|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Cyprian
|
Post subject: Nejde nosit balíky Posted: 15:40 07. Dec 2010 |
|
|
Přijdu k libovolnému NPC a zeptá mse ho na to zdá má balík k doručení. Řekne že má balík z Y do X za Z penez a mam to no Bž času. Problém je v tom, že nabizi jen 1. Hm tak treba priste, nemuzu si ho tim padem od nej vzit a dorucit.
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 15:42 07. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, každé NPC chce odnést vždycky jen jeden balík do jednoho místa. Další chce odnést zas po nějaké době. To není závada, ale cílená vlastnost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 15:43 07. Dec 2010 |
|
|
Vzhledem k tomu ze mam level 2 a zadny balik jsem jeste neodnesl tak je to divne
//edit: Abych to uvedl na pravou miru, NPC nerika ze nema zadny balik, reken mi ze ho ma, ale pakse chova jako kdyby ne, tak je bdu chyba v tom co rika, nebo v naslednem menu
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 16:03 07. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
V podtemnu, alespoň co se psalo, nejsou balíky ještě zcela funkční, projdi si sekci bugy, mám pocit že tam jsou vypsaná npc která v podtemnu nefungují. Nepamatuji si je, podtemno moc nesleduji.
A ještě malý dodatek k tomu že tys žádný balík neodnesl. Mohl ho odnést někdo jiný, není to pro každého hráče jednotlivě, zkrátka npc má balík a když ten balík někdo odnese, jiní hráči mají smůlu.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 16:15 07. Dec 2010 |
|
|
Zkus popsat u jakého NPC to špatně funguje. V jaké lokaci? Co přesně má NPC v rozhovoru? Neříká NPC třeba že nemáš dost peněz na zálohu za balík?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 16:21 07. Dec 2010 |
|
|
Cyprian wrote: Přijdu k libovolnému NPC a zeptá mse ho na to zdá má balík k doručení. Řekne že má balík z Y do X za Z penez a mam to no Bž času. Problém je v tom, že nabizi jen 1. Hm tak treba priste, nemuzu si ho tim padem od nej vzit a dorucit. Myslím, že chyba je v tom, že nemáš dostatek peněz abys složil zálohu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 18:17 07. Dec 2010 |
|
|
V podtemnu balíky blbnou, ví se o tom dlouho, Nomis to měl v úkolníčku už před dvěma roky - stále nedoděláno. Je tam spousta NPC kterým nelze doručit balík, i když je najdete. Jsou tam NPCčka, které tvrdí že balík mají, ale nakonec ti ho nedají, občas máš doručit balík neexistujícímu NPCčku. K tomu všemu je to oproti povrchu za směšné peníze. Pokud se někomu chce, může se pokusit sepsat všechny NPCčka který balíkujou a nějaký scripter (vážně netuším kdo) to může zkusit dát dohromady... Ale je to opravdu dlouhá práce, některý NPCčka co Balíkujou nemají ani nastavené jiné jméno či barvu jména, prostě se tváří jako obyčejný drow/duerg/svirf, takže toho klikání je tak na týden... Dlouhodobý stav je v podtemnu na úrovni: nebalíkuje se, i u těch NPC co fungují to vynese jen pár zlaťáků, a je rychlejší i výnosnější prostě vyjít před město a sebrat z prvního kontejneru poklad, který má stejnou hodnotu, ne-li vyšší než případný balíkovací výdělek...
Varianta A: OK, nebudu balíkovat, raději to nalootím Varianta B: Chci se zasloužit o změnu, sednu k PC a budu týden sepisovat do přehledné tabulky kde jaké NPC je a zda jako balikař funguje či jakou má chybu, udělám to v přehledné formě a pošlu teamu či se sám pokusím o přescriptování...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 18:31 07. Dec 2010 |
|
|
K tomu podtemnu jen. Jak tam je balíkování nastaveno ted, tak se dá nabalíkovat 2.000gp kdyz obehnete vsechny npc. S tim ze casem prichazita na nova a nova dalsi. + jak bylo jiz zmineno, tak nektere nefunguji. Sic je to za pakatel, ale na prvníich 3.levlech to je dobrej přívydelek. Práce na hodku a půl reálu to vse obehnout 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 18:37 07. Dec 2010 |
|
|
Tak, diyk za reakce, zaverem jsem zjistil asi to, ze balikvoani mi funguje, ale jen u nekterych NPC, takže to bdue tim že dané NPC prostě nefachá. Konkretně to byl uředník v akademii v podtemnu a pak jedno NPC na Starem trhu. Balikovat budu, takže příapdné chyby zaznamenám
Jinak nutno rict ze je za baliky vazne kulovy oproti povrchu, na druhou stranu je relativne bezpecne a nemusi se kolem mobu. Takze nizsi odmena ej pochopitelna, i kdyz tak jak je to ted, je trochu extrem
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 18:54 07. Dec 2010 |
|
|
Zkus prosím kdyžtak přesně popsat jaké NPC v jaké lokaci nefunguje, pokud to už není zapsáno. Díky.
|
|
Top |
|
Torquatus
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 19:49 07. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Určitě nejde doručit balík obchodníkovi v lokaci Dolní Hagol - šípař. Vůbec nemá dialog pro balíky...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 20:10 07. Dec 2010 |
|
|
jo, je fajn že napíšete jedno NPC, ale systémově je dle mě pro scriptera daleko užitečnější soupis všech NPC a u každého napsáno funguje/nefunguje - co... Takhle Kucik upraví jedno NPCa za týden řešíme druhý, za další třetí, atd... Beru iniciativu, beru jako chuť pomoct, jenom když už tak už no...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 20:11 07. Dec 2010 |
|
|
Torquatus wrote: Určitě nejde doručit balík obchodníkovi v lokaci Dolní Hagol - šípař. Vůbec nemá dialog pro balíky... Ale jde, jen to neni šípařovi, ted si nejsem jist zda vubec je napsano ze to je pro šípaře, je tam ještě jedno npc s ním, řemeslník, nebo tak někdo, zkus jeho 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Torquatus
|
Post subject: Re: Nejde nosit balíky Posted: 20:46 07. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zkoušel jsem ho doručit všem co tam jsou. Marně.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|