|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Bluud_Elf
|
Post subject: PC kostky - V ŘEŠENÍ Posted: 21:42 21. Jun 2010 |
|
|
PC kostky na hody na vlastnosti a skilly jsou dost zabugovany. Spousta moznosti zacne nahodne hazet hody, ktery nemaji nic spolecnyho s tim na co si chce clovek hodit. Pokdu nejaky Scripter ma zajem to opravit, napiste mi sem prosim a ja projdu hody jeden po druhem a vypisu jaky jsou spatny.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 10:19 22. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kostky jsou součástí přejatýho dmfi systému hůlek. Vrtat se v tom je dost obtížný a jednodušší je v postatě to udělat znovu a jinak.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 10:28 22. Jun 2010 |
|
|
Zeptejte se Demońáků jak to maj, jejich wb, ty tam maj použitelné kostky.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 11:57 22. Jun 2010 |
|
|
Oni jako v zakladu fungujou, jen dost casto to zacnne hazet i kdyz sis jeste nevybral. Napriklad pokazdy kdyz clovek najede do druhe skupiny hazeni na skilly, tak to vzdycky hodi na odstraneni pasti atd... A kdyz jsem jeste navic videl, ze hody se zobrazuji vsem DM, tak sem si rikal, ze to musi bejt docela opruz. I kdyz ono to asi zas tak moc hracu nepouziva. Kazdopadne me se to jevi jako dost zasadni vec co by mela fungovat.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 12:06 22. Jun 2010 |
|
|
No vidíš, tak je to úplne jasné  šup a nascriptuj to ... kľudne to WB potom zapoja do hry. Lebo ako si hovoril, kocky používa fakt minimum hráčov. A sú veci, s ktorými sa WB musia pasovať a dotýkajú sa komplet hráčov. Ako chyby lokácií, craftu a pod. Kocky sú minimum 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 12:26 22. Jun 2010 |
|
|
Kde jsou ty kostky špatně? Procházel jsem to a přijdou mi naprosto v pohodě. ( neproházel jsem uplně vše )
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 13:03 22. Jun 2010 |
|
|
jachyra wrote: No vidíš, tak je to úplne jasné  šup a nascriptuj to ... kľudne to WB potom zapoja do hry. Lebo ako si hovoril, kocky používa fakt minimum hráčov. A sú veci, s ktorými sa WB musia pasovať a dotýkajú sa komplet hráčov. Ako chyby lokácií, craftu a pod. Kocky sú minimum  Ale třeba je používá minimum hráčů právě proto, že jsou zabugované nebo neví jak. Navíc využití skillů jako podvádění, přesvědčování, zastrašování, znalostí, umění, kradení je v pokročilejším RP na kostkách dost závislé, jen je otázka kolik lidí ho chce doopravdy hrát 
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 13:10 22. Jun 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Kde jsou ty kostky špatně? Procházel jsem to a přijdou mi naprosto v pohodě. ( neproházel jsem uplně vše ) Viz. co psal Bluud_elf - háže jiné skilly a občas se samo změní kdo všechno má hod vidět. Takže v ideálním případě zaspamuješ dm kanal než si hodíš co chceš. Navíc tam byly (jsou) nějaké nejasnosti v překladu...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: PC kostky Posted: 18:26 17. Jan 2011 |
|
|
V řešení.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|