|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Olath Deis - Pokoje - reject Posted: 14:34 20. Dec 2010 |
|
|
Hospodskej vyda klic vod pokoje ... po vyspani a odchodu z pokojovy mistnosti uz ale klic nezmizi a mam ho furt v invu.
Nevim jak to funguje teda presne ... vim ze jen nezmizel - do pokoje sem se znova nevracel takze esi se tam da znova spat netusim.
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Olath Deis - Pokoje - reject Posted: 14:36 20. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nájem pokoje je na určitou dobu. Klíč ti zmizí až když skončí pronájem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Olath Deis - Pokoje Posted: 14:38 20. Dec 2010 |
|
|
Už jsem na to taky koukal. Pronajmeš pokoj - dostaneš klíček. Vyspíš se - klíček zustavá. Jdeš třeba creepit, vrátíš se unavenej za tři hodiny realu a mužeš se opět zdarma vyhajat - maš přece klíček. Pravidelný či nepravidelný restart klíček odstraní při loudování. Mě to přijde zajímavý, good job Kuciku.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Olath Deis - Pokoje - reject Posted: 14:58 20. Dec 2010 |
|
|
Pronájem pokoje je na 1 ingame den, pak zmizí. Je to super.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Olath Deis - Pokoje - reject Posted: 16:50 20. Dec 2010 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Olath Deis - Pokoje - reject Posted: 19:36 20. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Takhle to je co já pamatuju, vždycky mi klíč zůstal na celý den. Ale pravda já hraju na povrchu.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|