|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Chyba znovu objevení Posted: 21:14 24. Jan 2010 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
s postavou Stan Marlin jsem si nedávno změnil místo svázání duše z Ivory na Karathu...teď sem umřel a píše mi to že nemam svázanou duši s žádným místem...zkoušel jsem relog a nic a vehře momentálně taky nikdo neni tak kdybyste na mě pak někdo mrknul
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 21:30 24. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkus to ted.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 21:38 24. Jan 2010 |
|
|
Pořád to samé.... Nemáš nikde svázanou duší zkus relog nebo DM.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 21:38 24. Jan 2010 |
|
|
mandos wrote: Pořád to samé.... Nemáš nikde svázanou duší zkus relog nebo DM. Hmm, tak DM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 01:30 25. Jan 2010 |
|
|
No takže po zkoušce změna svázaní v Ivory zřejmě funguje...ale v Karatě asi ne...moje postava púvodně v Ivory si koupila svázání duše v Karatě ale tam to bralo jako že ji nikde svázanou nemam tak jsem to koupil znova v Ivory (DM pomoc) a tam už to fungovalo...nevim jestli je to chyba měnění tý destynace celkově nebo jen pro změnu destinace Karathy...nevim ale asi jsou hráči co maj domací Karatu... funguje normálně?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 10:29 25. Jan 2010 |
|
|
Nejspíš bude něco rozbitýho v tom chrámu v Karathe. Co takhle napsat, v jakém chrámu jste to zkoušeli?
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 15:18 25. Jan 2010 |
|
|
mno...to svázání duše (změna) nefungovala v Karatě v Thalově chrámu ale v Ivory v Thalově chrámu už jo...
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 06:19 20. Aug 2010 |
|
|
Takže...po dlouhé době jsem si zase jednou změnil svázání duše s chrámem a sice jsem si zašel do Nordovy Kovadliny a svázal si tam duši abych se jako rebel kdyžtak neobjevil v Ivory kdyby náhodou...no bohužel jsem opět umřel a zjistil že mě Astaroth opět nechce vpustit do světa živých a opět mi to píše hlášku "Nemáš svázanou duši s žádným chrámem prosím kontaktuj DM"...nebo něco vtom smyslu...mohl by se na ty chrámy někdo podívat prosím 
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Chyba znovu objevení Posted: 21:07 20. Aug 2010 |
|
|
U trpošků to opravdu buguje...moc se omlouvám za komplikace. Oprava bude provedena , ale až najednou ve společném balíku s opravou pronájmu pokojů u Pavézy a trpasličí mega dílnou. Zatím se to bude řešit individuálním zásahem Norda 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|