|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Sally vesus Aria Posted: 14:09 22. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Uznala sem že problém a velký je že obě postavy sou udělané stejně (Zrzavé vlasy, stejný obličej atd.) to ale není nic výjmečného při omezených podmínkách tvorby postav - tady nás dělí alespoň to že každá je jinné rasy...Nemůžu si ale nevšímat patrných rozdílů...Ale přece jen jak to vnímá okolí? Je Sally kopií Arii?
Last edited by wsweetjane on 14:53 22. Aug 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 14:10 22. Aug 2010 |
|
|
Vymaž to prosím, ano? Nemám zájem tohle řešit tímhle stylem.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 14:43 22. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Kazda postava je svym zpusobem unikat....zadna nemuze byt uplne stejna. Co se tyce Sally a Arie...tak muze to tak pripadat ze se aria kopiruje ale neni to tak...Sally je jina nez Aria a to jak vzhledove tak i charakterove...myslim ze tohle je bezpredmetne a nema to vyznam..... Rofe nic proti (tve psotavy se mi libi jak je hrajes) ale posledni dobou mi prides utocnej a nevrlej jak kdybys mel ty takzvane "Jahodove dny".
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 15:01 22. Aug 2010 |
|
|
teda, už jsem byl přinucen tu pár dní nebýt, ale tohle mi nedá, Sally rozhodně není kopie Arii, nebo kopie už vůbec. Svého času jsem se sladkou šarlatovou robou hrával, ona a Aria od sebe mají vážně daleko...
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 15:21 22. Aug 2010 |
|
|
ocením, když tohle celé pak někdo smaže, takové ankety sou dost divné 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 18:21 22. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Nechtěla sem urazit svojí ani Ariinu hrdost...šlo mi o pohled okolí a né o rozsouzení sporu...pokud je to opravdu tak neuctivé, smažte to prosím...Chtěla sem znát jen pohled na mojí hru. Arie se tímto omlouvám jestli se jí to dotklo...neměla sem to hlavně strčit do flames. Díky všem kteří se vyjádřili...za pohled na mojí hru...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 18:37 22. Aug 2010 |
|
|
Tady kdyz uz neurázíte hrdost svych postav, ale hrdost svoji, jako realnych lidi. Pokad Ti Rof rekl neco po ooc ze se mu nelibi, tak mu to zduvodni z tveho hlediska a je to. Postavy si podobne mohou byti, ale nikdy i kdyby to nekdo kopiroval, stejne nikdy nebudou stejne.
Ps. Rofe, to je jak kdybych si zacal stezovat ze dole byl drow, byl to mag, mel portret i hlavu jako ja a me se to zaclo protivit. Ano takovej tam byl. Ale pri tak malych moznostech neni divu.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 18:56 22. Aug 2010 |
|
|
Řešíte blbosti  není to o vzhledu 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 19:45 22. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
stopro nekopirujes Airu Aira je ... no proste devka z pristavni ctvrti s kridlama zatim co ty se nenabizis kazdemu  dale storpo ani vzhledove nejsi stejna jine veci jiny charakter jine vlastnosti ..... Rofe nic proti ale nevim proc by to mazali aspon si clovek vyslechne nazory hodne na tebe  )))
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 20:24 22. Aug 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Nevim jestli ste si všiml, tak RoF není ten co tu založil tuhle anketu  Se tu do něj nemusíte navážet  Sally zajímal názor na ní. A vy hned RoF RoF RoF.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 20:45 22. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ja to spojil 
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 00:05 23. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Nerada bych to spojovala - hodnocení ROFa prosím opravdu vypusťe - slíbila sem mu že takhle to nechci...šlo mi opravdu o váš pohled na mojí hru... Neměl by to být soud těch dvou postav...ale toho jak charakterově Sally utvářím...Nejde o nějáký konflikt.... A nechtěla sem poškodit čest ani Ic ani ooc;-)
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Sally vesus Aria Posted: 00:17 23. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ty stoprocentne nemas podobnou natoz stejnou hru jako Rof:)) to muzes byt v klidu nejsi vubec kopii a rekl bych ze kopii ani nebudes:)
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|