|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Vyvolavaní Posted: 18:16 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Zdravim zase sem narazil na povolany nestvury a to u karathy jeden byl u zapadni brany a druhy byl hned u hrbitova kousek u alchymisty celkem me stim stvete nevim proc si netrnujete vyvolavani nekde na odlehlem miste ... a na potvorach ktere zvladate jit tam nejaky novacek tak muze kvuli vam lehnlout
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:18 17. Nov 2010 |
|
|
Třeba to byly zatoulané nestvůry z divočiny... 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:21 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
artaxas wrote: Třeba to byly zatoulané nestvůry z divočiny...  no šedi trhači těžko a jeste k tomu s nazvem povolani:)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:40 17. Nov 2010 |
|
|
Být mágem (zlým) tak to vyvolávám všude kde to jen jde  (byla by prča jít spát do pokoje kde je v hidu nějaká potvora)
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:50 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
zachy wrote: Být mágem (zlým) tak to vyvolávám všude kde to jen jde  (byla by prča jít spát do pokoje kde je v hidu nějaká potvora) jo to sice je ale dkyz si vemes ... takhle kdyz je to blizko mest .. a nebo primo u mesta kdej sou strazny .. a hlavebn se tam pohybuji lvly kterou tu potvoru nedaj je celkem demence:)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:54 17. Nov 2010 |
|
|
Kdyz ses zlej a chces rozsevat zlo, tak logicky das prisery tam, kde zpusobej nejvetsi skody. Kdybys je daval nekam kde pobihaj epicove a ty vis ze je daj na jednu ranu, tak bys asi nebyl moc mágem, bo bys trochu postrádal té inteligence Tím neříkám že je dobré dávat summony za přechody, ale taky jsem se s tím už setkal, kdy byli takhle třeba 2u sebe vyvolaný. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:57 17. Nov 2010 |
|
|
"Na Thalii máš možnost setkat se s příslušníky různých ras a potkat strašlivé nestvůry obývající zapadlé části. Objevuj, co skrývají staré hvozdy, zapadlé končiny, tajuplné kobky a další zajímavá místa. Při tom můžeš naleznout poklady, zlato či dokonce bájné artefakty. Ale buď na pozoru dobrodruhu, mnoho takových jako ty nalezlo smrt při průzkumu těchto nebezpečných končin, ač byli varováni!" Takže vlastně všichni byli (OOC) varováni  Navíc počítat jenom s potvorama, který se v lokaci spawnujou je nuda. Vyvolat mantikoru v jezevčím doupěti... proč ne? Tak tam nemá chodit 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:01 17. Nov 2010 |
|
|
Ci uz vyvolane silne prisery alebo poukladane epicke pasce v lokaciach kde je predpokladany hlavne vyskyt low lvl je riadna ubohost. Si predstavte ze sa nalogujete do hry ako novacik a so svojou novou postavou vystrcite nos do lokacie urcenej pre low lvl a tam vas sejme epicky vyvolany alebo epicka pasca, proti ktorej nemate ziadnu sancu a nijako vasu hru neobohati.
Bavila by vas takato hra? A to nema spolocne nic s tym ci ma clovek zleho maga a chce rozsievat zlo, alebo aku ma inteligenciu postava - je to ciste o ubohosti daneho hraca. Byt DM a vidiet to, tak bez pardonu schytate DM kill.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:12 17. Nov 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Není problém 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:24 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
zachy reknu to takhle  je to u bran mesta(jedna byla primo u zdi do mesta) a druha byla u hrbitova kde je alchymista a prakticky se da rict ze tam jeste stale videj straze tim padem je to humus na vic karatskly hrbitov je jeste jak stak pro lovka ja tam chodil na nejaky devatym lvlu ani ne ale trhace bych na 9 fakt nedal  nevim co je za problem se sebrat a jit treba k majaku ... ci nekde u plazi a nebo v krynu tam uz tak lov lvl nechodej
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:29 17. Nov 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
sem koukal že i ve stokách v lokacích pro low jsou rozházený pastě kde nebyli.. sice slaboty který si můj lowík pokotil, ale pokud to dělá hráč tak je to docela prasečina, čekal sem aspon nějakou interakci ale ty pastě tam byli jen aby zabili..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:30 17. Nov 2010 |
|
|
sendys wrote: zachy reknu to takhle  je to u bran mesta(jedna byla primo u zdi do mesta) a druha byla u hrbitova kde je alchymista a prakticky se da rict ze tam jeste stale videj straze tim padem je to humus na vic karatskly hrbitov je jeste jak stak pro lovka ja tam chodil na nejaky devatym lvlu ani ne ale trhace bych na 9 fakt nedal  nevim co je za problem se sebrat a jit treba k majaku ... ci nekde u plazi a nebo v krynu tam uz tak lov lvl nechodej Tak pokud to je někde u města, tak to je pak špatný, ale mimo město? Proč ne? Co se týče pastí ty bych trestal to ano, ale nevidím důvod proč trestat vyvolávání potvor někde mimo. Vždycky má ten hráč možnost se otočit a jít zpět.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:30 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
lidi jsou na pest stimhle .... nechapu jak je muze napadat vyvolavat hlavne u brany u mesta ..
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:41 17. Nov 2010 |
|
|
Když jsem zkoušel jet postavu vyvolávače tak jsem tenhle problém řešil. Učil jsem se vyvolávat a výsledkem toho byli desítky nepřátelských npc. Když jsem to zkoušel daleko od městta nebo někde mimo tak jsem to vždycky nějak podělal a umřel.
U městské brány je jistota že ten "nepovedený pokus" sejme stráž.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:45 17. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Shaman88 wrote: Když jsem zkoušel jet postavu vyvolávače tak jsem tenhle problém řešil. Učil jsem se vyvolávat a výsledkem toho byli desítky nepřátelských npc. Když jsem to zkoušel daleko od městta nebo někde mimo tak jsem to vždycky nějak podělal a umřel.
U městské brány je jistota že ten "nepovedený pokus" sejme stráž. omg a facku nechces ? straz ho sejmout taky nemusi bugne povrazdi straz a pak vse co projde okolo mate skouset ty co zvladne te a ne vyvolavat o 2 lvly vyzsi 
|
|
Top |
|