|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
qwerty
|
Post subject: nemůžu se připojit Posted: 18:56 25. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
mám problém s připojením, na thalii jsem ještě nehrála, založila jsem si postavu, zaregistrovala jsem se, stáhla všechny věci co jsou na stránkách, ale když dám "hrát" okno NWN spadne... nevím si s tím rady, zkoušela jsem několikrát dávat znova haky, cd key a všecko možný.... nevíte někdo co bych měla udělat? díky
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 19:03 25. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
|
Top |
|
qwerty
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 19:11 25. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
ten chat mi nějak padá... no zkusila jsem to přes to nwmain a napíše to jen "byl jsi zaveden"
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 19:13 25. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Zkus na chat v jiném prohlížeči než v Opeře. Jinak "byl jsi zaveden" je postup!  Tedka už stačí jenom ověřit jestli se připojuješ se stejným nickem jako máš zaregistrované na stránkách thalie a jestli máš thalie cd key stejny jako mas soubor nwncdkey.ini 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 19:15 25. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
skontroluj si cd klic poradne...jestli nemas nejakej kterej uz nekdo uziva a nebo pokud nemas hru z nejakeho casopisu....tam bejvaj implicitni cd klice takze sou k nicemu Popripadne me jeste napada ze sou mozna spatne stahnute haky zkus stahnut (nebo rozbalit) znova a poradne si je prekopirovat do prislusnych slozek podle pripon...
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 23:50 23. Apr 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Zdravim mam problem s pripojenim: win 7 servis pack 1 , hraju na notebuku, na PC se mi to nestavalo. Bud mi zamrzne hra, nebo me to proste kopne - timeout, jako by se mi disconectnul internet, a potom, kdyz se se chci zase lognout, ukazuje mi to thalii jako off i kdyz je online... ostatni servery ve vypisu jsou normalne on... trva to 5- 20 min, nez se zase muzu pripojit... predem diky za pripadne rady.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 14:31 16. May 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Zdarec lidi, mám malej problém.Přeinstaloval jsem komplet systém s formátem a NWN si překopčil na jinej disk.Teď když to spustím tak při přihlášení mi to vyhodí hlášku...neplatné jméno nebo heslo
Pls poraďte díkas
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 15:08 16. May 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jestli nemáš originálku, máš přepsané ty hosty? nic jiného mě nenapadá 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 15:14 16. May 2011 |
|
|
Originál samo mám.V nwnconfig sem přepsal cestu kde si ho najde když se změnil název disku,ale pořád nic.Snad poradí Kucik to je hlava na tohle a já sem počítačová lama.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 15:33 16. May 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
hmm zkus ještě přepsat registry
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 15:54 16. May 2011 |
|
|
Mě se to musí napsat jak debílkovi s postupem jinak to nezmáknu 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 15:55 16. May 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Někdy pomůže po kliknutí na Více hráčů hned odkliknout OK (pokud tam máš předvyplněné jméno a heslo). Nejrychleji se ti to povede myší kliknout na Více hráčů a hned enter.
Je to sice divné řešení, ale mě funguje. Tak snad i tobě.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 16:37 16. May 2011 |
|
|
Je to jasný, nejsi registrovanej na bioware totiz !!! Takze postup je tento: Btw tohle si taky zakládal ty, ten topic viewtopic.php?f=117&t=4460Ale tady co píše kucik: kucik wrote: Pokud si ho tam z nejakeho duvodu nechces registrovat, zabran hre pripojovat se na nej. Nejsnaze pridej radek:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server do windows/system32/drivers/ets/hosts Takže se proklikej Windows/system32/drivers/etc/hosts Pak si "hosts" přetáhni na plochu třeba. Otevři v poznámkovým bloku a pod ty řádky začínající "#" a končící "#" tak pod ně přidej toto "127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server" jen takto. Pak to ulož a přesuň zpět do složky "etc" a půjde Ti to.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 16:44 16. May 2011 |
|
|
 fachčí,se mi nechtělo procházet celej topic.Máš plus Vašíku a těš se na srázek 
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: nemůžu se připojit Posted: 20:37 27. Jul 2011 |
|
|
ahoj, ze bych tady nasla radu? zaregistrovala jsem se, sehnala klic protoze mam hru ze score.. stahla co jsem mela ale problem... do hry jsem se prihlasila, vytvorila postavu a kdyz si dam hrat tak me to nechce pripojit ke thalii protoze to chce haky.. fajn.. pro jistotu jsem stahla kompletni balicek, rozbalila a ted jsem v haji protoze nevim co s tim.. jestli ty haky mam nekam dat.. mam je rozbalene ve hre.. vi nekdo radu pekne prosim smutne koukam..
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|