Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:15 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 86 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Stížnost na DM adepta de Aers
PostPosted: 18:33 11. Dec 2010 
Rytíř
 Profile

Takže, jelikož už je to potřetí, co se tento DM adept zachoval jako naprostý neznalec, musím sem napsat, prosím aby se k tomu vyjádřili pouze poškození a POUZE DM team, nehodlám tady z toho mít žádný pitomý flame.

Stežuji si přímo na něj, vzhledem k jeho vlastním "pohledům" na RP. Tím myslím, že stráže pravděpodobně jsou od toho, aby se do nich vtěloval, buzeroval ostatní, ale když mají dělat práci, radši se na to vykašle.
Další věcí, je bezdůvodní obviňování z volání o pomoc tellem.
Stejně tak i naprosté ignorování RP ostatních postav a žvatlání si svého stále dokola, aniž by byl ochotný poslouchat co kdo vlastně říká.

Neni to stížnost ve stylu "seberte mu post DM adepta". Naopak, chci aby si dotyčný uvědomil, že když už je DM, nemůže se chovat jako prase a na ostatní kašlat.
Že jenom proto, že má DM post, tak je bůh a ostatní se mu budou podrobovat, jinak skončej nadobro.

To je vše, děkuji.

Edit: Ono vysmát se někomu, že je blbej vesničan, když má dům na náměstí, bojuje proti zlu (a to je velmi dobře známo, že má mnoho zásluh), je taky trošku hloupé.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers
PostPosted: 18:44 11. Dec 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Stiznosti na DM se vetsinou pisou Rejtymu, ale chces-li to resit verejne, prosim.

Pokud si na neco stezujes, uved konkretne na co.

Czech_Luthor wrote:
Tím myslím, že stráže pravděpodobně jsou od toho, aby se do nich vtěloval, buzeroval ostatní, ale když mají dělat práci, radši se na to vykašle.

Ano, DM se jednaji za NPC ve svete, tedy i za straze. Pokud mas konkretni problem s tim, co DM za straze udelal, nebo naopak neudelal, napis to konkretne.

Czech_Luthor wrote:

Pokud jsi uprostred dungu a ve hvezdickach *vysles ptaka* aby nasel a privolal tveho kamarada, je to OOC volani po tellu, at tomu rikas jakkoliv.

Czech_Luthor wrote:
Stejně tak i naprosté ignorování RP ostatních postav a žvatlání si svého stále dokola, aniž by byl ochotný poslouchat co kdo vlastně říká.

Pokud narazis na tve RP, kdy jsi prosazoval, ze mas kridla nerozeznatelne skryta pod plastem, tak kridla opravdu nejdou skryt. Bylo to diskutovano uz mnohokrat. Ber to jako pravidlo.

Spise by ses mel zamyslet nad svym jednanim. Priznam se, ze hlasky typu ,,Nebudu se o tom hadat, proste to vim lip." Me rano opravdu pobavily. :lol:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 18:48 11. Dec 2010 
Rytíř
 Profile

Taky sem něco připíšu . Můžu si dovolit říct , že horší RP sem snad v Thalii za 2 roky co jí hraji ještě neviděl.
To , že my hráči se snažíme udělat nejakou menší akci je v celku dobré , ale mnohem snažší by to bylo , kdyby nám DM v tom napomáhaly , a dělaly to nám zajímavější. Místo toho , aby uráželi a shazovali naše postavy jen kvůli tomu , že mají vylepšené a silnější NPC. ( tohle je přímo k DM adeptu Aers) Jak se již zmiňoval Fall , tak podle mě stráže ve vesnici , a okolo vesnice jsou k tomu , aby řešily různé přepadení (což bylo v tomhle případě) výtržnosti a tak dále , a ne k tomu, aby Falla, za to že jim najde "zlouna" tak místo probrání a poděkování za chycení ho ještě zmlátí ... Myslím si že tohle bylo dosti přehnané a více k tomu snad dodávat nebudu.

PostPosted: 18:52 11. Dec 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Mily Fallione,

byl jsem u cele situace a pokud jde o Poustni psi, tak ti jednali zcela adekvatne, zkus si o nich nejprve zjistit neco IC a teprve pak se zacni divit, proc s vami vybehli. Diky za pochopeni.

Edit: to plati i pro ostatni, Poustni psi nejsou v zadnem pripade "straze".

PostPosted: 18:54 11. Dec 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

XŠevyX wrote:
...

1. Nebyl do De Aers.
2. Ty NPC, se kterymi jste meli tu cest nejsou straze. I kdyz pominu, ze pri vami vychvalovanem RP ani netusite, proti komu stojite, tak ty NPC to maji napsane nad hlavou.
3. Tyto NPC skutecne nemaji v popisu prace, jak pises, ,,aby řešily různé přepadení (což bylo v tomhle případě) výtržnosti a tak dále".
4. O sile tech NPC se toho dost povida v IC sekci, takze je vase hloupost, s kym jste se dali do boje.
5. Osobne bych vas pri predvedene tuposti rozhodne nenechal takhle vyvaznout.

PostPosted: 18:56 11. Dec 2010 
Rytíř
 Profile

kucik wrote:
Stiznosti na DM se vetsinou pisou Rejtymu, ale chces-li to resit verejne, prosim.

Pokud si na neco stezujes, uved konkretne na co.

Czech_Luthor wrote:
Tím myslím, že stráže pravděpodobně jsou od toho, aby se do nich vtěloval, buzeroval ostatní, ale když mají dělat práci, radši se na to vykašle.

Ano, DM se jednaji za NPC ve svete, tedy i za straze. Pokud mas konkretni problem s tim, co DM za straze udelal, nebo naopak neudelal, napis to konkretne.

Czech_Luthor wrote:

Pokud jsi uprostred dungu a ve hvezdickach *vysles ptaka* aby nasel a privolal tveho kamarada, je to OOC volani po tellu, at tomu rikas jakkoliv.

Czech_Luthor wrote:

Pokud narazis na tve RP, kdy jsi prosazoval, ze mas kridla nerozeznatelne skryta pod plastem, tak kridla opravdu nejdou skryt. Bylo to diskutovano uz mnohokrat. Ber to jako pravidlo.

Spise by ses mel zamyslet nad svym jednanim. Priznam se, ze hlasky typu ,,Nebudu se o tom hadat, proste to vim lip." Me rano opravdu pobavily. :lol:

Dobrá, zkusim ti to vysvětlit, jestli to teda hodláš pochopit.
1) To, že mají stráže řešit problémy, jako je přepadení, vraždy atd. ví snad každý. Naopak dnes jsem byl svědkem toho, jak mě doslova poslali tam kam slunce nesvítí a ještě mi za to rozbili hubu.
2) Pokud tedy vyhraju boj, nejde o nic jiného než o sehnání svědků, pošlu dopis po sokolovi, kterého má moje postava (mimochodem hraničář) pořád při ruce, tak je to OOC? Jak tedy myslíte.
3) Nikdy jsem neřekl, že jsem křídla schoval naprosto dokonale. Ne, napsal jsem že mám mohutnější plášť a pod ním křídla, upozornuji, složená, ne schovaná, což je rozdíl!
Pochybuji, že pan de Aers někdy hrál za Avariela, okřídleného lefa nebo tak, že neví, že může křídly víceméně libovolně pohybovat, jelikož jsou jeho součástí stejně jako ruka nebo noha. Pokud ale hodláte dále jen upozornovat na to, že jsem jen další debilní hráč, co ničemu nerozumí a náhodou si otevřel hubu na člověka, kterej je kamarád a tak dostal DM post, přitom o RP ví kulový, tak prosim pokračujte dál.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

PostPosted: 18:57 11. Dec 2010 
Rytíř
 Profile

kucik wrote:
XŠevyX wrote:
...

1. Nebyl do De Aers.
2. Ty NPC, se kterymi jste meli tu cest nejsou straze. I kdyz pominu, ze pri vami vychvalovanem RP ani netusite, proti komu stojite, tak ty NPC to maji napsane nad hlavou.
3. Tyto NPC skutecne nemaji v popisu prace, jak pises, ,,aby řešily různé přepadení (což bylo v tomhle případě) výtržnosti a tak dále".
4. O sile tech NPC se toho dost povida v IC sekci, takze je vase hloupost, s kym jste se dali do boje.
5. Osobne bych vas pri predvedene tuposti rozhodne nenechal takhle vyvaznout.

Jojo , ale tak i bez pouštních psů , sme šli jako první za gradysty a ti se nám vysmáli že sme vesničané , a že si to vymýšlíme, že klidně sme mohli přepadnout my jeho ....a další urážky...

PostPosted: 19:12 11. Dec 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Vezmeme to z jineho konce. Jakkoliv ti je osoba, na kterou si stezujes nesympaticka, snaz se vyhnout jakyhkoliv osobnich narazek. Tedy nenazyvat jeho zpravy zvatlanim, rikat, ze se chova, jako prase, ze dostal DM post z jakesi protekce a podobne. Je take vhodne odpustit si impertinence typu ,,jestli to teda hodláš pochopit.". Ver, ze pokud po nekom neco chces, neni to nejvhodnejsi forma komunikace.

Nazory na to, jak by se NPC mely a nemely chovat se samozrejme mohou ruznit a pokud si myslis, ze nejednaji podle sve povahy, muzes si takhle stezovat. V tomto pripade ovsem neshledavam skutecne zadne pochybeni v jednani dotycnych DM.

PostPosted: 19:15 11. Dec 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Ehm, ani ten gardista opravdu není obyčejná stráž. Stačilo chvilku sledovat dění podledního roku. Gardista, i když je teď klid, je v podstatě politickej. Představte si to, jako kdybyste za komunistů šli za estébákem a hlásili mu, že vás tenhle člověk praštil do nosu a že teda takhle ne a ať s tím něco kouká dělat...myslím, že byste ještě byli rádi, že jste vyvázli.

Prosím, žadoním...zkuste trošku, trošilinku si sejmout kohoutí hřebínek a přizpůspobit se světu.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

PostPosted: 19:17 11. Dec 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

XŠevyX wrote:
Jojo , ale tak i bez pouštních psů , sme šli jako první za gradysty a ti se nám vysmáli že sme vesničané , a že si to vymýšlíme, že klidně sme mohli přepadnout my jeho ....a další urážky...

Justine ja chapu tvoje rozhorceni, ale gardiste jsou predevsim zoldaci, ne stara dobra armada z dob pred obcanskou valkou. Prosazuji zakon svym zvlastnim zpusobem a s nikym se neparou. Poptej se x-dalsich lidi a ty ti spolehlive reknou, ze gardiste dokazi byt pekne svine :) (az na svetle vyjimky). Jestli drive platilo, ze se o sebe clovek musi umet postarat sam, tak ted to plati dvakrat tolik. Kdyby u toho byli napriklad Rytiri Usvitu, bylo by to vse o necem jinem. Podminky v kralostvi jsou ted trochu hardcore, ale spoustu postav si s tim dokaze poradit. Takze neves hlavu a zatni zuby.

Edit: tak me Zorz predbehl :P

Last edited by Desmond on 19:19 11. Dec 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 19:18 11. Dec 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Prozkoumal jsem logy a screeny které jsou k dispozici.
K chování DM nemám žádné připomínky, snad jen že se chovali k vašim postavám příliš měkce, při obecně známých informacích co jsou zač gardisti a Pouštní psi.

Stížnost shledávám zcela neodůvodněnou.

Co se týče vašeho porušení pravidel ohledně volání tellem o pomoc, Tým projedná jestli bude udělen trest.

PostPosted: 19:20 11. Dec 2010 
Bůh
 Profile

Byl jsem tam, viděl jsem to a bez urážky Falle, trochu přeháníš. Taky mi pije krev že rien dostal na přesdržku ale tak to holt v životě bojovníka chodí. Pokud to s tou stížností myslíš vážně (a ano, jednání gardistů mi taky přišlo trochu podivné, halvně díky tomu že každý gardista jedná jinak podle toho který dm se do něj vtělí), raději nech hlavu trochu vychladnout a pak piš stížnost, jasnou a věcnou, protože zatím jsi akorát DM týmu vynadal a ani jsi pořádně nenapsal za co a to nikdy nepřinese nic dobrého, jen se to zvrtne v hádku, flame a dočasné bany.

Je zbytečné se hádat, jsme lidi a forum máme od toho abychom se domluvili na nějakém výsledku, nikoliv se k němu dohádali.

Pain is temporary. Victory is forever.

PostPosted: 19:24 11. Dec 2010 
Rytíř
 Profile

DenGrasse wrote:
Prozkoumal jsem logy a screeny které jsou k dispozici.
K chování DM nemám žádné připomínky, snad jen že se chovali k vašim postavám příliš měkce, při obecně známých informacích co jsou zač gardisti a Pouštní psi.

Stížnost shledávám zcela neodůvodněnou.

Co se týče vašeho porušení pravidel ohledně volání tellem o pomoc, Tým projedná jestli bude udělen trest.

Takže tedy hraničář nemůže vyslat svého sokola s dopisem jinému hráči ano ..?

PostPosted: 19:26 11. Dec 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Pochopitelně že ne. Bylo to řešeno už mnohokrát.
"Posílání sokola s dopisem", "pozorování panterem jak mě zabíjejí" atd. jsou všechno okecávání OOC jednání.

Nicméně, aby bylo vše regulérní, Tým to projedná jak jsem napsal.

PostPosted: 19:28 11. Dec 2010 
Rytíř
 Profile

DenGrasse wrote:
Pochopitelně že ne. Bylo to řešeno už mnohokrát.
"Posílání sokola s dopisem", "pozorování panterem jak mě zabíjejí" atd. jsou všechno okecávání OOC jednání.

Nicméně, aby bylo vše regulérní, Tým to projedná jak jsem napsal.

Tak , tohle jsem nevěděl , ale dobře domluvte se ....

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 86 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]