|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
de Aers
|
Post subject: Kožešina Posted: 20:23 29. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Kožešina přes zbroj, která je zakoupitelná třeba ve východní bráně v karatě u jednoho z trhovců, po nasazení jde sundat jen za pomocí barvíře, nebo i jinak, aby se pak dala znovu využít ? Díky
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 21:22 29. Oct 2010 |
|
|
Přehozy přes zbroj sloužily rok zpátky jako jediná možnost jak měnit ve hře vzhled zbroje bez zásahu DM, dnes po upravach našich scripterů jde vše předělat u barvíře, takže ty přehozy defakto ztrácejí smysl... Nejspíše až se k tomu někdo prokouše přes našlápnutý ůkolníček tak to promaže ze servru... Ale dík za připomínku 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 21:56 29. Oct 2010 |
|
|
Bahnak wrote: Přehozy přes zbroj sloužily rok zpátky jako jediná možnost jak měnit ve hře vzhled zbroje bez zásahu DM, dnes po upravach našich scripterů jde vše předělat u barvíře, takže ty přehozy defakto ztrácejí smysl... Nejspíše až se k tomu někdo prokouše přes našlápnutý ůkolníček tak to promaže ze servru... Ale dík za připomínku  Mě se to naopak líbí pro RP... když jedu do hor, bylo by fajn, kdybych ho přes sebe vždy mohl přehodit a pak zas sundat (což je asi dost náročný na nastavení předpokládám)
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 22:27 29. Oct 2010 |
|
|
Nastavení se tuším neměnilo, zkus ve hře. Nasadilo se to použitím na zbroj a sundalo přes duši. Mělo by to fungovat dodnes...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 22:40 29. Oct 2010 |
|
|
Bahnak wrote: Nastavení se tuším neměnilo, zkus ve hře. Nasadilo se to použitím na zbroj a sundalo přes duši. Mělo by to fungovat dodnes... Nasadil sem na zbroj, ale ani přes duši to nejde sundat(jako že tam není žádná taková možnost). Mrkneš na to prosím při volné chvilce ? Díky moc 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 23:36 29. Oct 2010 |
|
|
to bohužel nemrknu, nejsem scripter, ani netuším co to script je...  Poptej se u Nomiska nebo Kucika, pokud to nejde přes duši tak je to možná tím, že to nové nastavení u barvíře přidává robu a asi by to dělalo bordel... nevím...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 10:04 01. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Postupně tyhle přehozy ztratily na významu a navíc byly nějaké způsoby, jak se na nich dalo na low levelu bugem vydělávat, takže jsem z duše jejich sundavání vyhodil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 14:00 01. Nov 2010 |
|
|
Aha, to je škoda, jako RP doplněk by se mi to moc líbilo 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 14:14 01. Nov 2010 |
|
|
De Aers: Tak si holt musíš nechat vyrobit 5 druhů stejné zbroje jak to dělá Aria
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 15:48 01. Nov 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Možná by to šlo nějakým způsobem zachovat. Jen jsemv tom v době rušení neviděl žádný užitek. Bylo to spíše matoucí pro nové hráče.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Kožešina Posted: 18:14 01. Nov 2010 |
|
|
Když na to mrkneš, bude to supr. Díky 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|