ahoj mam takovou otazku zjistoval jsem to ic ve hre od postav ale nikdo netusi kde by mohl byt trener bojovnika pro lvl 19 a vys a pres ooc sem se dozvedel ze mozna neexistuje ze si lvl nastavovali pomoci dm tak se chci zeptat jestli je to pravda nebo mam dal hledat diky
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
Salyr wrote:
ahoj mam takovou otazku zjistoval jsem to ic ve hre od postav ale nikdo netusi kde by mohl byt trener bojovnika pro lvl 19 a vys a pres ooc sem se dozvedel ze mozna neexistuje ze si lvl nastavovali pomoci dm tak se chci zeptat jestli je to pravda nebo mam dal hledat diky
hledej dál
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
tak skveli kvuli hledani ucitele jsem prisel o lvl diky tomu ze pri patrani jsem chcipl a muzu hrabat 5K exp znovu
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
tohle ti nikdo neřekne, prostě hledej.. kdyby trenéři nebyli úmyslně rozházeni po Thalii tak by se někde vypsali.. první levli bojovníka tě naučí kde jakej trenér, ale nad 19 už se stáváš epicem a to už kde jakej Franta z Ivory neumí
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum