|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rotona
|
Post subject: Výměna Itemů Posted: 16:05 02. May 2010 |
|
|
Četla jsem to oznamení o "Výměně přesílených itemů" a moc to asi nechápu , ale i tak vyděla jsem ve hře na starých hráčích hoodně silné itemy ale pokud to chápu dobře chcete mi sebrat i moje boty +5 - TAK to teda ne , já si je zasloužím , snažila jsem se jak blbá .... (tady byl dlouhý text který jsem taději smazala) . DM se mnou bude chodit do prahvozdu? Protože mne tam pak všechno sežere .
Neumím si ani predstavit jak bude probihat vyměna, ted sem vyrobila luk za 130 000 a to mi ho hned seberete ? a date mi za nej co? Peníze ? A bude co za ty peníze koupit? Nebo peníze ztratí cenu ? Proběhne Devalvace? No Revalvace určitě ne !! To zase budou v obchodech jen nahodné Itemy? Jako štíty a meče? To bude pred obchody zastup nahatych postaviček vyčkávajících zda-li něco dostanou? Jsem proti DEVALVACI to už raději malý WIPE - neboli častečný kdy zustanou postavam expy ale itemy a peníze zmizí, alespon by to bylo pořadne a poctivé.
- PS : Předpokladám že se na mne ted DM naštvou a proto Vás ujištuji že Vás mám skutečně všechny velmi ráda.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:31 02. May 2010 |
|
|
Taky mám v tomhle ohledu dotaz: Je nutné měnit equip u postavy, za kterou už pravděpodobně nebudu hrát (případně jenom na dokončení questu)?
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:32 02. May 2010 |
|
|
Částečný wipe by nebyl spravedlivý ani trochu. Vidělají na tom akorát nové postavy, třeba já. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:32 02. May 2010 |
|
|
Neboj se Rotonko škodná nebudeš, koupíš si dost dobré věci. Sice ne tak dokonalé, ale co sem viděl ty obchody, tak to jde. neboj 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:33 02. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
rotona wrote: Četla jsem to oznamení o "Výměně přesílených itemů" a moc to asi nechápu , ale i tak vyděla jsem ve hře na starých hráčích hoodně silné itemy ale pokud to chápu dobře chcete mi sebrat i moje boty +5 - TAK to teda ne , já si je zasloužím , snažila jsem se jak blbá .... (tady byl dlouhý text který jsem taději smazala) . DM se mnou bude chodit do prahvozdu? Protože mne tam pak všechno sežere .
Neumím si ani predstavit jak bude probihat vyměna, ted sem vyrobila luk za 130 000 a to mi ho hned seberete ? a date mi za nej co? Peníze ? A bude co za ty peníze koupit? Nebo peníze ztratí cenu ? Proběhne Devalvace? No Revalvace určitě ne !! To zase budou v obchodech jen nahodné Itemy? Jako štíty a meče? To bude pred obchody zastup nahatych postaviček vyčkávajících zda-li něco dostanou? Jsem proti DEVALVACI to už raději malý WIPE - neboli častečný kdy zustanou postavam expy ale itemy a peníze zmizí, alespon by to bylo pořadne a poctivé.
- PS : Předpokladám že se na mne ted DM naštvou a proto Vás ujištuji že Vás mám skutečně všechny velmi ráda. Hehe malý wipe mě pobavil  Bud velkej nebo žádnej( já jsem pro žádnej).. A já myslím že todle měnění je lepší. Navíc určitě nebudeš sama koho teď v prahvozdu sežerou
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:35 02. May 2010 |
|
|
neboj, jde hlavne o vyluxování itemu s pouzitim/den a preboostenych itemu, o kterých se i predem mluvilo ze pujdou pryc. Boty +5 mi byly taky schváleny takže pokud v nich nemáš jeste treba +5 síla tak ti zustanou. Pokud v nich nejaky bonus máš, tak si je holt jen vymenis za obyc +5. Niceho se nebojte, hlavne komunikujte s DM a vse dobre dopadne, já osobne jsem s vymenou spokojen, sice nemam zadny bonus k odolnosti a prisel jsem o prsten neviditelnosti, plast lepsiho utociste, simitar za 350k, atd, atd, atd... ale byla mi ucinena nahrada v penezich a hned na miste jsem si mohl vyluxovane veci vymenit za nove ekvivalentni. Dobra prace teame, už to chtelo....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:49 02. May 2010 |
|
|
nepochopil jsme co presne se meni...
soucet bonusu se mysli pouze vlastnosti nebo i OC? meni se vsechny zbrane? mam +3 zbran ocarovanou elektrikou... je potreba ji menit?
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:52 02. May 2010 |
|
|
Taky jsem pro změnu, ale z tohodle jsem ted trochu nervozní, páč to vypadá, že s potvorami za 1xp budu svádět vyrovnáné souboje a pak mě sfoukne low zaklínač, který ted bude asi celkem king, a pošle mě třeba o 2 měsíce zpět. Ale důvěřuji dm teamu, že ví co dělají a klady převáží.
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 16:55 02. May 2010 |
|
|
Mno nastává vláda mágů... Kazdej bude nosit jenom spodáry a dreveny klacky 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:18 02. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
To vypadá že jako Mág přijdu asi o svoji hůl s předtuchou a pláštěm a na kouzla(2 a 2 použití za vyspání), o háv očí, co dává Tsko(1pouziti za vyspani), nepletu-li se?
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:19 02. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nepleteš se v obchodech už je ta samá s 50 nábojema myslim
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:21 02. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dečka wrote: Nepleteš se v obchodech už je ta samá s 50 nábojema myslim Takze 9k za pouziti jednoho kouzla. Mno to bude velice zajimave.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:26 02. May 2010 |
|
|
Ony už jou dobít ty náboje? A kde?
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:30 02. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Doslechl jsem se, že zámysl s dobíjenim tu je, ale tady asi Necroo podělil 450/50 a to ještě špatně, protože tady stojí dva náboje použití 
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:37 02. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dečka wrote: Doslechl jsem se, že zámysl s dobíjenim tu je, ale tady asi Necroo podělil 450/50 a to ještě špatně, protože tady stojí dva náboje použití  No jestli to je tedy při starym ze hul za 450k. A zustali ji dve kouzla (predtucha a stít na kouzla) a kazde z nich ma 50naboju, tak pak 4500gp za jeden naboj. Coz je vyhodne a koupim si asi naky do zasoby  - nez pak cekat na spawn u dobrodruha.  Edit: "dva naboje pouziti" ze jako kdyz pouziji predtuchu tak mi to z 50 skoci na 48 pak na 46? Sem se koukl na tvuj prispevek a neni mi zcela jasne jak to chapat. Jinak pokad to tak je, tak nechapu proc to tak je. Aby to kouzlo stalo 2naboje.
|
|
Top |
|