|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: PLECHthálie Posted: 09:11 29. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Zdravíčko, národe Thalijský  Tak co? už se všichni dali na tu správnou cestu? Hrajou se už jen plechovky?
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 09:45 29. Oct 2010 |
|
|
Hm? Jak jsi na tohle přišel?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 10:05 29. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
zachy wrote: Hm? Jak jsi na tohle přišel? trefil nebo přišel?  To, že Thalie pro mě byl ideální servr, jsem už kdysi psal (možnost volby na co mám chuť...osamoceně si jít dung nebo si pokecat "na trhu" nebo sehrát nějaký příběh, prostě jsem si to mohl zvolit). Místo, kam vedly pozdější úpravy jsem taky ze slušnosti popsal opisem, abych nebyl vulgární:) Míra represí, škrtů a velké snížení možností pro postavu, přesáhla pro mě přijatelnou mez. Čekal jsem, že po nějaké době začne působit u týmu Thalie nějaká sebereflexe, ale ono ne. (Přijímání kritiky, konstruktivní kritiky, taky nepatří zrovna k silné stránce "místních") Dám příklad: snížení DMG na jednoručkách? Dobře, chápu zmírnění (zdecimování) předmětů pomáhající povoláním, které vyloženě potřebují více vlastností? No, ještě chápu, nemáte rádi mnichy, všiml jsem si spam srážení v mnoha lokacích (nejabsurdnější považuju srážení pralesních zmijí, to musel někdo fakt uletět), to jednoduše odrovnává všechny dextery (máš maxovaný výcvik, máš feat i epic feat na výcvik? máš ve výbavě výcvik? A pořád tě sráží? no a co, choď v partě  ) když jsem si pak říkal, že třeba máte pravdu a že třeba se pletu já, rozjel jsem si barda wara a hle, nic ze změn se mě ani trošku nedotklo. Bard si maxuje sílu a odolnost za předpokladu vyšší charismy a je v pohodě. Vybavení nádherné i s redukcema, o kterých si dextař jen sní a je prostě vysmátej... ¨ takže proto jsem se zeptal na tu PLECHthálii, jedionečný a perfektní svět, jehož změny vedly jen k podpoře hraní 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 10:18 29. Oct 2010 |
|
|
Možná na tom něco je, ale třeba já s mým mnichem nemám problémy zvládat dungy stejné úrovně. Souhlasím, plechovky tu jsou celkem zvýhodněny oproti dexařům, ale dexař nemusí bojovat na blízko aby ho srazili že?
PvP (plech proti dexterity) - Na stejné úrovni stačí mít dostatečně vysoké OČ a nějaké to % skrytí a už se dá hrát
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 10:21 29. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Že vás to furt baví rozebírat systém a další takovýhle... kdo má jakej dmg, proč má tohle a takový AC a bla bla bla... to se vám fakt divím, NEzávidím, ale jen se divím, vždyť to musí bejt hroznej opruz.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 10:56 29. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
de Aers wrote: Že vás to furt baví rozebírat systém a další takovýhle... kdo má jakej dmg, proč má tohle a takový AC a bla bla bla... to se vám fakt divím, NEzávidím, ale jen se divím, vždyť to musí bejt hroznej opruz. a víš ty co? nebaví...nerozebíral jsem nic, když jsem si mohl v klidu hrát a rozhodovat se, co udělám...nerozebírám, co má jaké DMG a AC, ale možnosti postav..taky bych si radši hrál, ale tak nějak za plechovku nechci a za dextrovku...viz výše spíše šlo o to, dát si odstup, pozeptat se pak pár lidí, co tu hrají dextaře na blízko a udělat si závěr. Takže, ať žije PLECHthálie
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 11:42 29. Oct 2010 |
|
|
černý vlk wrote: de Aers wrote: PLECHthálie Tak spousta jiných serverů tak ,,omezená" není ne ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 12:00 29. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
de Aers wrote: černý vlk wrote: de Aers wrote: PLECHthálie Tak spousta jiných serverů tak ,,omezená" není ne ?  zajímavý argument...když bys měl někde na Zemi unikátní místo, třeba nějaký přírodní úkaz, který by lidé zničili...vztekal by ses, nechápal bys proč. A oni by ti na to řekli tvou větu: "tak na spoustě jiných míst se tyto úpravy nekonaly, ne?"..asi by tě to jako argument nepotěšilo 
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 14:49 29. Oct 2010 |
|
|
To máš bez pochyby pravdu, ale furt mi přijde jako pitomost se vztekat kvůli nějaké počítačové hře 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 15:03 29. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
de Aers wrote: To máš bez pochyby pravdu, ale furt mi přijde jako pitomost se vztekat kvůli nějaké počítačové hře  teď máš zase pravdu ty  je to pitomost  Vztekal jsem se hlavně kvůli času, který jsem do té hry vložil a který vyletěl komínem...myslel jsem si, že když budu hrát podle pravidel a nebudu kazit hru ostatním (sem tam se podle chutí zúčastním výprav či dění ve světě), nebude v ničem problém, ale ono se ukázalo, že jaké povolání jsem začal hrát, to se zkrouhlo (ať už mnich nebo pak lehce i zaklínač (rakša)), tak co by sis myslel pak ty? Jistě, mohl bych si udělat drsnou plechovku, ale tak nějak mě tyhle buildy prostě neberou..nejsou tak elegantní
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 16:52 29. Oct 2010 |
|
|
Nechápu smysl tohoto flejmu, nikdo se na nic neptá, nikdo na nic neukazuje, jen se omílají jakési bludy a teorie. Flejm pochopím, když jde o něco nad čím se dá zamyslet a uvést protipóly problému. Tohle je jen jakýsi SPAM, nemá to ani hlavu a ani patu. Prosím, od tohodle je tu sekce SPAM, kde si řešte opravdu vše co nemá smysl. Děkuji.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 17:14 29. Oct 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: Nechápu smysl tohoto flejmu, nikdo se na nic neptá, nikdo na nic neukazuje, jen se omílají jakési bludy a teorie. Flejm pochopím, když jde o něco nad čím se dá zamyslet a uvést protipóly problému. Tohle je jen jakýsi SPAM, nemá to ani hlavu a ani patu. Prosím, od tohodle je tu sekce SPAM, kde si řešte opravdu vše co nemá smysl. Děkuji. 1) příspěvek je veden jako otázka 2) jde o zamyšlení se, zpětnou vazbu dávnějších změn 3) protipoly tady zaznívaly kdysi, netřeba znovu 3,5) ..aneb když se ti něco pořád nelíbí, drž hubu a krok? díky, nechci
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 17:18 29. Oct 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Quote: 1) příspěvek je veden jako otázka ne neni, otázka by měla mít slušné provedení, hlavu a patu.. ty jsi jen něco nablil do klávesnice a proto se nediv, že ti nikdo z týmu nevěnuje přílišnou pozornost Quote: 3,5) ..aneb když se ti něco pořád nelíbí, drž hubu a krok? díky, nechci to ti nikdo neřiká, ale ani nikdo nestojí o výkřiky tohodle formátu, napiš svou úvahu normálně jako slušnej člověk a třeba ti to někdo rád vysvětlí nebo se začne věnovat tvému problému
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 18:12 29. Oct 2010 |
|
|
černý vlk wrote: Zdravíčko, národe Thalijský  Tak co? už se všichni dali na tu správnou cestu? Hrajou se už jen plechovky? Pokud je to prostě otázka, pak... Zdravíčko i tobě, človíčku Thalijský. Kdepak, spousta lidí stále hraje i něco jiného. Díky za optání. PS: klidně to můžeme probrat i podrobněji, ale tak jak už zmínili jiní, nezačal jsi právě konkrétně.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 18:21 29. Oct 2010 |
|
|
černý vlk wrote: Zdravíčko, národe Thalijský  Tak co? už se všichni dali na tu správnou cestu? Hrajou se už jen plechovky? Kdepák, většina lidí si dokáže udělat super build z čehokoli, jenom s tím rp se to pořád neslučuje  A když ano, tak to teprve potom přichází ten problém, že si kromě toho rp už nic nezahraješ. Ale musíme brát to co je. PS: Za pravdu (nebo vlastní názor) se bije, takže se radši dám předem na útěk 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|