstatcích ano? Jinak pokud rozmlátíš poklad, tak o jeho část samozřejmě přijdeš. Ten limit u tebe nevidim jako nic divnýho. Pořád jsi statisticky na 3. místě mezi nejvíc creepujícíma postavama. tao kan wrote: to se zeptám znovu na Zuřivou gorilu, z šesti pokusů vždy v jiném čase a den tam nebyla ani jednou. To je tak snadne ji sejmou že ji furt někdo looti, nebo tam fakt neni? Včera jí vymlátili dva hráči, takže asi jsi měl smůlu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 11:32 13. Aug 2010 |
|
|
To Taokan: Vcera jsem byl v prahvozdu poprve, konecne, ja. Jednou rano, jednou vecer a mel jsem stesti na gorilu. (takze vcera jsem ji vybil ja).
To Kucik:
Mas poklad ktery skyta rekneme 20casti (bedynky, truhly, pytlicky apod) Boss znicil 5casti, ja znicil dalsi 2(protoze to bylo zamcene). 13casti bylo v normalu, 7bylo rozbitych -> vznikly z toho takovy ty pytlicky (pozustatky myslim ze se to jmenuje)
Tech 13casti v tom normalu - ani v jedne jsem nemel goldy, predmety, svitky, nic. (pokad jsem dosahl loot limitu, tak je to normalni ze poklad neni) V tech 7znicenych jsem mel goldy, strepy, myslim ze i svitek. (pokad jsem dosahl loot limitu, tak je ale divny ze poklady jsou prazdny, ale pozustatky po nich ne)
Drive kdyz jsem zabil bossaka a sel na poklad a mel jsem vsechny normos poklady prazdny, presahl jsem loot limit (tedy bylo mi to tak řečeno). Dnes ale nevim zda jsem dosahl loot limitu zas, nebo ten poklad byl buglej.
Co me zarazi hlavne, je toto: (jedna se o pripad, kdyz by poklady mely byt prazdne - mas loot limit, nebo poklad uz byl vybran v nedavnu) Otevru truhlu, je prazdna. Rozbiju truhlu, zustanou zustatky, kouknu do ni a ejhle jsou tam goldy.
Premyslim, kdybych misto nakukovani do tech pokladu, vsechny poklady nejdrive rozbil, mel bych vsechny pozustatky plne?
Ps. To ze rozbijes poklad, zbydou pozustatky, mas tam goldy a pak strepy (coz je rozbita naka vec) - tak to chapu samozrejme.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 12:49 13. Aug 2010 |
|
|
Rozbití bedny je stejné, jako její otevření. Holt to na limit narazilo asi někde v tu chvíli.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 14:00 13. Aug 2010 |
|
|
navrhuji ten strop lootlimitu jeste snizit, takhle si taokan nemuze ani zajit jednou za mesic na boss pac je vsechno vyzrane nenasytnejma creeperama 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 16:39 13. Aug 2010 |
|
|
tao kan wrote: navrhuji ten strop lootlimitu jeste snizit, takhle si taokan nemuze ani zajit jednou za mesic na boss pac je vsechno vyzrane nenasytnejma creeperama  Jen dotaz. Jak podle tebe snizeni lootlimitu na poklady klidne treba na 1000 gp za mesic real (kdyz to vezmu fakt do extremu jen pro priklad, dosad si jakekoli jine cislo) zajisti, ze budes mit bosse? Nebo jak ti to aspon zvysi sanci, ze potkas bosse? Logicky preci kdyz narazim na strop lootlimitu a nic nenachazim v pokladech, tak tim tam ten poklad nezustane pro tebe. A bosse zabiju a vezmu trofej tak jako tak. Naopak chodil bych preci o to vic bosse, at mam penize aspon z trofeji.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 16:46 13. Aug 2010, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 16:43 13. Aug 2010 |
|
|
tao kan wrote: navrhuji ten strop lootlimitu jeste snizit, takhle si taokan nemuze ani zajit jednou za mesic na boss pac je vsechno vyzrane nenasytnejma creeperama  ty creeperi tam stejne lezou pro trofej z bosse, ten poklad uz je jenom takovej bonus v porovnani cenou trofeje...
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 17:01 13. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 17:45 13. Aug 2010 |
|
|
Nejsem si jistý, ale nevypíná loot limit také schopnost vzít si trofej z bose? Edit: Jinak, slyšel jsem vážně vtipné historky o tom, jak někteří lidé si řídí budík a creepují v jistých inkriminovaných hodinách. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 18:18 13. Aug 2010 |
|
|
kucik wrote: Rozbití bedny je stejné, jako její otevření. Holt to na limit narazilo asi někde v tu chvíli. Ano kdyby se stalo toto, tak to nedavam na forum Jenze ono se to stalo jinak. Ted tedy pro prehlednost popisu celou situaci: Vidim bosse a jeho kumpany. Zautocim na ne. Pricemz boss sesle plosne kouzlo a 5casti znici - objevi se pozustatky (takovej ten pytlicek). 15normos pokladu, 5pozustatku Zabiju bosse. Nasledne najdu pasti a odpastim. Dve bedny jsou zamcene, nemohu je otevrit tak je rozbiju. 13normos pokladu, 7pozustatku Celej loot vybiram postupne jak to jde za sebou.¨ Pri cemz a ted dam priklad, protoze si to nepamatuji presne: 1. Vyberu 3poklady - nic neni 2. Vyberu 2pozustatky - v kazdem mam goldy (tolik kolik byva jako kdyby tam byl poklad - mensi a vetsi jsou -> takze v jednom trebas kolem 70gp, ve druhem kolem 2800gp) 3. Vyberu 5pokladů - nic neni 4. Vyberu 5pozůstatků - v kazdem mam goldy (zas dle toho jakej tam byl driv poklad) 5 Dovyberu zbytky pokladů - nic nemam Co tim chci tedy říci? Že jsem to jel na střídačku a v pozůstatkách jsem goldy mel, v nerozbitých pokladech neměl. Dále chci upozornit že se nejednalo o pozůstatky z npc, ale pozůstatky z pokladů. Je to divný celý, ale tohle se mi dnes prostě přihodilo a proto jsem to dal sem na forum. Takze se ptám znova: Kdybych rozmlátil všechny poklady, měl bych všechny pozůstatky plné? Pokad člověk dosáhne loot limitu, tak poklady bude mít prázdné, ale pozůstatky plné? Apod. Zde se díky tomuto tvoří různé otázky a mezi ně patří i taková, jestli se nejedná o BUG. Vemte si člověka kerej má lootlimit, ale ví, že když ty poklady rozbije, tak už nebude vybírat poklady, ale bude vybírat pozůstatky a na takové pozůstatky se loot limit nevztahuje ne? Není to zrovna tento případ? Jedná se tedy o BUG, nebo ne? Apod. Ps. Kuciku, prosím, podívej se mi, zda jsem dosáhl loot limitu. Bylo mi řečeno, že když člověk nelootí, tak se mu jeho loot sníží, a když člověk dosáhne další úrovně, tak se mu lootlimit navýší. Za posledních 14dní jsem moc nelootil, ne tolik jako dříve. Za těchto 14dní jsem se navýšil o 2lvl. Tak nechápu jak to, že mám zas loot limit. Klidně můj loot limit vyřešíme po PM, když budeš mít chvíli a tak. Díky moc.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 17:16 14. Aug 2010 |
|
|
To je ale spravne. Pri rozbiti pokladu se generuje poklad ve chvili, kdy ho rozbijes. Pri otevreni ve chvili, kdy ho otevres.
Na limit lootu se ti muzou podivat DM. Nejsem DM.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zabugovane poklady ci loot limit? Nebo oboje? Posted: 09:59 15. Aug 2010 |
|
|
No jasny generuje, ale pokad mas presahlej loot limit, tak by se ti poklad nemel generovat v tom ani v oňom ne?
Pokad poklad otevres, nevygeneruje se ti. (pochopitelne) Pokad poklad rozbijes a otevres pozustatky, vygeneruje se ti. (proč?) - Bavime se jen o pripadu ze ma clovek presahlej loot limit.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|