|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
gargamel
|
Post subject: Expres k Astarotovi Posted: 00:02 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jdeme si s partou v dungu,vyšlápnu past a jak se leknu vrátím se zpátky bohužel to byla opakovačka a dostal jsem další šlehu.Byl jsem vyléčenej aspoň doufám  ale hodilo mě to rovnou dolů místo do mínusu. Může se prosím někdo kouknout na log a zjistit zda to tak bylo a vrátit kdyžtak xp?Pokud ano mohli mě zvednout přes lékárnu. Přikládám screen edit: navíc mi to přijde že se z tý pasti ani nepohnul dál a rovnou se pustila znova
Attachments: |

smrt.jpg [ 199.32 KiB | Viewed 3436 times ]
|
_________________ Blackguard is back,keep away your soul
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 00:40 23. Dec 2010 |
|
|
holt, to s pascou sa stáva  navrch, ak dostaneš istú výšku dmg, tak ťa to rovno zabije .. prosto si dočista, nadobro mrtvý  na vyšších lvloch a u silnejších monstier si na to jedine musíš zvyknúť 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 01:03 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mě je to tak nějak šumák,o xp mi nejde spíš jen jestli se to dá brát jako chyba mě zajímá.Jistě se to nestalo jen mě 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 01:19 23. Dec 2010 |
|
|
Samozrejme, že to nie je chyba  ak si dobre spomínam, tak sa pod nulou odrátava 10 hp, kým postava umrie - samozrejme len v tom prípade, ak postava dostane tak nízky dmg. Ale ak má postava napr 30hp a dostane dmg za 100, samozrejme sa dostáva na hodnotu -70 hp a to znamená v matematike, že: -70 < -10 a teda postava putuje rovno na čajíček k rohatému 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 01:34 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jelito na čele nemám Jachyro,pokud si to pořádně přečteš znovu tak už tohle psát nebudeš.
Díky za komentář ale počkám si na výpis logu
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 02:00 23. Dec 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
prvne si na ni asi slapnul sam a dostal jsi dmg a paralyzu, pak pres ni prebehl tvuj kamos ocivodne a jelikoz ta past dava zraneni do jiste oblasti, takl jsi dostal dmg znova a znova i paru a pokud jsi na to chcipl, tak podekuj kolegovi a projdi si pres dabla
_________________ nwn
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 02:19 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Možná počet příspěvků napovídá začátečníkovi,ale to opravdu nejsem a už ne vůbec tady. Díky za pěkné počtení,ale počkám si edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg 
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 04:12 23. Dec 2010 |
|
|
gargamel wrote: edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg  Soude podle tech casovek bych nerekl, ze byl ten screen delanej hned potom, co jsi zhebnul  Na nic nenarazim, jen konstatuji, co vse lze z toho screenu vycist.
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 09:35 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
To víš když se telluješ s DM o tom jak to mám provést tak ty časovky prostě běžej,ale já vím že vy jste tady všichni nejmoudřejší a team tady ani nepotřebujete,protože na každou otázku která se objeví se najde chytrolín co ví jak to určitě bylo.
Děkuju všem za užitečný spam
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 09:52 23. Dec 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Nenízřejmé o co mu jde?
on má 75 hp...je plně vyléčen.. dostane ránu za 46dmg a další za 33dmg (46+33=79) takže celkový dmg za tu chvilku činí 79
tudiž z toho vyplívá : 75-79= -4
takže jemu jde o to zda neměl lehnout na zem s -4hp a tudíž "teprve" umírat, místo toho ab rovnou umřel jako kdyby měl víc jak -10
tam pak jde o to zda byl vážně vyléčen na plné životy, nebo jestli nebyl zranět třeba jen za par hp
nebo se Gargamelíku pletu?
|
gargamel
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 09:56 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ano, konečně někdo kdo to pochopil.Zda sem byl plně vyléčen prozradí snad log,protože vám to může psát nezraněn a něco maličko z hp přesto chybí.
|
|
Top |
|
Grunk-k
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 10:06 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Sveneld wrote: prvne si na ni asi slapnul sam a dostal jsi dmg a paralyzu, pak pres ni prebehl tvuj kamos ocivodne a jelikoz ta past dava zraneni do jiste oblasti, takl jsi dostal dmg znova a znova i paru a pokud jsi na to chcipl, tak podekuj kolegovi a projdi si pres dabla Až potkáš acidovku plošnou tak dej vědět prosím jo? To Woxa: Nevim co s tim má společnýho nám tady oznamovat, zda to bylo screenlé 4-5 min po smrti nebo hned. To je absolutně nepodstatné. To gargamel: Osobně si myslím, že jakmile si na tu past dupl, tak si měl bejt paralizovanej, protože si neuspěl. Kolikrát já tam stál jak blbeček 2 minuty s wiznou(přesní vám o jakou past jde), než mi to padlo. Podle mě se stalo to, že než hra vyhodnotila že jsi paralizován, tak si díky lagu mohl skočit o kousek dozadu a dupnout na ní znova. To se mi stalo asi 3x už a nikdy jsem z toho nebyl nadšenej  a věc druhá je, že ho to místo -4 hodilo rovnou na -11 a hurá k démonovy. Edit: si mě předběhl 
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 13:15 23. Dec 2010 |
|
|
Grunk-k wrote: To Woxa: Nevim co s tim má společnýho nám tady oznamovat, zda to bylo screenlé 4-5 min po smrti nebo hned. To je absolutně nepodstatné.
Narazel jsem na tohle: gargamel wrote: edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg  Tudiz, ze ten screen je naprosto nic nerikajici, co se tyka HP clenu druziny, protoze za tech 5 minut se mohli krasne vyhealovat. Ma poznamka je stejne nepodstatna, jako stav HPecek ostatnich clenu druziny. Nic vic, nic min.
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 13:29 23. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Woxa wrote: Grunk-k wrote: To Woxa: Nevim co s tim má společnýho nám tady oznamovat, zda to bylo screenlé 4-5 min po smrti nebo hned. To je absolutně nepodstatné.
Narazel jsem na tohle: gargamel wrote: edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg  Tudiz, ze ten screen je naprosto nic nerikajici, co se tyka HP clenu druziny, protoze za tech 5 minut se mohli krasne vyhealovat. Ma poznamka je stejne nepodstatna, jako stav HPecek ostatnich clenu druziny. Nic vic, nic min. Asi jako tvůj nic neříkají spam,který nepřízpívá jediným slovem k tématu!! Takže sem nic prosím tě nepiš a prosím tak i ostatní. Díky
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Expres k Astarotovi Posted: 14:03 23. Dec 2010 |
|
|
Takže: past spustil on 2x (od toho je ve výpisu 2x Spustil jsi past) To že pasti dávají v součtu 79 dmg vůbec neznamená, že by mu mělo zůstat -3 hp. (Vůbec nikde se tam nepíše, že šlápl na past s plnými životy, dokonce je z výpisu vidět, že předtím, než šlápl na past bojoval s (minimálně jedním) skřetem.
=> Je dost možné, že mu ten skřet ubral (nebo někde dřív mu někdo ubral) alespoň 7 životů.
Dodatek: Vyléčeno 75 životů znamená, že se objevil u astarotha s 1 hp a script mu vyléčil na full (což je klasika).
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|