|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: časové XP a nedostatek zlata Posted: 13:53 29. Aug 2010 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Rád bych poprosil o pomoc. Po cca roce a půl jsem si zase zašel zahrát, ale mám problémy s postavou - Kryšpín nenápadný.
1. Kapitán Thuikan v Alwarielu mi hlásí, že lístek do Karathy stojí 180 zl., já mám u sebe 330 zl., ale když se pokusím si lístek koupit, řekne „Nemáš dost zlata!“.
2. Nejdou mi časové expy. Po přihlášení dostanu 5xp a pak už nic. Včera mě DMko zabilo, ale nepomohlo to.
Mohl bych poprosit o radu. Předem moc děkuji. Anderson
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 14:13 29. Aug 2010 |
|
|
lístky se zdražovaly, a to kvůli nebezpečí přepravy (viz. IC dění) Hláška tam sice je na 180zl ale lístek stojí kolem 500
časové XP jsou zrušeny v dílnách, zkus vejít do a z dílen a mělo by to byýt OK, kdyby ne , dořešíme později ve hře, případně co sem pisne Kucik...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 15:30 29. Aug 2010 |
|
|
Děkuji - lístek už je ok.
Expy stále bohužel ne. Chvilku po přihlášení mi to fungovalo (7x), dokonce i v dílnách, ale jakmile jsem je opustil, tak zase nic. Ani opětovný návrat do dílen nepomohl. Změna lokace nepomáhá, plavba lodí taky nic.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 18:36 29. Aug 2010 |
|
|
Co jsem se tak díval ja tak casovky získavas za Rp, alespon tak to asi mínilo vedení. Kdyz prochazis lokacema tak drive to vliv na xp melo, nyni uz ne. Proste kdyz budes hrat Rp, casovky ti pobezej. Pokad budes jen tak nekde sedet, nebo behat po svete, tak je dostavat nebudes, nebo jen fakt omezene. Tak tedy působí casovky na me ted.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 19:36 29. Aug 2010 |
|
|
Anderson I wrote: .....dokonce i v dílnách.... Tak to je divný, tam to fungovat nemá... 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 19:50 29. Aug 2010 |
|
|
koukal jsem, potvrzuji, časovky běžej někomu i v dilne a všude jinde ne  ve scriptech se nevyznam, tohle bude na kucika...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 20:01 29. Aug 2010 |
|
|
Někdy platí pravidlo....."nerýpat to něčeho co funguje a soustředit se na věci co nefungují. " 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bas
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 20:06 29. Aug 2010 |
|
|
Taky mi letěj v dílně a jinde ne, ale když hraju RP tak zase valej.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 09:34 30. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
-RoF- wrote: Někdy platí pravidlo....."nerýpat to něčeho co funguje a soustředit se na věci co nefungují. "  Tak se ho RoFe drž, když ho kážeš  Na dílny se kouknu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 09:37 30. Aug 2010 |
|
|
kucik wrote: -RoF- wrote: Někdy platí pravidlo....."nerýpat to něčeho co funguje a soustředit se na věci co nefungují. "  Tak se ho RoFe drž, když ho kážeš  Na dílny se kouknu. Tsss, tak radši místo časovek se mohl upravit nějaký bug a že se jich dá najít moc no.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 09:43 30. Aug 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Co jsem se tak díval ja tak casovky získavas za Rp, alespon tak to asi mínilo vedení. Kdyz prochazis lokacema tak drive to vliv na xp melo, nyni uz ne. Proste kdyz budes hrat Rp, casovky ti pobezej. Pokad budes jen tak nekde sedet, nebo behat po svete, tak je dostavat nebudes, nebo jen fakt omezene. Tak tedy působí casovky na me ted. REAKCE: To se přiznám, že nějak nechápu. Když mám zvědavého hobita, který se, jak říkáš, jen tak „prochází lokacemi“ protože zjišťuje, co je tam nového a zajímá ho, co se od jeho poslední návštěvy změnilo (a že za ten rok nezůstal kámen na kameni), tak to není RP? Když bojuji s komáry, protože mi blokují cestu a já chci projít, tak to také není RP? Mimochodem, za komára mám 1XP - bývalo to značně více, ale možná došlo k nějaké změně, nechci rozpoutávat diskuzi, zda je to málo nebo moc. Prostě to sem jen uvádím, kdyby to mělo souvislost s problémem časových XP. Buď Kucík vynalezl nějaký geniální program, který cca 30s po přihlášení zjistí, zda hráč hraje RP (můžeme to nazývat např. PLAXPOS  ) - pak bych chtěl nahlásit, že nefunguje. Nebo je problém s mojí postavou. PRO TÝM: Budu moc rád, když se na to někdo podívá. Můžu si klidně i vytvořit novou postavu a přeházet věci a s DM pak XP, jestli je to řešení, které nejméně zatíží tým. Chápu, že je to problém jenom jednotlivce a je zbytečné kvůli tomu zasahovat do jinak funkčních scriptů. Předem moc děkuji.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 10:06 30. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Není to problém jednotlivce. Je to standartní chování u všech. Kucik nevymyslel žádný geniální program, pouze se prostě časové xp spouští jen mluvením a jen někdy. Je to reakce na nedávno nastalé problémy se zneužíváním tohoto přísunu xp. Pokud o tom chceš vědět více, doporučuju přečíst topic informace, případně inkriminovaný flame. Je nad mé síly vysvětlovat to každému zvlášť.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 10:59 30. Aug 2010 |
|
|
Po přihlášení dostaneš první dávku časovejch bez ohleduna to kde jsi, ale pak už by mělo fungovat nový nastavení.
Je to jen o zvyk, teď se prostě musíš hře víc věnovat, už ty XP nejsou samozřejmost.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 15:48 30. Aug 2010 |
|
|
Nečetl jsem celé fórum za poslední rok. Omlouvám se, ale informaci, že je omezen přísun XP v dílnách jsem si vysvětlil jako omezení pouze na dílny. Děkuji za vysvětlení.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata Posted: 16:18 30. Aug 2010 |
|
|
Přísun XP je omezen celkově, v dílnách by měl být zastaven úplně.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|