|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DarK_cz
|
Post subject: vzhledy zbraní Posted: 17:27 23. Oct 2010 |
|
|
dnes jsem si s mojí novou postavou vzal kord a chtěl jsem na kovadlině změnit vzhled. problem je v tom že když dam "předchozí" ať už u vzhledu či barvy jakékoli části zbraně tak mi to napíše neplatný vzhled a hodí mě to na 1. a je ještě jeden problem a to že když u kordu dojedu do 5. vzhledu jakékoliv části tak na 6. vzhled mi to řekne že je neplatný a hodí mě to zpátky na 1. a mam ještě jeden problém a to je když jsem měl vzhled kordu jako je u železnýho z obchodu a změnil jsem vzhled , pak mi to u něčeho napíše neplatný vzhled , hodí mě to na 1. vzhled a i když sem to neuložil a dal sem ať mi dá ten starý, tak buď mi dal nějaký uplně divný a napsal k tomu že je to 1. vzhled a nebo mi hodil to tlačítko do batohu. Teď mam u sebe kord kterej vubec nevypadá jako kord protože dál než na těch 5 vzhledů nemůžu a těch prvních 5 vzhledů je fakt divných. http://www.imghosting.cz/view-52kord.gif
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 10:34 25. Oct 2010 |
|
|
Mě se to taky už stalo s mečem. Napadlo mě zda to není tím, že ty vzhledy jsou v rozmezí 1 - 5 jen u těch zbraní co jsou buď úplně obyčejné nebo jen +1? Čím více kvalitní pak meč (+2, +3 atd. ), tím více možností vzhledu u té danné zbraně? Zdá se mi to i logické. 
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 10:51 25. Oct 2010 |
|
|
Ja zkoušel božskou sekeru (ta z kramku pro vyměnu itemu +4) a nejde dát pryč efekt ohně ani měnit vzhled jiný než základní nwn. Bylo by super tam přidat i ty CEPové vzhledy.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 13:04 25. Oct 2010 |
|
|
Neviem ci je vobec mozne dat prec efekt ohna (alebo ineho elementu) u zbrane, ktora ma zranenie elementom viac ako 1k4 alebo 1k6 - myslim, ze to aj toolset nastavuje napevno. Maximalne to ide aj v toolsete zamenit za iny efekt, co je zas nelogicke aby zbran s napr. ohnivym zranenim vyzerala ako zbran s elektrickym zranenim.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 13:40 25. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Je to nastavením barvy. Některá barva povolí jen něco atd. Mam to odzkoušený... Zkuste si tu zbraň nejdřív udělat v toolsetu, a pak se podle toho orientovat ve hře. Je to jednoduchý 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 02:05 30. Oct 2010 |
|
|
Tak jsem přišla o meč díky chybce při změně vzhledu na kovadlině v dílnách.V prvním kole změny vzhledu jsem objevila vzhled č. 1-23 tuším. Z toho jsem si vybrala vzhled číslo 6 a dala zapamatovat.Zbraň se uložila s takovým a makovým číslem.Poté jsem si to ale rozmyslela a chtěla si to prohlédnout ještě jednou a dát třeba jiný vzhled zbraně té samé věci.Už mě to ale pustilo pouze na vzhledy 1-6,přičemž předtím zvolená 6 byla jiná (rozuměno měla jiný tvar).Dala jsme tedy původní vzhled a co se nestalo?Zbraň jednoduše zmizela z inventáře,z kovadliny,z ruky postavy.Výpis mi napsal že jsem o zbraň přišla.Mám screen.Ale jaká to byla zbraň screen nemám a jelikož DM v nočních hodinách bylo k nezastižení a zbraň nepatří mezi ty,které bych měla oplakávat nebudu otravovat s navrácením o náhradu.Chci jen upozornit ostatní hráče na tuto možnou chybku.Neboť ne každá zbraň je neoplakatelná.Nevím čím to je,snad jen velmi pozorně vybírat vzhled který potvrdíte. 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 01:37 01. Nov 2010 |
|
|
Vzhledy se taky daji menit pomoci zmeny barvy. Rozumej tomu tak ze vzhled č.6 barvy č.1 je jiný. než vzhled č.6 barvy č.8
Alespoň tak to je v toolu a dle me stejna "chybka" bude i tady.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 09:22 30. Nov 2010 |
|
Joined: 12:24 05. Nov 2010 Posts: 20 Location: Ústí nad labem
|
Já mám pro změnu problém s lukem a to jsem barvu neměnil... projížděl jsem u dlouhého ořechového luku skiny zhruba od 15. skinu dál, kolem 19.(20.?) mě to hodilo k prvnímu, ale zpět už to nešlo, stejně tak se nemůžu dostat dál, než k desátému skinu.
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 02:25 28. May 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj,
dnes ve 2 ráno jsem si měnil zbroj a v tom přišel restart. Po restartu zbroj zmizela s inv.
Prosím o pomoc a vrácení zpět.
account: 888888 jméno: GadusH
Děkuji JF
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 18:19 28. May 2011 |
|
|
Provádět změny vzhledů těsně před restartem je známka, abych tak řekl.. mdlého uvažování. Pochopím když server nečekaně spadne, ale restart ve 2:00 je každej den.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 19:43 28. May 2011 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 20:19 28. May 2011 |
|
|
Nic proti; to se může stát každému. Jen je pak těžké považovat to za ztrátu způsobenou chybou serveru.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 15:53 30. May 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
DenGrasse wrote: Nic proti; to se může stát každému. Jen je pak těžké považovat to za ztrátu způsobenou chybou serveru. Ahoj, je to moje chyba. Hraju na Thalii chvilku a nevím kdy probíhají restarty (navíc myslím, že ani nepřišlo upozornění před restartem, ale nevím jistě..) Pokud je to problém vyřešit, mám prostě smolíka  Děkuji za zpětnou odezvu. Zatím....J_F
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 15:55 30. May 2011 |
|
|
Můžeš zkusit poprosit nějakého DM ve hře, třeba se ustrne. Jako nárokovou věc bych to neviděl.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: vzhledy zbraní Posted: 13:59 05. Jun 2011 |
|
|
Miell wrote: No jo, to je fakt.. nováček si to ale nemusel uvědomit  Zaprvé to nemusí vědět a za druhé pokud servr někdy před tim spadl tak restart v noci neni hlášen. Což občas zastihlo nepřipravenýho i mě, protože ve hře si málokdy hlídám i čas pokud někam nespěchám:)
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|