|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maku
|
Post subject: Nové hry od Blizzard Posted: 09:56 15. Jul 2010 |
|
|
Těšíte se na nové hry od Blizzardů (Starcraft II & Diablo III)? Plánujete je hrát? Moje volba je ta poslední. Skutečně hraju všechno a na další hry se opravdu těším. Ale WoW je svinstvo 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 10:07 15. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Těším, těším. Na SC II jsem byl vybrán do beta multiplayeru, takže jsem si ho už zkusil a bylo to super. Jenom inovací tam nebylo moc oproti SC I. Uvidím v v singlu  A Diablo 3...to je snad samozřejmost se těšit, né? 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 10:11 15. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Diablo III nepotřebuje být ani mezi volbami to je jasné jak facka 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 10:22 15. Jul 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Chybí mi tam: "Force be with you, young padawan!" = chystané Starwarsy.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:13 15. Jul 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
KaTo: chystané Star Wars the Old Republic (MMORPG) jsou jednak od BioWare a EA (Blizzard tam není), jednak je to MMORPG, takže se nezdráhám říct, že to bude komerční sračka a v neposlední řadě - ti borci, co dělají trailery, by měli dělat díly seriálu Clone Wars, aby to vypadalo víc epicky. Diablo 3 mi příjde na pohled stejné jak dvojka, jen je to hra na lepší grafiku atd. Já osobně u her oceňuji jiné věci než grafické zpracování (jak říkám "zajímá mě obsah, né forma"). Spíš se těším co ten Starcraft, protože jestli to bude stejná bomba jako stará dobrá zlatá jednička, tak to bude zajímavé (i když komerční záměr prodávat každou rasu na jednom disku jako samostatnou hru mě bije do očí). 
_________________ .
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:17 15. Jul 2010 |
|
|
Nalkaran: V čem je problém. Multiplayeru se to nijak nedotýká. Ten obsahuje všechny rasy. Jde jen o singleplayer (resp. kampan), což mi připadá naopak dobré. Radši si koupit hru s jednou pořádkou kampaní a poté dokoupit datadisk s další kampaní, než-li koupit jen hru, kde budou nahnácané všechny tři kampaně. Bylo by to za cenu kvality té kampaně a zrovna blizz si na pořádkou epickou kampan potrpí. Opravdu radši si tu hru koupím "vícekrát), než-li hrát tři kampně po třech misích 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:24 15. Jul 2010 |
|
|
Ono je vůbec ted stále častěji rozšiřovaná strategie výrobců her...prodáme kostru za "paušál" a za další prachy ji "obalíme" masem (např. Dragon Age, atd.). Asi něco jako už roky dělají automobilky - "auto" za 199k. Ovšem tohle auto je totální kostra co obsahuje sotva motor s volantem a kapotu. Věci jako klimatizace, ABS, radio, atd. atd. jsou až za další hustý dardy, takže ve finále auto (něco co si pod pojmem auto představuji  ) vyjde na 350k  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:28 15. Jul 2010 |
|
|
maku wrote: ... No třeba W3 měl čtyři kampaně po tak 10ti misích (sem tam nějaká vsuvka jen animace), řekl bych, že byly dost dobré, bavilo mě to hrát a nebylo to otravně zdlouhavé. Nevím teď kolik misí měl SC1, ale osobně mi přišlo že až moc. No a celý W3 se 4 kampaněmi po 10ti misích se vešli na jedno CD. Datadisk další CD s tuším jen 3x10 + bonus  (Night Elf, Blood Elf + Naga, Undead + Orc ve speciální kampani). To máš dvě CD, hra kvalitní atd. IMHO je to prostě jen komerční tah a to mi zkrátka nevoní.
_________________ .
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 14:06 15. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
No já hlavně doufám, že ta kampaň bude stát za to. Protože změny ve hře(alespon co jsem odkoukal z mp) jsou minimální. Jenom par nových jednotek a myslím nějaké budovy. Grafika vypadá líp, ale takový Command & Conquer má tedy lepší. 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 14:15 15. Jul 2010 |
|
|
Muthor6 wrote: ...Jenom par nových jednotek a myslím nějaké budovy. Grafika vypadá líp, ale takový Command & Conquer má tedy lepší.  Lepší, lepší...ale Zergové jsou jenom jedni a nenahraditelní  . Zvuk "kravích houslí, které s mlaskotem infikují terranskou základnu" prostě nikde jinde nenajdeš.(abych byl objektivní, šlo to dělat jen v obyč kampani, v bitce s kámošema jedině když mi kluci "postavili" a obětovali spřátelenou budovu). Ale stejně jsem tu budovu měl rád  .
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 14:26 15. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Protosove rulezz...takovej templar nebo materska lodicka to je krasa 
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 14:36 15. Jul 2010 |
|
|
Tak ono Blizzard si IMHO drží určité "herní reálie" a podle toho se odvýjí i případné změny. Opět jako příklad W3 - oproti W2: orkové přestali sloužit legii = odtržení od nemrtvých a vznik nemrtvých jako samostatné frakce, dál zapletení Kalimdoru do děje = night elfové a taureni k orkům. Taky změna systému - paladinové se mění na jednoho paladina hrdinu atd. Takže v rámci udržení reálií asi nemůžeme od Blizzardu očekávat velké zásahy. 
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 14:51 15. Jul 2010 |
|
|
Nalkanar wrote: ...udržení reálií asi nemůžeme od Blizzardu očekávat velké zásahy.  ...myslíš jako že kluci nepodporují WIPE? 
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 16:00 15. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jen pockejte az v Kalimdoru pristanou Zergove 
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 21:14 15. Jul 2010 |
|
|
KaTo wrote: Nalkanar wrote: ...udržení reálií asi nemůžeme od Blizzardu očekávat velké zásahy.  ...myslíš jako že kluci nepodporují WIPE?   ...a možná taky trošku líní... a v rámci jistého vybalancování a netahání dalších ras, nechystají velkou apokalypsu 
_________________ .
|
|
Top |
|